KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
ďakujem vám … v pondelok budem múdrejšia,,, dufam, že aspoň okolo 7mm bude.
Ahoj baby tak štatistiku vám tak úplne nejdem pokaziť ale tehu oficiálne nie som, mala som veľmi nízke hcg (prvý x v živote vôbec nejaká hodnota) a v piatok idem opätovne na krv
Takže bojujeme ✊🙏 ďalej ale tie bolesti ako na MS nejak neustupuju 😔
Ahojte, v noci som mala kŕče teda aj teraz, tak ráno som si urobila test a bielucky, dnes 8dpt
@spanielka93 ahoj, ja som mala takisto kŕče ako na menštruáciu, a napriek tomu bol výsledok pozitívny. ✊🏻test som si robila až 10 DPT
Dievčatá co mate pozitívny test, mate tiež menštruačné bolesti? Ja mam cez deň také bežné, ale k večeru sa to vystupnuje. Myslíte že to môže byť niečo vážne?
@anetama mám aj ja ale je to len chvíľkové a tiež večer viac. Je to asi rastom maternice. Máš už akciu srdiečka ?
@katarinaforever nie, práveže nemám, bola som takto pred týždňom na krv, a Soni vychádza za týždeň, ale ideme na dovolenku, takže až potom. A práve preto som v strese, lebo som už mala raz biochemické a raz potrat asi v 6tt
@anetama rozumiem ti, mal by to byt dobrý znak pokiaľ nekrvavas je všetko ok. Ja uvidím zajtra na sone. Tiež mám strach a rešpekt
@katarinaforever určite už bude aj ❤️ a budeš veľmi šťastná 😍
No baby, ja som v 6 týždni a už mi začína byť nevoľno.
@ivanka12 no ja som dnes v práci a ledva žijem. Bolesť hlavy, žalúdok na vode, fakt mi je zle. Akože je to moje druhé tehotenstvo ale toto je úplne iné.
@anetama ahojte tak máme potvrdenu akciu srdiečka ❤️ máme radosť ale trošku nám ju pokazila zastupujúca lekárka s rečami ako : uvidíme či to dotiahnete do 11-12 týždňa ! 🙄 takže opäť sme v napätí a kontrola o mesiac u svojej lekárky 🙂 držím všetkým palce a prosím pridajte sa ku mne s dobrými správami ☘️😂
@katarinaforever juuuj gratulujem. A nepripúšťaj si také reči k srdcu. Treba myslieť pozitívne. Ešte ti je stále zle? Mne bolo včera hrozne. Dnes je to zatiaľ lepšie. Kolky týždeň tehotenstva máš?
@katarinaforever gratulujem,mna caka dnes kontrola a mam hrozny strach,minuly vklaf som sa miesto akcie ❤️ dozvedela,ze som potratila,velmi dufam,ze sa scenar nezopakuje,drzte palce
@katarinaforever blahoželám ❤️ to čo je za lekárku? Neviem či by som sa udržala bez komentára.
@ivanka12 no mám zase pre zmenu migrénu. Trošku mi stiahla lieky som v 7 týždni. Držím ti palce ☘️
@bejbs123 neboj určite to dopadne dobre ☘️🥰 daj vedieť
@anna1802 no úplná krava podľa mňa.
@ivanka12 drž sa a daj vedieť ☘️🥰
@katarinaforever tak to je skvelé 😍 teším sa s Tebou 🍀 a verím ze všetko dotiahneme do úspešného konca 😉 a hlúpe reči si nevšímaj 🤭

@33ada33 tak dúfam že dáš vedieť držíme silno prsty ☘️