KET jún 2023
Ahojte, čaká Vás KET v júni?
Môžeme sa podporiť 🙂
@stanka562 paráda 🙂 predpokladala by som, že viac keď už na sone bolo vidno bublinku.
Ja som niekedy ešte aj pri 1500 nemala nič, držím palčeky 🫶🫶
@marinecka95 aj ja som bola prekvapená, no keď mi volali tak povedala, že je to veľmi pekná hodnota 😊
@stanka562 to áno, hodnota krásna. Len nech rastie 🤩🫶
@marinecka95 ďakujem, verím, že bude ♥️
@stanka562 jasné, mysli len pozitívne 🤩
Ahojte, bola som na vklade 27.6, som 9 deň po KET, zacinam mať pocity PMS 😑 je to už 4 vklad rovnaké pocity, ešte stále dúfam, ale som skôr viac skeptická. Testy si už nerobím, radšej. toľko preplakanych vankúšov už bolo,že až. Tak uvidíme. Držím vám všetkým palce.
@katt1234 ahoj to som aj ja mala a nakoniec to vyšlo 🙂 mysli pozitívne. Držíme ti palce
@katarinaforever moc ti ďakujem❤️ budem veriť
@katt1234 drž sa,nech to dopadne akokoľvek - hlavne to nevzdaj💜 veľa šťastia
Ahojte, prosim vas som v 5+2 a bolia ma krize a sem tam aj podbrusko ako na ms, mate alebo mali ste to niektora?dakujem
@marhulka2022 ahoj ano mala som,myslim,ze je to normalne
@bejbs123 ahoj,uz ti to preslo??ci ako dlho to moze trvat?
@marhulka2022 boli ma to doteraz ale je to slabsie
@bejbs123 v ktorom si tyzdni?
@marhulka2022 8+2,tento tyzden ma caka dalsia kontrola a ja sa zas bojim,aby bolo vsetko ok
@bejbs123 ani mi nehovor, to bol moj 7 transfer 8 embryo.ja sa aj na wc bojim..
@marhulka2022 nas to bol 5 a 7.embryo a v decembri MA,uz som 2x videla ❤️ no aj tak sa stale bojim,ci som nieco nepokazila,ci sa nieco nepokazilo. Viem,ze ma vedia pochopit iba zeny,ktore si prechadzaju tym istym procesom
@bejbs123 presne tak, viem co prezivas
@marhulka2022 drzim velmi palce,kedy mas prvu kontrolu?
@bejbs123 24.7 uzv...dakujem
@marhulka2022 drzim palce daj potom vediet ☺️
@bejbs123 dakujem, oki ozvem sa
@marhulka2022 aj mna stále bolieva podbrušku som 9+1 a doktor povedal, že to je normálne, rozťahuje sa maternica. Odporučil mi magnezium. 😉
U nás v utorok koniec v 7tt. Ostaneme bez detí 😞
@anna1802 mi sme úplne rovnako tiež som v 10 týždni 🙂 u nás veľký stres minulý týždeň -masívne krvácanie -pohotovosť u Kocha - praskol hematóm - dieťa je v poriadku😅 chvalabohu vyšiel celý už na druhý den bez krvácania a špinenia. Kludovy režim týždeň - hematon sa vstrebal☘️ zevraj je to úplne bežné ale teda nebolo mi všetko jedno.
@katarinaforever jemine, viem si prestaviť, aký to musel byt neskutočný stres, super, že všetko dobre dopadlo ✊🏻✊🏻✊🏻inak chodíš do kochu? Ja takisto 😉

@stanka562 už vieš aj hodnotu hcg?