icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

bagiro
21. máj 2021

@reginaf mna boli casto brucho,podbrusko...

mischel123
22. máj 2021

@bagiro aj mna bolieva brucho a podbrusko, take akoby pichanie alebo podobne ako pred MS...

mischel123
22. máj 2021

@reginaf ahojky 🙂 prosim ta ty kolko beries mg medrolu denne? A ake ine este vitaminy alebo nieco?

reginaf
autor
22. máj 2021

Baby, idem zrekapitulovat co nas caka 🥰
Dobre som to zozbierala? Nase prve ultrazvuky?
Ja 7.6
@marticka85po 2.6
@bagiro 29.5
@weja07 24.5 - drzim paste, ides prva z nas ❤ uz v pondelok..
Niekoho som zabudla?

Kto caka na krvicku?
@amy192 kedy ju mas?
@michel123 mas krv tusim tento stvrtok 27.5.?
Este niekto?

reginaf
autor
22. máj 2021

Kto si to picha fraxiparin? Kedy ides na hematologiu na kontrolu. Ja uz tento pondelok im mam volat.
Na reproimuno az po akcii srdiecka mam zavolat a objednat sa.

mischel123
22. máj 2021

@reginaf Ano dobre si pamätas, ja idem na krvicku vo stvrtok 27.5.2021 🙂
Na reproimunologiu mam prist na krv uz v pondelok, kazali mi ze mam prist hned ako bude pozitivny tehu test... a na hematologiu mam ist ked mi potvrdi tehotenstvo gynekológ 🙂

reginaf
autor
22. máj 2021

@mischel123 cize opacne ako mne s reproimunologiou a hematologiou kazali🤣

marticka85po
22. máj 2021

Baby krvacam,idem na pohotovost 🙄🙄🙄

mischel123
22. máj 2021

@reginaf ja som tu hematologiu mala celkom v pohode len jednu nejaku hodnotu uplne tesne nad a povedala mi ze pre istotu nech si picham fraxiparin ze tym nic nepokazim... na imunologii som to mala horsie, tam som mala vyssie cytokyny ale medrol mi ich upravil po 3 mesiacoch chvalabohu uplne na normu a stale beriem 12 mg medrolu denne uvidime co po kontrole...

weja07
22. máj 2021

@marticka85po buď v kľude prosím 🙏 prešla som tým.. Dajú Ti injekciu do ritki, pozrú na uzv a budeš vidieť a hlavne teraz len ležať! Hlavne buď prosím v kľude 🙏 snaž sa myslieť na bublinku, určite sa zavŕtava 🍀 držím silno palce 👊🙏 ozvy sa keď budeš môcť 💞

weja07
22. máj 2021

@reginaf áno, ďakujem pekne 🥰 idem ako prvá, už sa neviem dočkať 🙏🍀💞🤰

bagiro
22. máj 2021

@reginaf ja som bola minuly tyzden na repro kontrole a odbere a zvysili sa mi zas cytokiny:( takze musim brat o jednu tabl medrolu viac (3 tabl denne)

bagiro
22. máj 2021

@reginaf mne v Car zmenili fraxi na tabl anopyrin🙂

bagiro
22. máj 2021

@weja07 daj info,drzime palce🙂

bagiro
22. máj 2021

@marticka85po bude dobreee! Drz sa,pomozu isti,pis🙏

mischel123
22. máj 2021

@bagiro fraxiparin a anopirin je to iste ked ti to zmenili? Ja by som veeeelmi chcela aby som si nemusela pichat injekcie :(

reginaf
autor
22. máj 2021

@marticka85po moje zlate, kokooos..drzim paste..

reginaf
autor
22. máj 2021

@bagiro no mna to tiez prekvapilo, ze az po akcii srdiecka mam sa objednat. Ale verim, ze je to ok a bude🙏

marticka85po
22. máj 2021

Baby tak uz som doma.predpisali mi dycynone tabletky a ascorutin. Pozerali sono a je tam gestacny vak. Ak by sa zhorsilo mam prist na prijem dnes alebo zajtra. Ked som prisla domov tak uz ani spinenie ani krv. Neviem co to bolo ale rano tej krvi bolo dost,plus na papieri kus krvavej sliznice asi ako 2eurovka. Lahla som si,dala lieky a oddychujem . Drzte mi palce

reginaf
autor
22. máj 2021

@marticka85po chvalaBohu..🙏 ..tak nech je uz vsetko ok.

marticka85po
22. máj 2021

@reginaf teraz ma pobolieva brucho ako na MS.tak snad to bude dobre. A dakujem

weja07
22. máj 2021

@marticka85po držkajte sa 🙏 teraz len ležať. Dali Ti aj injekciu? Posielam Ti silné objatie 😍 všetko bude v poriadku 🧡

weja07
22. máj 2021

@bagiro vďaka🙏 určite píšem 🥰

bagiro
22. máj 2021

@marticka85po drzime, moja mamka pri mne v tehu krvacala vkuse a vsetko bolo ok🙂

marticka85po
22. máj 2021

@weja07 dakujem moja,nedali mi injekciu ziadnu. Bola tam taka mlada lekarka.vravela ze ak sa to zhorsi,mam prist na prijem aj s vecami.a ze vela zien krvaca a nic to neznamena. Ty este stale spinis?

weja07
22. máj 2021

@marticka85po nemusí to nič znamenať, len vždy je dobre sa poradiť s lekárom. Dobre že si išla. Mňa si v nemocnici nechali oba razy. Aj prvý(rok 2019 po Et v 6+2tt) keď som krvacala na 4 dni aj teraz pred dvomi týždňami na 3 dni. (po ket 4+2tt)
A áno, stále špinim. Raz slabučko, raz silnejšie. Ako kedy 😌

marticka85po
22. máj 2021

@weja07 tak snad to bude aj u Teba v poriadku.drzim ti palce 😊 cim vsetkym si musime prejst aby sme dosli do krasneho ciela ❤ ale stoji to zato

amy192
Autor odpoveď zmazal
amy192
23. máj 2021

@weja07 držím palce ja idem hneď za tebou 💕

amy192
Autor odpoveď zmazal