KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@bagiro aj mna bolieva brucho a podbrusko, take akoby pichanie alebo podobne ako pred MS...
@reginaf ahojky 🙂 prosim ta ty kolko beries mg medrolu denne? A ake ine este vitaminy alebo nieco?
Baby, idem zrekapitulovat co nas caka 🥰
Dobre som to zozbierala? Nase prve ultrazvuky?
Ja 7.6
@marticka85po 2.6
@bagiro 29.5
@weja07 24.5 - drzim paste, ides prva z nas ❤ uz v pondelok..
Niekoho som zabudla?
Kto caka na krvicku?
@amy192 kedy ju mas?
@michel123 mas krv tusim tento stvrtok 27.5.?
Este niekto?
Kto si to picha fraxiparin? Kedy ides na hematologiu na kontrolu. Ja uz tento pondelok im mam volat.
Na reproimuno az po akcii srdiecka mam zavolat a objednat sa.
@reginaf Ano dobre si pamätas, ja idem na krvicku vo stvrtok 27.5.2021 🙂
Na reproimunologiu mam prist na krv uz v pondelok, kazali mi ze mam prist hned ako bude pozitivny tehu test... a na hematologiu mam ist ked mi potvrdi tehotenstvo gynekológ 🙂
@mischel123 cize opacne ako mne s reproimunologiou a hematologiou kazali🤣
Baby krvacam,idem na pohotovost 🙄🙄🙄
@reginaf ja som tu hematologiu mala celkom v pohode len jednu nejaku hodnotu uplne tesne nad a povedala mi ze pre istotu nech si picham fraxiparin ze tym nic nepokazim... na imunologii som to mala horsie, tam som mala vyssie cytokyny ale medrol mi ich upravil po 3 mesiacoch chvalabohu uplne na normu a stale beriem 12 mg medrolu denne uvidime co po kontrole...
@marticka85po buď v kľude prosím 🙏 prešla som tým.. Dajú Ti injekciu do ritki, pozrú na uzv a budeš vidieť a hlavne teraz len ležať! Hlavne buď prosím v kľude 🙏 snaž sa myslieť na bublinku, určite sa zavŕtava 🍀 držím silno palce 👊🙏 ozvy sa keď budeš môcť 💞
@marticka85po bude dobreee! Drz sa,pomozu isti,pis🙏
@bagiro fraxiparin a anopirin je to iste ked ti to zmenili? Ja by som veeeelmi chcela aby som si nemusela pichat injekcie :(
@marticka85po moje zlate, kokooos..drzim paste..
Baby tak uz som doma.predpisali mi dycynone tabletky a ascorutin. Pozerali sono a je tam gestacny vak. Ak by sa zhorsilo mam prist na prijem dnes alebo zajtra. Ked som prisla domov tak uz ani spinenie ani krv. Neviem co to bolo ale rano tej krvi bolo dost,plus na papieri kus krvavej sliznice asi ako 2eurovka. Lahla som si,dala lieky a oddychujem . Drzte mi palce
@marticka85po chvalaBohu..🙏 ..tak nech je uz vsetko ok.
@reginaf teraz ma pobolieva brucho ako na MS.tak snad to bude dobre. A dakujem
@marticka85po držkajte sa 🙏 teraz len ležať. Dali Ti aj injekciu? Posielam Ti silné objatie 😍 všetko bude v poriadku 🧡
@marticka85po drzime, moja mamka pri mne v tehu krvacala vkuse a vsetko bolo ok🙂
@weja07 dakujem moja,nedali mi injekciu ziadnu. Bola tam taka mlada lekarka.vravela ze ak sa to zhorsi,mam prist na prijem aj s vecami.a ze vela zien krvaca a nic to neznamena. Ty este stale spinis?
@marticka85po nemusí to nič znamenať, len vždy je dobre sa poradiť s lekárom. Dobre že si išla. Mňa si v nemocnici nechali oba razy. Aj prvý(rok 2019 po Et v 6+2tt) keď som krvacala na 4 dni aj teraz pred dvomi týždňami na 3 dni. (po ket 4+2tt)
A áno, stále špinim. Raz slabučko, raz silnejšie. Ako kedy 😌
@weja07 tak snad to bude aj u Teba v poriadku.drzim ti palce 😊 cim vsetkym si musime prejst aby sme dosli do krasneho ciela ❤ ale stoji to zato

@reginaf mna boli casto brucho,podbrusko...