KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@bagiro Ano Ano dam urcite 🙂 som zvedava ze co.... dnes som bola na krv na reprodukčnej imunologii a buduci pondelok budem mat vysledky tak som zvedava co tie cytokyny... testujem kazdy den poctivo 😅 ciarka je stale silnejšia a silnejšia, dnesny test 11.DPT takto ❤️
@niikoletka jeeeeej kraaaasny dusik ❤️ Gratulujem a drzim palceky aby siiiiilnela 😍
@niikoletka @michel123 baby nadhera, neskutocne tento mesiac jak to pekne dvojciarkuje II 🥰
@mischel123 krása 🙏💞 len tak ďalej, gratulujem a držím silno palce 👊🙏
@niikoletka paráda, pekný dusik 🙏💞 len nech tmavne 🙏 gratulujem a držím silno palce 👊🙏
@mischel123 to je krasna ciarka,iste tehu❤️
@reginaf dakujemeee 🙂 prosim ta kedy si isla krvicku? A kolko si mala hcg?
@mischel123 zlatko HCG som ti uz pisala a krvicka 20.5.
@reginaf Ano prepac uz som to nasla 🙈
@mischel123 vela nas je tu, sa to miesa 😊
Baby ale musite uznat ze tato nasa skupina je velmi pohnojena 😀 a pribudaju dalsie pozitivne zienky
Áno, super správy a testíky 🥰 🙏 len tak ďalej žienky, nech si užívame 🤰🙏🎁💞🍀
@marticka85po veru veru..dobrou energiou to tu dycha, plodnou 😆
@marticka85po veru,ved kazdej sa to tu skoro vydarilo,resp uz mame krv za sebou so super vysledkami🙂 v inych skupinkach je tehu snad kazda 5ta...
@niikoletka na krvicku ides 1.6.?
@niikoletka kedy mas krv? Si po Et ci ket?
Tak to som v dobrej uspesnej skupine dufam. Ja vás sledujem a čítam ako sa Vám darí, mňa ešte len čaká KET, ale ešte sa nevie kedy presne. Ci túto ovulaciu alebo až o mesiac. Gratulujem všetkým úspešným zo srdca!! 👊👍
Ahojte držím prsty, pridávam sa, ket ma čaká teraz vo štvrtok ❤️🥰
@lucka_lullu ahoooj,vitaj;) prvy ket? Prve Ivf?
@siska266 na ovulaciu ohlad brat nemusis.ja som sla na vklad bez ovulacie a som tehotna 😊 ale zalezi aj na lekarovi co ti povie
@lucka_lullu vitaj, drzim palce 😊
@bagiro ďakujem.🥰❤️ prvé ivf, mala som neúspešný ET minulý mesiac, tak ideme skúsiť KET.
@marticka85po ďakujem aj ja Tebe, nech je všetko v poriadku ❤️
@lucka_lullu dakujem
@lucka_lullu drzime palce

@bagiro stastna to zena. 😀