KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@niikoletka krasne 🙏
@mischel123 gratulujem 🙏😘a na ultrazvuk ideme v rovnaký deň 🥰
@dzanka72 do Brna, Reprofit a Ty?
@amy192 jeeej to fakt? Supeeeer 🙂
@amy192 a ake si mala hcg? Po kolko si isla na krv?
Ahojte, dnes som bola u mojej gyn na kontrolu pred KET a v utorok mam ísť do centra zase na kontrolu ešte, lebo som mala výšku sliznice 5mm a ešte ma pozru a ak bude všetko vyhovujúce, tak by KET mal byť 5.6. Akú ste vy mali pri KET výšku sliznice. Ja idem bez liekov.
@siska266 ahojky 🙂 ja som mala vysku sliznice 8 az 9 mm pred KET, ale brala som estrofem
@mischel123 Tak to si mala akurát dobrú hodnotu 👍 No uvidíme, možno aj ja pôjdem až na budúci cyklus s liekmi.Ale stále verím a dúfam ešte že pôjdem v sobotu pre bublinku. 🙏
@siska266 Drzim silno palce, aby ti to vyslo ❤️ Daj potom vediet 🤗
@lucka_lullu ja do KE do Heliosu.
Dr. mal teraz problém zavieť embryo, tak hadam sa mu to podarilo a je na spravnom mieste. Ako sa cítiš? Ja momentálne žiadne pocity iné. Ja som ešte na 13dc pichala ovitrelle, tak neviem kedy budem testovať, lebo v deň vkladu som mala dosť silnú čiarku na teste z neho.
@mischel123 A ešte mi môže dorast ci už nie?Za týždeň KET by mal byt a už mi dali si dnes pichnúť ovitrelle a od pondelka utrogestan 2-0-2 si vkladať.
@siska266 fuuu tak to ti neviem povedat veru... ja som bola len raz na ultrazvuku pred KET a potom vklad
@dzanka72 no Ovitrelle vyprchá tak po 11-13 dňoch ako u koho. Ale zas keby si mala na 10.deň koľajnice tak to už Ovitrelle nebude 😉
No necítim popravde nič. Minulý vklad som na druhý deň po vklade cítila také intenzívne pichnutie, až ma vystrelo. Tak som myslela ze to vyšlo a nič. Tak uvidíme ako to bude teraz...
@lucka_lullu ja tiež tak.. minulý vklad hneď na druhý deň pichnutie v podbrušku riadne a nič. A teraz absolutne nič. Ale tento vklad sa ani tak nesledujem, nešetrím, proste, keď to má byť, tak to bude či budem ležať bez pohnutia alebo robiť bežné veci, ako pred vkladom. Držím palce, nech sa vydarí 😊😊
Ahojte baby co cakate na ultrazvuk/srdiecko, ako sa citite? No mne dnes od obeda spatne,od zaludka, aj sa to zlepsilo, aj potom zhorsilo, ako na hojdacke, pobolieva brucho, spala by som..zajtra koncim 6tyzden od poslednej menstruacie, ze by uz zacinali nevolnosti🤷♀️ Ako to mate vy?
@reginaf ahojky 🙂 ja som dnes 4+6 tt od poslednej MS. Zatial som Ok, uz ma ani nepicha ani neboli v podbrušku, len som stale unavena a stale by som spala 🙈 zajtra idem na kontrolu na reproimuno tak som zvedava co povie ohladom tiho medrolu...
Pozerala som si knizku co som si pisala pocas tehu pri dcerke a pri nej mi zacalo byvat zle od zaludka a vracanie medzi 6. a 7. tt... ale kazde tehu moze byt ine, tak uvidime ako to budem mat tentokrat 😃
Uz sa neviem dockat UZV... do 13.6 mam mat preventivku u gynky tak mam prist k nej 10.6 na UZV tak uvidime ci uz bude nieco vidno 🙂 potom 17.6 do centra na UZV...
@reginaf ahojky. Mne býva každé ráno na vracanie, ma nadrapuje 🤮 musím si dat do nočného stolíka piškóty aspoň, ked vstanem aby som si rýchlo niečo dala do úst, lebo aj dnes ráno sa až muž zľakol, ze som utekala do kúpeľky. A odtiaľ rovno do kuchyne hodiť niečo pod zub. Potom často cikám, to špinenie mi ustupilo klop klop 🙏 aj hnačka je preč 🙏 a unavená som stále. Poobede zaspím pri telke ani neviem ako a zrazu spím 🤔🤣 ešte sa mi nestalo počas zápasu ked sme hrali v stredu tak mi padli oči a bum 🤣 zobudila som sa v 3 tretine 🤣 takže únava zaspím kdekoľvek 🤗 zajtra začínam 7tt a v utorok idem na uzv na akciu srdiečka ❤️
@dzanka72 veru ani ja... Nechávam to plynúť... Stále ma niečo zamestnáva, tak ani nie je kedy. Aj ja Tebe držím prsty, nech sa nám všetkým splní po čom túžime ❤️
@weja07 ja zatial az taketo to nemam ze rano piskoty by som hned papala. No vsetko mi je ble, hladna som, ale vsetko ma divnu vonu a chut. Pcham to do seba bo s hladnym bruchom mi je spatne. Tiez v podstate zacinam dnes 7t. Ale na ultrazvuk idem az buduci pondelok.
@bagiro @marticka85po ako sa mate?
@reginaf ahoj moja,ja som v piatok zacala silno krvacat ako pri menzese.som v nemocnici.dnes by som uz mala ist domov.krvacanie zastavili,davali mi infuzie.plodik uz mal v piatok aj akciu srdiecka. Snad uz to bude dobre
@marticka85po moje zlate 🙏 drzte sa..vela zien vraj krvaca na zaciatku, ale verim ti ze ta to vylakalo riadne. No akcia srdiecka ta urcite potesila 🥰 uz nech je len dobre ❤
@reginaf dakujem,dam vediet
Ahojte, dnes som 4dpt a od vcera mam bolesti v podbrušku ako keby mala dojsť ms. Včera večer ma už aj prsia začali pobolievať, no ráno nič a teraz zas začali bolieť prsia🤔 mám veľmi zmiešané pocity.
Mali ste to niektorá podobne a vyšlo to?
Na jednu stranu chcem veriť, že sa to podarilo, no na druhej strane veľmi tomu neverím🥺 , nakoľko tento transfer bol komplikovany a Dr. sa nedarilo dostať do maternice.. ach, ešte 10 dni čakať a dúfať v zázrak.
@dzanka72 ahojky 🙂 silno drzim palce aby ti to vyslo🙏 To čakanie sa zda nekonečne, ale neboj raz dva prejde 10 dni 🙂 bolesti podbruska a brucho ma bolelo tiez po KET aj prsia bolia odkedy som si zacala davat PROGESTERON. Beries aj ty PROGESTERON? Lebo to moze byt z toho, mna boleli prsia aj to podbrusko po kazdom KETe (mala som ich 5 dokopy)...
@mischel123 áno, beriem progesteron, minulý vklad mi nebolo nič(len ma pichalo vo vaječníkoch) a až teraz to začalo, ale myslím, že to môže byť z neho. Už aby bol piatok, že urobím test a budem vedieť, na čom som.. (Inak, toto je môj 4ty vklad, v 2017 vyšiel druhý KET, ale tešila som sa len krátko).
@dzanka72 drzim silno palce! Ja som mala konkretne 1 ET a 4 KET, moj 1. KET vysiel ale v 11tt potrat, ostatne KET ani ET nic, az teraz pozitivne test, aj krv aj hcg vysoke a cakam na ultrazvuk... snad bude vsetko v poriadku 🙏
@mischel123 Prajem ti, aby bolo všetko v poriadku a tešila sa za pár mesiacov z mimi🤗
Ja verím, žeby to mohlo vyjsť, lebo ďalšie už nemáme a po tretí krát sa mi do ivf nechce ísť.
@dzanka72 Dakujem velmi pekne ❤️ Aj ja ti prajem aby to uz vyslo, treba verit a uvidis, ze to vyjde! A ked si predtym nemala taketo pocity z PROGESTERON tak to je dobra sprava a treba verit, ze to vyjde ❤️

@niikoletka a ako ciarka? Testovala si?