KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
Bože ženy mne je až zle od žalúdka keď toto čítam. Mne sa niečo podobné stalo v marci všetko išlo ako malo zrazu ružové špinenie a dva dni na to doslova 5 krokov pred CAR ako som išla na sono sa zo mňa začala valiť krv, dieťatku ešte bilo srdiečko ale do dvoch hodín ho hematom stiahol so sebou a mne ostali len oči pre plač. Dnes som 5+2 a keď čítam ze ste tu pomaly všetky krvacali ozaj mi je normálne do placu keď si predstavím že sa to môže zas zopakovať. 😢😢
Aj ja som včera po KETe a keď čítam, čo sa Vám tu deje tiež sa už teraz strašne bojím. Neviem ak sa to stane mne čo budem robiť. Je to moje prvé ifv a už sa strašne viazem na bublinku a aj strašne bojím. Klobúk dole ako to zvládate, držím moc palce všetkým baby. Prajem veľa síl, zdravíčka hlavne. 🙏💕Sme silná skupina, musíme to do bojovať do konca. 🙏👍👊
@marticka85po a ty nie si este domka? 😔 Ozaj, take az take krvacanie nastava pri napajani na cievu? Zaujimave.
Ja zas vidim trosku ruzovkasteho😩 uz lezim s nohami hore..dnes uz nist nebudem robit!
@reginaf mne to tak lekar vysvetlil ze plod sa napaja na moju cievu aby sa zasobil a kedze je dolu vsetko prekrvene tak vzdy nejaka cievka praskne. Pozerali ma sonom kazdy druhy den a nic sa neodlucuje,vsetko je OK. Ale bohuzial za ten cas co som tu boli tu dve baby ktore ma predbehli v tom zlom slova zmysle a uz su doma. Jedna mala anembryolu v 7tt a museli ju cistit,hcg jej klesalo a ta druha uz mala akciu srdiecka,tiez 7tt, krvacala ovela menej ako ja ale mala hematom a na druhy den potratila na wc, bolo to velmi smutne.
@reginaf skus ten ascorutin si zvysit ak ti dala.ja beriem 2rano a 2 vecer.ja mam zajtra posledne kontrolne sono a idem domov. Ale ten strach vo mne zostane.cize doma len lezat.ziadne varenie,pranie a podobne a uz duplom nie ziadne vychadzky.
@reginaf ja viem ze nemusíme ale tým ze som si to v apríli zažila je to hrozne na psychiku intimku si kontrolujem do dňa 30 krát ci náhodou. Už by som tak chcela toto obdobie prebehnúť 😢 snažím sa byť v pohode ale je to ťažké aj keď čítam toto. My sme tiež tak v termínovkach postupne ubudali a proste človek je úplne v neistote
@reginaf ja viem aj to ze väčšina žien krváca a normálne tehotenstvo pokračuje ale tým ze to nebol môj prípad tak sa veľmi bojím. O 10 som sa pozerala na bijuce srdiečko mojej lásky a o 14 som ju držala už v rukách 😢😢
Baby moje, snažte sa čo najviac oddychovať 🙏 všetkým nám držím silno palce 🙏❤️ nech toto obdobie špinenia prejde aby sme si mohli kooonečne ako tak užiť tehotenstvo 🙏
Baby všetkým držím palce, aby všetko bolo v poriadku 💕
Beriete nejaké vitamíny lebo ja zatiaľ iba kys.listovu.
@marticka85po ty si si v tej nemocnici prezila ocistec zlatko popri tych ostatnych dievcatach..
..ozaj vobec nebudes nic robit? Mne dr.povedal v centre, ze setrit sa, no hlavne myslene, aby som neskaka, nebehala, nenosila tazke veci a pod. Nic nehovoril o beznych veciach. Ascorutin mam davat 3x1tabletku denne. Dnes som len lezala, oddychovala..spinenie ustalo na vecer..ale pobolieva ma brusko trosku..
@niikoletka ja ta chapem zlatko..kazdy by bol vystraseny..ja priznavam bojim tiez, ale snazim sa co najviac ovladat svoje myslienky..vsugerovavam si, ze "vsetko je v poriadku"..nic ine nam neostava len sa udrzat psychicky odolnymi..🙏🙏🙏
@reginaf no dnes mi pred chvilkou opat brali hcg aj ked posledna hodnota spred tyzdna bola 32tisic.neviem co tam chcu este pozorovat a okolo 10tej by som mala mat posledne sono a pojdem domov. Snad 🙏🏼 a zastupca primara kazal co najviac lezat do 12tt. A to je este velmi dlho. Nechcem sa tu uz vracat cize ho posluchnem. Som rada ze ti ustupilo spinenie a podbrusko bolieva aj mna ale vacsinou 2x do dna,rano a vecer ale to su len slabe chvilkove pocity na MS. Zato tie nevolnosti su dost silne u mna skoro cely den.
@marticka85po drzim paste nech sa dostanes uz domkov. Urcite aj v domacom prostredi sa ti polepsi a ozaj, budes lezkat, oddychovat, ked tak naordinovali 😊 Krvickou sa chcu uistit ze HCG stupa,to je fajn ze su taki precizni.
Hm, nevolnosti..ja ich nemam..skor mam nechutenstvo, nic mi neni dobre do zaludka..ale ked uz zacnem jest, zjem to..skrz hlad..a chuti mi najviac ovocie..
@amy192 ja beriem Femibion 1, Vitamin C, Estrofem, PROGESTERON, Fraxiparin, probiotika, magnezium, potassium, calcium, medrol 🙂
Jaaaaj Babulky, nech uz je 12tt zanami a aspon trosku si budeme moct vydýchnuť snad 🙏❤️
@mischel123 vidis aj ja kalcium beriem..
Ahojte, mam hrcu v hrdle ako mi je naprd. ... Test som si nerobila, nemám silu, ale je jasné že to zase nevyšlo. Od včera (10dpt) špinenie, bolesť ako na MS... Baby ja to nedávam... Fakt toto je čisté zúfalstvo. 😔 Keď si predstavím, že som už vlastne hrozne stará, koľko času prešlo v tomto "čakacom móde"... Sorry za môj výlev, nikto v mojom okolí nevie, že riešime ivf, nie je komu povedať, že mi je nahovno.
@lucka_lullu zlatko, ja mala pocit ako pred menzesom tiez, spinenie..zatial nehadz flintu do zita..a vsetko co pises, cas, vyssi vek atd., vela z nas ma..chapeme ta z plneho ❤ a kludne napis, je lepsie to zo seba dostat ako sa tym trapit. Kedy mas krvicku?
@lucka_lullu ahoj, skús si spraviť testík. Možno sa bublinka vŕta a preto špinis. Ja som tak obidva vklady mala čo mi vyšli. Prvý som začala na 7 deň špinit, potom sa pridala aj krv, no žiaľ prehrala som boj a v 7tt mi hematom stiahol aj plodik 😭 a tento druhý úspešný vklad som začala špinit na 9 deň, a dá sa povedať že špinim stále, s prestávkami 🙈 doky mi kázal len ležať, lebo mam zase hematom 🙈 a zatiaľ sme ok, klop klop 🙏 úspešný, sme v 8tt. 🙏💞
Tak nestrácaj nádej 🙏 silno Ti držíme palce a prajeme Ti nájsť // koľajnice a nech je všetko v poriadku 🙏
Je to dievcence moje suboj nervov. Tiez ma dnes boli nalavo, pred tyzdnom som krvacala,od vtedy spinim, papier vzdy riadne skontrolujem. Stale polihujem, ale mam tolko prace..no treba verit 🙏 ak by nebola ta viera v nas tak silna, nedali by sme sa na tuto cestu..posielam vam objatie, sme v tom spolocne, dame to! ❤❤❤
@lucka_lullu verila som 🙏 je mi to ľúto. Uvidíš ako sa budeš cítiť. Môžeš aj nasledujúci cyklus alebo si daj pauzu, choďte na výlet niekam s partnerom a uvidíte spoločne. Silno Ti držím palce aby si bola v pohode 🙏 a aby si si našla tie // koľajničky. Keď teda nie teraz tak potom určite 🙏
@weja07 ďakujem si veľmi milá ❤️ veru ešte neviem ako to urobím. Dr písal, že kľudne môžem ísť hneď, muž tiež chce hneď a ja by som sa najradšej vystrelila na mesiac. 🤷♀️
Držím aj Tebe prsty, nech ste v poriadku, Ty aj fazuľka v Tvojom brušku ❤️
@lucka_lullu koľko máš rokov ak sa smiem spýtať?
@lucka_lullu ďakujem veľmi pekne ❤️ urob ako cítiš. Ja som tiez po neúspešnom ket pred 2 rokmi mala zmiešané pocity. Poviem Ti pravdu ze sme si spravili víkendový pobyt v NR a dobre mi padlo pár pohárov vína 🍷po víkende sme nabrali energiu a chuť bojovať, porobili ešte repro-imuno, genetiku a teraz som po treťom vklade v druhom ivf v 8tt 🙏💞

Dievcata, tak som vybavena. Vsetko v poriadku 🙏❤️ Ze ruzove, hnede a bezove spinenie je uplne normalne, mohla nejaka cievka prasknúť atd... urobil mi ultrazvuk a gestacny váčok ma 17,5 mm a babatko 5,6 mm... dnes som 5+ 6tt, vy ste to ako mali tieto miery? 😊 mam sa setrit, nenamáhať sa a oddychovat... tak snad bude vsetko v poriadku 🙏🙏🙏 Dakujem velmi pekne dievcata ❤️❤️❤️