KET - máj 2021
Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰
@weja07 ta je nádherná gratulujem k princeznej a prajem všetko dobré 😘
Ahojte baby, som po velkom morfologickom sone. Vsetko je ok, mala ma 410g. Bolo to uzasne ju tak vidiet, aj ked to nebolo 3D sono, ten pan docent robi s klasickym, no asi lepsim. My sme tam riesili tolko veci, ze ja si fotku nevypytala a ani jeho to nenapadlo. Ale nevadi..hlavne ze je mala oki..😊
@weja07 ahoj tak ako sa mate kedy rodite?
@butterfly333 ahojky 🙂 mna to caka tento mesiac 🙂 a ty ako?
@mischel123 super ako vám to ubehlo a čo budete mat? Dievča ci chlapca? Ja stále nič no chystám sa ďalší cyklus na ivf soft tak verím v zazrak 🙏🙏🙏
@butterfly333 dievcatko 🙂 uz jedno mame doma a teraz druhe 🙂 veru ubehlo to ako voda, len tento posledny mesiac je uz narocny celkovo 🙈😃 tak drzim silno palce, aby sa podarilo 🙏❤️
@mischel123 super tak daj potom info a držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
@butterfly333 ahojky, termín 17.01. Ešte sme 2v1 🙏💕
A ty co nove?
@weja07 super za chvíľku idete všetky rodiť držím palčeky. Ja stale nič nové ako som písala vyššie ideme ďalší cyklus skúsiť soft ivf.
@butterfly333 ja pevne verím že sme Ti posunuli štafetu a budeme čítať takéto správy od Teba čoskoro 🙏💕 velmi silno Ti držíme palce 🙏🙏
@weja07 ďakujem veľmi pekne dúfam že sa to podarí aj nam

@weja07 super, len nech sa princeznej dari..no ty mas riadny diskomfort..ale princeznu to nijak neovplyvnuje🙏