icon

KET - máj 2021

reginaf
6. máj 2021

Nenasla som nikde taktuto skupinu, tak ju zakladam. Kludne sa pridajte, co ste absolvovali/absolvujete KET v maji 2021.
Ja som dnes absolvovala KET. Na krv mam ist 21.5. Drzim vam ako aj sebe paste, tie ktore sme si to uz prezili, vieme o com to je a verme v pozitivny vysledok krvicky 🥰

reginaf
autor
11. máj 2021

@siska266 moje zlate..vydrzat musis, a aj vsetky musime 😘 ..ono asi viac uz ich nebudes mat, no aj 26 je dost..pi vela vodicky, vraj tak sa da znizit hypersyndrom..❤

weja07
11. máj 2021

@siska266 ahoj, ja som tiež chcela ísť na et, ale mala som ohss, vyše 30 folikov som mala 🤦‍♀️Ale zobrali len 6 lebo ostatné boli prázdne a tie oplodnili a prežilo nam 5 vhodných embryjok 🙏🍀 teraz som po ket. Silno Ti držím palce nech bude co mrazit 🙏💞

butterfly333
11. máj 2021

@reginaf ja som zas v práci nám poobednu tak sa tu aspoň zabavim mám dobrú prácu

siska266
11. máj 2021

@weja07ahoj, a tiež ti dali takú dávku pichať ako mne? Ved to je to, ze mozno ich aj ja mam veľa ale nie dobre vyvinutých a nakoniec z toho bude tiež malinko dobrých. Zajtra ešte si mam pichnúť Gonal, ale neviem už by som nechcela si to pichať už ved prasknem. Aj ty si cítila bruško a chrbát? Na ktorý deň ti naplánovali výber?

siska266
11. máj 2021

@reginaf Tak ja som úplne zo všetkého vystresovana, momentálne nahnevaná. Pijem viac vody už od začatia stimulacie. Ďakujem za podporu.

weja07
11. máj 2021

@siska266 ja som začala 9.3 pichať diphereline, 19.3. Menopur 225 j. +clexane (ten pichame stále) a odber bol 31.03.. Pred opu som cítila ze tie vaječníky sú naspidovane a po opu som mala ohss, bolesti dosť. Neboj, veď ony vedia 🙏 Ale pi veľa vody a papaj bielkoviny, možno predides ohss, čo pri takom počte si nemyslím 🤫 No v každom prípade sa drž, šetri sa a prajem aby si mala pekný počet na mrazenie 🙏

bagiro
11. máj 2021

@butterfly333 ja som nemala vobec nic,jeden den ma boleli prsia a aj to len chvilu, cele dni ma bolelo strasne brucho ale faaaajt velmi (ako som pisala vyssie az tabletky som musela brat), ale to som take bolesti mala aj pri nevydaren.pokusich. Cize ziadne ine priznaky som nemala,aby som si myslela,ze to vyslo,len som si 8.den skusila len tak urobit test,kedze uz bol aj tak kupeny a ukazali sa ciarky. Ine praveze pisu, ze hned pocitili tahanie,pichanie,prsia, unavu atd. Ja nic z toho. Len tie velke bolesti a este som aj spinila 2 dni.
Takze nevzdavaj to,este mas stale dost casu na pozitiv.test:)
Kludne aj napr 10ty den Po🙂

bagiro
11. máj 2021

@siska266
Ja mam za sebou dva odbery, potom Et aj Kety, vajicok som mala pri dlhom protokole 12 a z toho 5 pouzitelnych, pri kratkom protokole 9 a z toho mam et zas sebou a teraz som po Ket vklade. Ja mam 36r a to brucho ma boli uz 2 roky ver:( ale ze ozaj velke bolesti pravidelne,o injeckiach ani nevravim, gonal taktiez a mimo Car este infuzne pravidelne intralipidy do zily,Cecko infuzne a kvantum liekov este aj z endokrinologie.
Je to veru narocne,niekomu to vyjde hned,niekomu zial neskor. Ale verim,ze vyjde kazdej z nas🙂
Isto fakt nonstop pi,nasilu. Bude dobre👌🏻

reginaf
autor
12. máj 2021

Tak ma v noci brucho a krize boleli, ze som sa iba prevalovala. Uplne ako pred menzes..dnes idem do prace, inak pracujem z domu. Budem tam ako mumia🤣

bagiro
12. máj 2021

@reginaf a potom domov a oddychovat. Mna kazdy den pobolieva brucho.

marticka85po
12. máj 2021

@reginaf
@bagiro baby ja mam strasnu migrenu od vcera.az zvracat sa mi chce 😐🙄 musela som tabletku dat a nezabralo

siska266
12. máj 2021

@weja07 Tak to máš veru riadne liekov. Ako mne je najhoršie až večer ich cítim, keď som v kľude a ležím. Na sobotu na výber sa bojím, že ako mi bude a hlavne potom. Keďže mi hrozí ohss asi sa dám od pondelka na PN, aj keď som to mala naplánované všetko že potom vklad bude a už neprídem do prace ak by sa za darilo. Teraz zase sa ešte všetko predĺži. Aj v práci má chcú dat asi od júna alebo júla na iné miesto, čo ja nechcem absolútne. Ale človek si môže plánovať a vždy to inak vypáli nakoniec...

siska266
12. máj 2021

@bagiro Ach to je strašné co všetko musí žena podstúpiť a vytrpieť, oproti tebe mam to ešte dobre a už aj to som z toho padavka.Ja všetko prežívam... Si silná žena. Obdivujem.

weja07
12. máj 2021

@siska266 neboj, v sobotu bude hlavné aby boli kvalitné 🙏🍀 no po opu určite si vezmi pn, ak budeš mat ohss to Ťa ani nepusti dr do prace v žiadnom prípade..
Človek mieni, Pán Boh zmení 🤗

bagiro
12. máj 2021

@siska266 juuj,ked som zacinala,vies kolko placu bolo? Ked som si 3x denne di brucha mala sama pichnut injekciu,tak som sa hodinu triasla a revala denne🙂
Ale uz mam tolko za sebou,ze uz som si asi zial aj zvykla🙂

siska266
12. máj 2021

@bagiro Veru aj ja som sa bála si sama pichať, ale keď musíš tak musíš som si povedala a teraz sa mi to protiví ale čo žena nespraví všetko keď chce mať bábätko. Zvykne si a vydrží veľa.

reginaf
autor
12. máj 2021

@marticka85po kokos, nech je to pozitivna sprava, ked uz trpis migrenou..😘

butterfly333
12. máj 2021

@marticka85po neboj to bude dobre teš sa určite to je dobre znamenie držím palčeky ja by som prijala taku migrenu hoci čo keby to bolo tehu.

bagiro
12. máj 2021

@siska266 suhlas;) len treba vydrzat a nevzdavat sa.

marticka85po
12. máj 2021

@reginaf no ja uz mam pozitivne testy od 5dpt.ved vies.dnes 7dpt ciarka zosilnela. Bola som rano u mojho gynekologa,ked som PN od zaciatku stimulacie az doteraz a vzhladom k mojej praci mi odporuca ostat PN az do materskej. Vzal mi aj HCG,zajtra budem vediet vysledok. A ta migrena je fakt strasna. Nikomu neprajem. Nie je to len obycajna bolest hlavy. 😐 ale snad sa to za par dni upravi

marticka85po
12. máj 2021

@butterfly333 nerobila si testik?

marticka85po
12. máj 2021

@reginaf u mna takto dnes 😊 7dni po vklade

bagiro
12. máj 2021

@marticka85po nooooo supeeeer gratulujem! Je to tam😍

bagiro
12. máj 2021

@weja07 ako si dopadla? 🙂