KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
@gina6 už vieš termín KET?
@marinecka95 26.5 .... už len 6 dní musím spať 😂
Alebo vôbec nespať a mať celú noc, každú noc sex z mužom aj tak o týždeň už bude zákaz dúfam že už na veľa mesiacov 🤞🏻😂😁
Tak baby ja som dofrajerila 😁 raní
@marinecka95 Ale, ale 🙂 . No to vyzera paradne na 4dpt. To nic, aj ja som si bola nakoniec kupit testy, ze skusim porovnat aspon dnesny a zajtrajsi😅🤭. Tak drzim palce aby to silnelo. A tych krvnych testov mas doma viac? Ides testovat aj zajtra, ci obden?
@sassa15 to špinenie ma naštvalo tak som hneď po ňom siahla. Nie, nie, ten som mala len jeden doma kdesi v zásobách 😄 testovať už budem len obyč testami.
Fiiiha tak aj ty si testovala ? Šup sem s testom 😀
@marinecka95 tak moj test je pozi, ale to este z ovitrellu 🥴.15.5 som si pichala tych 10 klikov, tak to by malo byt 100mg, nie cela davka, a to uz ze vobec netusim kolko sa drzi v tele, takze ja len vyskusam ci nahodou nebude silniet. Lebo zajtra vecer zase si idem dat 5 klikov 🙈, tak to zase nebudem pondelkovy test mat s cim porovnat 🤦🏻♀️.
@sassa15 chápem, no nič nám nezostáva len čakať 🤭 držím palce
@marinecka95 super držím palce 🍀
@ywone ďakujem, ako sa poznám zajtra testujem 😃 opäť
@marinecka95 fíha!na 4 deň 😍! Gratulujem 😘!
Zatiaľ som takéto domáce krvné testy ani nevidela...tak si mi dala hneď na ráno prácu aby som si ich objednala 😁
Prajem vám krásny deň 😘☕☕☕
@marinecka95 dobre ranko 🙂 ! tak ako? Mne test zoslabol, tak hold, musim este pockat 🙂
Baby včera ste ma nabudili 🤣🤣 tak dnes ráno som už aj ja testovala -4DPT (aj keď som chcela vydržať) no test negatívny 😔 možno je to ešte skoro, no uvidím za pár dní.
Baby ja tiež testy negatívne, dnes 5DPT 🤷♀️
@marinecka95 tak asi ine je testovat z krvi. Ja som akurat hladala vo fotkach, a pri malej (tiez som bola napichana s dacim s hcg) mi testy jemne, aleze fakt jemne zosilnili 8-9dpt. A pri jednom z biochemickych 6dpt este nic a 7dpt slaba ciarocka. Tak este mame cas na cikacie testy. 🤗
@stanka562 vsak je to skoro, len nam uz asi drbka 🙂 . Ale co ti budem hovorit, dalsie testy na mna uz cakaju v lekarni na prevzatie, a idem zase porovnavat 🤣.
Inac baby, neviete nahodou? Ked dnes si pichnem vecer ovitrelle tych 5 klikov, tj. 50mg, tak do rana budem mat na teste najsilnejsiu ciarku? Alebo to trva viac kym z krvi to prejde do moci, a napriklad v utorok rano mozem mat silnujucu este z ovitrelle?
@sassa15 áno je to skoro, ja som ale pri predošlých už mala 4,5DPT celkom solidné čiarky aj keď viem, že to tentokrát tak byť nemusí …
Ale … špiním a to u mňa neveští nič dobré 🤷♀️
@marinecka95 Ale tak o takomto case to moze byt praveze dobre, ze sa zahniezduje drobcek, nie? A nechces skusit zavolat do centra? Viem ze je ina injekcne podavat nieco, a ine vkladat, ze sa to asi inac vstrebava, a mozno je to uplna blbost, ale mozno ti este zvysia davku. Ja napriklad beriem 3x2 utrogestanu, a jedna tabletka ma 100mg progesteronu, a inkekcia jedna ma 25mg.
@sassa15 ja som brala 3x200 progestanelle a to mi vymenili za 2x prolutex
@sassa15 tie jednotky sú iné v injekčnej forme
@marinecka95 chapem, no tak len cakat. Zajtra repete? Budes testovat?
@sassa15 určite budem, ale akosi strácam nádej tentokrát 😵💫
@stanka562 Ja som nespinila ani pri jednom, ale citam ze niektore baby ano. Ja by som native brala hned 😅. Len zial u mna je to nerealne. Ked sme zacinali riesit surodenca, tak este v uvode mi to dr. navrhla, ale potom mi kukla do papierov a ze to nepojde. Mne vravela ze vo vysledku je to to iste ako riadene, aj lepsie lebo nezatazujes telo s hormonmi. Lenze teda treba castejsie chodit na kontroly aby sa vychytalo spravny cas. Ja momentalne sa tesim aj z toho ze som sa dopracovala ku vkladu 😅. Mne to pocas snazenia o surodenca uz 3x zrusili, tak sa neboj, keby tam nieco nebolo take pred vkladom ako to ma byt, tak ti vklad nepovolia.
A k tym liekom. Ja na mensie davky liekov bohvieko nereagujem, vzdy mi museli zvysovat aj estrofem, a teraz uz dostavam od zaciatku aj z toho 4x2. Ja asi vsetko mozne dostavam co mozem dostat “preventivne”. Na papiery okrem anovulacie inu diagnozu nemam vyslovene 🤷♀️
@sassa15 ďakujem, si ma kúsok upokojila, hej kontroly som mala 3, kým určili dátum vkladu 😊 ja mám všetko v poriadku zo všetkých vyšetrení, akurát že ak by som bola tehotná mám ísť na kontrolu na hematológiu. A manžel tak isto v poriadku, máme jeho spermie zmrazené (pred onko och.) Ja som na stimuláciu reagovala až moc 🤣 18vajicok z toho sme sa dopracovali k 4🍦. Sama neviem ako sa mám cítiť a čo čakať od toho všetkého, to len asi ten hore vie, čo bude 😊
No takže vcera som bola pre testy. Dr. Max. Potom mi tuklo ze radsej som mala kupit tu istu znacku s cim som zacala. Tak teraz rano som sla do Benu. Vypytala som testy (vzdy mam stastie na tu istu lekarnicku). Ja ze dajte mi rovno dve. A ona ze dam vam rovno 3, treti mate zadarmo. Ako ano, viem o tej akcii. Ale uz ma asi pozna, ani sa neopytala ci chcem iny vyrobok zadarmo 🤭. Asi by som sa mala sama o sebe pouvazovat trosku, lebo o chvilocku uz sa ani nebude pytat co si prosim ale rovno mi vylozi testy 😅 .
Baby vy ako? Mate nove testy?
Ježiš normálne Vám závidím je už ste pri testovaní aj keď len v rannom štádiu.... možno že do vkladu ani nevydržím a začnem ju pred aby som sa dostala do formy 😁
Ja vám všetkým silno držím palce 😍😘
Ahojte, tak ja som dneska absolvovala svoje prvé KET, tak Vám dievčatá držím prsty a dúfam, že všetky sa dočkáme pozitívneho výsledku ✊😊

Bola som rozhodnutá teraz to prekonať bez koníka....ale asi to nepôjde 😂😂😂, stále potrebujem oporu...