KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
@gina6 vsak o chvilku to tu mas 🙂 . A mozes saliet ako… ehm… no pride mi ze saliem len ja a ostatne baby dnes vydrzali bez testov 🙂. Uz si myslim ze moje prvotne stastie som vynahradila a uz by aj surodenec mohol podarit.
@tatianam88 drzim palce a vitaj medzi cakatelky 🙂 . Ja mám dcerku z prveho vkladu, stastie zaciatocnikov 🤭.
@marinecka95 a ten bol aký test na 6den? ešte sa určite nevzdávaj! myslím na teba!
@gina6 obyč z moču
@marinecka95 a dnes si testovala?
@hanuskac testovala, negatívne. Toto ke prvý vklad kde sa bublinka neprijala a mala som také nádeje keďže všetka liečba nasadená. Nič, nevadí, bojujeme ďalej, ešte na nás čakajú 2 mrazáčiky 🫶
@marinecka95 neblazni, vsak este to nic neznamena. Pockaj este 1-2 aby si to tak vyhlasila 🙂. Ja nehovorim ze mne je do smiechu z toho ze nevidim na testoch progres (dnes na teste slabulinky duch, ale teda vooobec nesilnie). Ale teda minimalne este ver v zajtrajsok 🙂 . Nie kazdy krat je to take iste. Pocas minulych tehu som napriklad mala rozne ovitrelle v tele. Plna davka raz vyprsala za 5 dni, raz sa drzala az 12. A nemenila som zivotny styl. Pre nadej ti prikladam taku tabulku… preco si mohla mat pozi krvny test. Ten dementny preklad je este odomna, ked som sa o malu snazila, tabulka je zo stranky HU kliniky.
@sassa15 áno, ja viem, že nikdy žiaden cyklus nie je rovnaký ale tak ranné krvácanie a negatívny test mi nedáva nejakú nádej aj keď nevzdávam to stále 👊😉
Ranne krvacanie by ti malo dat tu najvacsiu nadej 🙂 ! U mna pri nevydarenych sa spustili kramy aj ked som lieky brala, uz som isla na krv s tym ze sa mi zacina ms. Ale nikdy takto ako mas ty. Este spinis, ci to prestalo?
@sassa15 ráno som krvácala predvčerom, včera, a dnes sa mi zdá, že sa krvácanie stupňuje a MS už začne čo chvíľa.
Zajtra volám do centra, doobeda som mala len špinenie keď som tam bola na infúzií a poobede sa mi objavilo krvácanie a opäť aj pár malých kúskov sliznice. Naozaj to nebude dobré, som realista.
Aj keď som verila do poslednej chvíle.
@marinecka95 to ma mrzí veľmi. Inak pôjdeš hneď na ďalší cyklus?
@hanuskac som odhodlaná, zajtra vilám do centra, snáď to povolia 🙏
@marinecka95 tak teoreticky v tomu nič v ceste nestojí ci?
@hanuskac veď tiež si myslím, že nie, minulý rok som to tak absolvovala - po sebe dva cykly
@marinecka95 ja som dokonca 2 cykly po sebe mala stimuluje hneď.
@hanuskac zajtra tam volám, skôr ma teraz štve tá dnešná intralipidová infúzia - krvácať krvácam, mala by som ju dostať do tretieho dňa cyklu .. že či sa mi už bude rátať táto dnešná , ktorá bola pôvodne na 7DPT 😝
@marinecka95 ale nejako skoro si sa rozprávala nie?
@hanuskac áno 🤷♀️ dnes som 7DPT a krvácam, krv mám teda celý deň, doobeda slabšie, ale čím je viac hodín sa to podľa mňa stupňuje a tie kúsky sliznice neveštia nič dobré 🤷♀️
@marinecka95 to mi je luto, myslela som si ze len spinis ☹ . Ale teda super ze mas diagnozu, mozno len drobcek nebol geneticky ok. Ale aspon uz vies ze pripravu mas n a100%
@sassa15 uvidíme, liečbu mám nastavenú, s hematológom som to ešte včera telefonicky prebrala, odporučil mi vysadiť clexan a nasadiť anopyrin alebo aspirin, keďže mám syndróm lepivých doštičiek okrem iného z hematologie ale toto vraj najvýraznejšia porucha. Mne nasadili aj clexan aj anopyrin po vklade v centre (v správe z hemato to nebolo jednoznačné) a to asi nebolo dobre, hematolog povedal, že v žiadnom prípade nie oba u mňa lebo poruchy mám trombofilné v kombinácii s deficitom faktoru 7, ktorý spôsobuje krvácavé stavy.
Takže verím v že ďalší vklad bude úspešnejší 🥰
@marinecka95 mrzí ma to 😔
@marinecka95 mrzí ma to 🫂!
Ja som sa na chvíľu stratila,lebo musím upratovať jak blázen, chystám jedlo do mrazáka aby som minimálne po vklade nijaké dni nemusela nič robiť 😁.
Podľa muža už mi šibe (však ale to aj bez vkladu)😁.
Potrebujem sa uistiť že všetko bude ako po masle v domácnosti....
Ešte otázka....je tu niekto kto ide cez darcovský program?
@sassa15 držím palce 🫶
Baby môj update: krvácanie dnes ustalo, teda je stále ale slabučké. Volala som do centra - poslali ma na hcg - čakám na výsledok aby som vysadila/nevysadila lieky. Aj keď viem, že tam bude jedna veľká NULA.
@marinecka95 o kolkatej ti maju volat?
@sassa15 ja mám volať, pred 12, čochvíľa
@marinecka95 ako to dopadlo?
@sassa15 negativne

Baby tak ja dnes šok 6DPT a test negatívny 😵💫
Krvný na 4DPT pozitívny, no nič mi nezostáva len čakať čo bude.