KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
Caute baby tak ja sa pridavam oficialne k vam- vklad bol 22.5 a dnes som testovala 6dpt- a teda nic… bielo bielo… naposledy som mala na 6den uz aspon mi i ducha.. tak trosku upadavam na duchu 🙈 dufam ze sa este objavi 🙏
Ja som mala vklad 19.5 a na krv mi povedala 1.6. iný test nemám, možno si skočím zajtra kúpiť. Ďakujem aj vám držím palce veľmi 🍀🙏 snáď sa ešte objaví//
@sassa15 fuuuuu no obdivujem ťa, čiže čakáš do pondelka?
Áno, všetko som hneď po nulovom hcg vykomunikovala, ideme do ďalšieho boja hneď 🙂
@cetrin ahoj, aj ja som bola 22.5. na vklad, ale testovať som sa ešte nemala odvahu mozno 31.5.-1.6. skúsim, ale ja po 3 rokoch snaženia a bielych testoch mám trochu strach, že ak bude biely tak to sklamanie a bude o to väčšie, keďže dúfam, ze to KET bude konečne úspech.
@tatianam88 my sme to mali podobne😏, uz skoro tri roky vobec nic nevyslo.. a teraz ked som si povedala ze posledne peniaze, posledny pokus, ze uz nech je to ako chce, zacala som si ine veci planovat, tak sa ukazala druha ciarka. Budem na vas mysliet, aby to vyslo. Na vsetky baby, ktore si tymto prechadzaju 🩷
@ywone aj ja mam dr max, tiez mi prisli najlepsie. Drzim palce 🙏🏻
@sassa15 ahoj, no ako? Dovolala si sa ? Myslím na teba 🫶
Už sa nesmierne teším na zajtra.... začíname 👻👻👻
Baby veľký šok pre mňa, no nevyšlo to. Hcg bolo len 29,5. Tak budúci mesiac dúfam, že ideme na to znova 😊
@stanka562 och to ma mrzí, že sa pridávaš ku mne 😔
Už ti kazali lieky vysadiť? Či ideš na ďalší odber ?
@marinecka95 ešte nie, ešte v piatok kontrola v CAR a potom uvidíme čo ďalej 🙂 ešte máme 3🍦
@stanka562 tak to ešte nevzdávaj 😘
Silno držím palce aby hcg pekne rástlo.
Čo ti na to povedali v centre?
Testy máš pekne pozitívne? Či si už netestovala ?
@marinecka95 uvidíme, ale ani na sone nevidel nič 😔 ja som bola u svojho gyn a teraz mám ísť do CAR. 🙂 Už som netestovala.
@stanka562 aha, no veď na sone nemohol ani nič vidieť keď hcg je také nízke 🙂
Tak uvidíš v piatok, možno hcg pekne porastie ;) koľko DPT si dnes ?

@gina6 ahoj vo štvrtok