KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
Ďakujem dievčatá, Vám ostatným držím moc palčeky aby ste to dotiahli ďalej ako my tentokrát 😞
Nevzdávam sa, hneď sa púšťam do nového boja 👊
6.6 kontrola pred vkladom ☺️
@stanka562 wau, super, len tak ďalej ❤️
@marinecka95 ďakujem ♥️
@stanka562 gratulujem ❤️ ja som 4 deň, ale nemám odvahu si robiť test a neviem či vôbec budem mať, či nepôjdem rovno na krv na 14 deň.
@tatianam88 ja som chcela vydržať netestovať ale som rada že som sa na to dala 🙂 a ďakujem 🥰 veľmi to všetkým nám prajem ♥️
Baby ja tiez idem zajtra predcasne na krv (10Dpt). Ten jeden test bol fakt slabo pozitivny, dalsi rano uz nie ☹ . Ale tvoria sa mi podliatiny aj pri mini buchnuti, alebo ked mam minutku kabelku na zapasti. (mam preventivne clexane), tak som zavolala do centra, a zajtra mam teda kontrolu aj krv.
@sassa15 myslím na teba, drž sa 🫶 ozvi sa
@stanka562 no ako?? 😍
@marinecka95 dnes som netestovala, zajtra budem, napíšem potom 😊
@stanka562 máš môj obdiv 😍
@marinecka95 tak uz mam po, vymenili mi clexane 0,4ku na 0,2ku a zobrali mi krv na hcg. Ale vysledok bude az zajtra.
@sassa15 drzim palce, ozvi sa ❤️
@stanka562 krása 🥰 ja som už okolo 10DPT mávala hcg aj cez 350 tak držím palce 🥰
Ahojte. Aj ja k vam sa pridam. Boli sme na ket 16.5., takze teraz netrpezlivo cakam 🙈 ale po viac ako dvoch rokoch snazenia prvy raz vysiel pozitivny test.
@marinecka95 ďakujem, dúfam, že bude všetko v poriadku a dotiahneme to do úspešného konca ♥️
@stanka562 verím, že áno, držím palce 🫶 my už začíname ďalší boj ❤️ zajtra infúzia, 6.6 kontrola pred vkladom ☺️ teším sa, verím, že už všetko dobre dopadne
@marinecka95 ďakujem ešte raz 😊 aj tebe prajem veľa síl a držím palce aby to vyšlo ✊😊
@stanka562 ďakujem 🙂
@sassa15 ahoj, no ako dopadlo HCG? Myslím na teba 🫶
@marinecka95 nemam ani tusenia 😅. Bud mi zabudli volat, alebo mozno to potrebovali konzultovat s dr ktory tam ale nebol . Raz mi tak nesko volali kvoli nizkemu hcg. A ja trdlo som neulozila tel na sestricky, a na recepcii samozrejme sobotu nikto tel neberie. Tak zajtra tam volam hned rano, ale tak vysledok si myslim ze bude jasne, uz treti den citim ze kramy o chvilocku pridu, len asi lieky to drzia.
Super ze hned mozes ist do dalsieho vkladu. Ty si mala hned konzultaciu? Mne kramy vzdy prisli skorej, resp tak ze som nestihla konzultaciu
Ahojte baby je tu niekto kto testoval a na 9ty deň po vklade mal stále biely test a nakoniec vám to vyšlo?ja som si spravila dnes test a je úplne biely,teda aspoň ja tam nevidím ani ducha. Mala som test livsane. Tak len sa pýtam že či mám ešte nádej lebo myslím že 9tu deň je už dosť dlho nato aby ukázal aspoň niečo. Od vkladu som strašne nafúknutá, mám citlivé prsia, pobolievaju ma občas vaječníky, každú chvíľu chodím na wc, pár dní ma pobolievaju kríže a dnes ráno ešte na posteli brutálne pod lopatkami ma pálilo. Viem že to sú všetko hlavne lieky a rozhodujúca je krv..Tak som sa ale trošku tešila že to snáď konečne vyjde a zase test biely.😔😥

@marinecka95 je mi to luto ☹ . Chces ist hned dalsi cyklus na KET?