KET - máj 2023
Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁
@stanka562 och no, na 13DPT je to naozaj malé číslo. Ale nič nie je nemožné 🥰 zázraky sa dejú
@nikii51 krásne číslo 🫶 držím palce
Aj keď stále treba stáť nohami pri zemi lebo stať sa môže ešte naozaj čokoľvek.
Ja som sa raz tak tešila - hcg 3981 na 14DPT a na 16DPT 2111 nezabudnem na ten šok asi nikdy.
Verím, ale že to nie je tvoj prípad a hcg bude len rásť a rásť ❤️
Na sone už niečo videli predpokladám :(
@nikii51 Na sone už niečo videli predpokladám 🙂
Pardon, usmiaty smajlík ☺️😘
@marinecka95 @gina6 tesim sa, ze sa nam to vobec podarilo, lebo uz som tomu ani neverila, ale presne ako pises, nic nie je este iste. Clovek bude stale trpnut, ze ci je vsetko ok a ci aj bude nadalej. Dufam, ze to bude mat stastny koniec 🍀🙏🏻 na sono az o tyzden ☺️
@nikii51 určite, mysli len pozitívne 🫶
Držím palce, na sone už bude určite niečo vidieť a ty sa nám pochváliš krásnou fotkou z ultrazvuku ❤️
Caute baby tak ja dnes mamatest biely…. Po zaschnuti vidim nieco nejaky tien ale myslim ze je to kanalik len… na 9dpt by uz malo byt nieco vidno ze? Asi uz nic z toho..
@cetrin tak to mi je ľúto 😔 my sme boli v rovnaký deň na vklad, ale ja som sa ešte netestovala, nemám odvahu. Ale prajem tebe aj ostatným dievčatám, nech ďalší vklad bude úspešný, aby sme raz mohli byť všetky mamičky 🙏 snáď moje modlitby budú vyslyšané
@tatianam88 aj tebe nech sa vydari ❤️ ani neplanujes testovat? Pojdes len na krv?
@cetrin rozmýšľam, že možno v nedeľu skúsim test. V sobotu máme väčšiu rodinnú oslavu a keď urobím zajtra alebo v sobotu a bude negatívny, budem na tej oslave asi dosť smutne sedieť tak si ju nechcem pokaziť. Na krv idem hneď v pondelok.
@tatianam88 jasne chapem ta uplne 🙏 budem na teba mysliet tak potom napis v nedelu ako ti to dopadlo
Baby caute tak u mna drama pokracuje- ale dnes sa isto doriesi- lebo budu volat za krv..ale dali mi nadej lebo ze sliznica vyzera ukazkovo aj narastla od vkladu… tak ja uz neviem uz som bola zmierena uplne ze to nevyslo a zas mam nadej malicku
@cetrin nechcem ti brať nádeje ale na sone to u mňa vždy vyzeralo dobre, sliznica nádherná aj napriek tomu, že som špinila a aj tak to dopadlo ako dopadlo. Ale nemusí to byť tvoj prípad 🙂 držím palce
@marinecka95 jasne ja asi ani zazrak necakam… skor ma to prekvapilo rano ak mam byt uprimna.. ale tak nadej umiera posledna asi 🙂

@marinecka95 pochybujem už o tom, ale všetko je ešte možne 😁 13DPT