icon

KET - máj 2023

marinecka95
18. máj 2023

Ahojte, je tu niekto kto podstúpil KET teraz v máji?
Viem, že je tu skupinka apríl/máj ale tam sú už takmer všetky baby po vkladoch a majú už aj výsledky.
Hľadám preto ženy, ktoré sú čerstvo po KET a sú v očakávaní 👊😁

stanka562
30. máj 2023

@marinecka95 pochybujem už o tom, ale všetko je ešte možne 😁 13DPT

marinecka95
autor
30. máj 2023

@stanka562 och no, na 13DPT je to naozaj malé číslo. Ale nič nie je nemožné 🥰 zázraky sa dejú

nikii51
30. máj 2023

@stanka562 jooj, to ma mrzi 😏 nastastie ze mate este mrazacikov 🙏🏻 verim ze raz to kazdemu vyjde. Nam to na posledny pokus az vyslo

@gina6 Dnes (14.DPT) hcg 3150 💕 😇

stanka562
30. máj 2023

@nikii51 áno, raz to určite vyjde ♥️
Gratulujem, nech len krásne rastiete ♥️

marinecka95
autor
30. máj 2023

@nikii51 krásne číslo 🫶 držím palce
Aj keď stále treba stáť nohami pri zemi lebo stať sa môže ešte naozaj čokoľvek.
Ja som sa raz tak tešila - hcg 3981 na 14DPT a na 16DPT 2111 nezabudnem na ten šok asi nikdy.
Verím, ale že to nie je tvoj prípad a hcg bude len rásť a rásť ❤️
Na sone už niečo videli predpokladám :(

marinecka95
autor
30. máj 2023

@nikii51 Na sone už niečo videli predpokladám 🙂
Pardon, usmiaty smajlík ☺️😘

gina6
30. máj 2023

@stanka562
@stanka562 veľmi ma to mrzí 🫂.ja som mala takto v auguste 🙈🙊😬😭...

gina6
30. máj 2023

@nikii51 bože to je krásne číslo 😍❤️! Gratulujem ❤️❤️❤️!Kedy máš prvý ultrazvuk?

stanka562
30. máj 2023

@gina6 je to veru smutné, no aj to patrí k životu, nemôže ísť všetko tak ako by sme chceli, ale ideme ďalej 🥰 a verím, že sa dočkáme ♥️

nikii51
30. máj 2023

@marinecka95 @gina6 tesim sa, ze sa nam to vobec podarilo, lebo uz som tomu ani neverila, ale presne ako pises, nic nie je este iste. Clovek bude stale trpnut, ze ci je vsetko ok a ci aj bude nadalej. Dufam, ze to bude mat stastny koniec 🍀🙏🏻 na sono az o tyzden ☺️

marinecka95
autor
30. máj 2023

@nikii51 určite, mysli len pozitívne 🫶
Držím palce, na sone už bude určite niečo vidieť a ty sa nám pochváliš krásnou fotkou z ultrazvuku ❤️

cetrin
31. máj 2023

Caute baby tak ja dnes mamatest biely…. Po zaschnuti vidim nieco nejaky tien ale myslim ze je to kanalik len… na 9dpt by uz malo byt nieco vidno ze? Asi uz nic z toho..

gina6
31. máj 2023

@cetrin ahoj ja by som na tvojom mieste skúsila dr max testy a určite by som počkala na krv...
Nevzdávaj sa prosím pokiaľ je minimálna možnosť že to možné byť pozitívne🙏🏻 Silno držím palce 😘

nikii51
31. máj 2023

@cetrin na ten deviaty den asi hej, ale najdes aj vela zien, ktore povedia, ze test nic neukazal a tehotne boli. Este to uplne nevzdavaj🫶🏻 drzime palce

cetrin
31. máj 2023

@gina6
@nikii51 baby uz som upustena riadne… ze to nevyslo :( uvidim este zajtra ale asi tomu uz neverim… predtym som mavala od 5dpt duchov a teraz bieda…

gina6
31. máj 2023

@cetrin viem je to veľmi ťažké 🫂....kedy máš krv?

cetrin
31. máj 2023

@gina6 pojdem skor… mala som ist pondelok ale pojdem uz v piatok- to budem 11dpt.

gina6
31. máj 2023

@cetrin budem na teba myslieť!a silno držím palce 🫂

cetrin
1. jún 2023

@gina6 aj dnes test biely - myslim ze je to uz jasne, uz len vysadit lieky a naplanovat kedy dalsi… ty ako pokracujes v testovani?

gina6
1. jún 2023

@cetrin ja testujem každý deň a stále je to negatívne 😁 ale aspoň skráti sa čas do pondelka, zatiaľ nečakám že tam bude niečo 🙈😁, veď dneska je len 6ty deň...
A od zajtra keď sa tam neobjaví 👻,tak si tam namaľujem 🤪🤪🤪

gina6
1. jún 2023

@cetrin keď ešte máš mrazené tak nič nie je stratené !
Treba stále veriť že raz sa dočkáme šťastného konca 🙏🏻

tatianam88
1. jún 2023

@cetrin tak to mi je ľúto 😔 my sme boli v rovnaký deň na vklad, ale ja som sa ešte netestovala, nemám odvahu. Ale prajem tebe aj ostatným dievčatám, nech ďalší vklad bude úspešný, aby sme raz mohli byť všetky mamičky 🙏 snáď moje modlitby budú vyslyšané

cetrin
1. jún 2023

@gina6 jasnee 6den to je len z radosti testovanie 🙂) drzim silno palec 😍

cetrin
1. jún 2023

@tatianam88 aj tebe nech sa vydari ❤️ ani neplanujes testovat? Pojdes len na krv?

tatianam88
1. jún 2023

@cetrin rozmýšľam, že možno v nedeľu skúsim test. V sobotu máme väčšiu rodinnú oslavu a keď urobím zajtra alebo v sobotu a bude negatívny, budem na tej oslave asi dosť smutne sedieť tak si ju nechcem pokaziť. Na krv idem hneď v pondelok.

cetrin
1. jún 2023

@tatianam88 jasne chapem ta uplne 🙏 budem na teba mysliet tak potom napis v nedelu ako ti to dopadlo

cetrin
2. jún 2023

Baby caute tak u mna drama pokracuje- ale dnes sa isto doriesi- lebo budu volat za krv..ale dali mi nadej lebo ze sliznica vyzera ukazkovo aj narastla od vkladu… tak ja uz neviem uz som bola zmierena uplne ze to nevyslo a zas mam nadej malicku

marinecka95
autor
2. jún 2023

@cetrin nechcem ti brať nádeje ale na sone to u mňa vždy vyzeralo dobre, sliznica nádherná aj napriek tomu, že som špinila a aj tak to dopadlo ako dopadlo. Ale nemusí to byť tvoj prípad 🙂 držím palce

gina6
2. jún 2023

@cetrin zlatíčko treba veriť do konca!len pozitívne!
Poobede budem čakať že sa ozveš. Myslím na teba a držím palce až do poslednej chvíle!
(Ešte dnešné hlásenie - negatívne 🫡)

cetrin
2. jún 2023

@marinecka95 jasne ja asi ani zazrak necakam… skor ma to prekvapilo rano ak mam byt uprimna.. ale tak nadej umiera posledna asi 🙂