icon

KET natívny cyklus

mjkmajka
19. mar 2022

Ahojte snazilky, dala som si síce teraz pauzu, ale chystám sa pomaličky na KET avšak teraz by som chcela natívne (ovitrelle a progesteron). Nejak si myslím, aj telo mi hovorí, že som veľmi prehormonovana z estradiol a preto som sa rozhodla pre nativny. Ma tu niekto s tým skúsenosť, resp.ci sa podarilo? (ET hormóny neúspešne, Ket hormóny neuspesne) ďakujem 🙂

martinaju
19. mar 2022

@mjkmajka vzdy som mala transfer v native. Ak je ovulácia nie je dôvod na lieky. Podaril sa 4ty ket.

mulm
20. mar 2022

@mjkmajka do akého centra chodíte

mjkmajka
autor
20. mar 2022

@martinaju aj ja si myslim,mam pocit ze vysoke davky estradiolu mi nejak nesedia. Jeden mesiac som nemala ovulaciu po ET tak dúfam ze to vyjde

mjkmajka
autor
20. mar 2022

@mulm do gyncare v NR. Teraz cakam na vysledku reproimuno genetiku a hematologiu tak o mesiac budem vediet.

silviaa
20. mar 2022

Ano, ja som mala posledny Ket nativny - ovitrelle a progesteron. Bol uspesny ;).

mjkmajka
autor
20. mar 2022

@silviaa ďakujem aspoň trocha som dostala nadej ze by to mohlo vyjst 😊😊😊

martinaju
20. mar 2022

@mjkmajka tiez som chodila do Gyncare NR a nad liekmi by sa uvazovalo az keby ten štvrty ket nevyšiel

mjkmajka
autor
20. mar 2022

@martinaju mne aj navrhovali bez liekov po ET. Len ten mesiac som nemala ovulku a po neuspesnom transfere som bola hrozne na to aj psychicky tak som chcela hned a hned ale bala som sa ze zase nedostanem ovulku. Ale teraz som sa zamyslela ze asi tlacim na to chemicky a necham to radsej na prirodu (ciastocne kedze aj tam su hormóny ale aspoň menej)

martinaju
20. mar 2022

@mjkmajka no ja som nemala nikdy problem s ovulaciou takže pri mne nerozmyslali s liekmi. Ale ved skus ked nebude ovulacia pojdes zas s liekmi 🙂

gabika108
3. apr 2022

@mjkmajka ja som mala 3 ket v native a ten aj vyšiel

mjkmajka
autor
3. apr 2022

@gabika108 ja dúfam že vyjde. Cítim to dajak ze mi to je bližšie ako cez hormóny. Necítila som sa pri nich dobre. Furt zatucnena a závodného a keď mi niekto povie ze to z toho lebo viac jem z hormónov tak ich rovno vysmejem. Som bývala fitness viem ako co funguje a veľa estrogénov chudnutie nesvedčí. Šťastné ženy co majú genetiku jak lusk. Ale verím ze prirodzene to bude lepšie.

gabika108
4. apr 2022

@mjkmajka drzim prsty nech to vyjde 😊

mimakaja
23. apr 2022

My sme mali cisto len progesteron kedze kojim a vsak po 6tt to odislo z neurciteho dovodu 🤷‍♀️

mjkmajka
autor
6. máj 2022

Ahojte dievčatá. Tak cakam este vysledky imuno, endokrikologia (hemato už mam) a caka ma hysteroskopia. Pravdepodobne v juni ma čaká transfer (dúfam aspoň, bo som bola vhora a meska mi mrcha). Chcela by som spytat, kolko dni od prasknutia folikulu vam vkladali embryjko? Ja mam cca 30 dnovy cyklus, 16ty den ovulacia 😊

lilia127
6. feb 2024

@mjkmajka ahoj, podarilo tehu? Mne tiež estrofem- substitucny cyklus nesedel, zle mi bolo na odpadnutie a ket nasledne nevyšiel. Tak som centrum prehovorila na ket v nativnom cykle (1x Gonasi na ovulku, a potom večer som brala 1x progesteron 200 mg) a podarilo sa 🙂 Už 2. trimester. Hysteroskopiu som odmietla. Zvyčajne nič nenájdu. Bol to risk, no moje telo zabralo prirodzene <3 Tj je to asi individuálne, čo komu ako sadne, telo & cyklus funguje. Niekomu zas estrofem pomohol. Tj na zváženie a vyskúšanie.

lilia127
6. feb 2024

@mjkmajka A vklad sa robí od veľkosti embryjka. TJ 5 dňové - blastocysta sa vkladá na 5. deň od ovulky.

markara
28. jún 2024

@silviaa ahoj, chcem sa opýtať v akom centre si bol a predtým ti dávali vždy riadený? Povedali ti prečo? Ďakujem, lebo ja začínam byť zúfalá. Dva krát riadený a ani neťuklo 😒

silviaa
30. jún 2024

@markara Bola som v Brne v Reprofite. Skusili sme ako poslednu moznost, ci nepomoze a zabralo. Brno ma vyborne recenzie.

markara
1. júl 2024

@silviaa ďakujem za info. Ja chodím tiež do RF ale nie do Brna, s prístupom som max spokojná. Len to že som teraz po druhom ket v riadenom cykle (donedávna som nevedela že je aj iná možnosť) len po druhom neúspechu googlim a budem si stáť za vklad v natívnom cykle 🙂 Dodala si mi nádej ďakujem 🙂

silviaa
1. júl 2024

@markara Drzim palce🙂