icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

janie7
12. nov 2022

@bejbs123 A u koho si v Reprofite? Či sa ti striedajú lekári. Ja som v susedstve, v Reprogenesise, už sme dohodnutí, že keď to vyjde teraz a už musí🙏🏻🍀, tak ideme aj s mojim Dr. aj koordinátorkou na kafčo☺️

bejbs123
12. nov 2022

@erika283 toto je uz 2.ivf

bejbs123
12. nov 2022

@janie7 v Reprofite sa striedaju podla sluzby,ale naj mi sedi dr z ba,ten mi robil teraz aj vklad

erika283
12. nov 2022

@bejbs123 Ahaaa, tak jasné chápem, ja že sa ti také číslo podarilo z 1 IVF, a ešte som o tom nepočula, každopádne ja verím, že to tu spolu všetky zvládneme a na konci mesiaca sa budeme tešiť ❤

lia_na
12. nov 2022

Ahojte. My máme vklad 14.11. a držím nám všetkým palce 😊

janie7
12. nov 2022

@butterfly333 Si predstav, že Janka odpísala, hneď po 20tej, že si mám dať štvrtku Aspirinu 500 mg. Je to poklad baba, už vidím ako by u nás v CAR niekto odpisoval😉

butterfly333
12. nov 2022

@cubos počuj po amelgene potrebujem ísť na malú čipku som si vložila o 21h nevytečie to?

butterfly333
12. nov 2022

@janie7 prečo nie celú? To je 500mg štvrtka?
Lebo ja mam 100mg tabletky

cubos
autor
12. nov 2022

@butterfly333 niee kludne 😊 ono vitečie niečo ale to bude asi len ten obal, telo si absorbuje ten liek ako ma 😊 ja som aj na nočne chodila a normalne som si pred robotov vložila a fungovala normalne celu noc 😊 čiže neboj 😊

butterfly333
12. nov 2022

@cubos chvála bohu ďakujem za info.

andre58
12. nov 2022

Dievčatá Vám dávali estroferm na podporu rastu sliznice, alebo ste sa pýtali? Ja 10 dc sliznica 6 mm, bola som na nervy, tak 15 km prechádzok nech sa prekrvím riadne, na kontrole 12. dc 7,2 mm a vklad 19. dc sliznica 7 mm. Na podporu nespomenul lekár dačo naordinovať, iba že ak nedorastie, rušíme KET. Ja som šlapala maratóny po večeroch 😅 Teraz mám utrogestan 0-0-2. Rozmýšľam 17.11. urobiť prvý test, ak sa nedostaví predmenštruačné špinenie. To bude 14 dní po ovitrelle a 8 dpt. Prajem vysoké sliznice na kontrolách a diaľnice na testoch naďalej ❤❤❤

janie7
12. nov 2022

@butterfly333 Ono Amelgen tečie jak šialený, z toho si nič nerob😉
Áno, lebo ten Aspirin je 500mg😉

janie7
12. nov 2022

@bejbs123 Ja som sa rozhodovala dosť dlho medzi Reprofitom a Reprogenesisom a práve kvôli tomuto vyhral Reprogenesis. Tu mám svojho lekára a keď by náhodou nemohol, vždy sa dohodneme koho by som chcela mať😉 A zhodou okolností oni sa zastupujú s mojim druhým obľúbencom. Ale dôležité je nech sa KET podarí😘🤞🏻🙏🏻🍀

bejbs123
12. nov 2022

@erika283 no tu v cr som mala velmi pekny vysledok,na sr sme mali len 3embrya

butterfly333
13. nov 2022

@janie7 jaaj ďakujem 😁

22stanka22
13. nov 2022

@lia_na ahoj 🙂 super, že mame ďalšiu spolubojovnicku úspešného budúceho týždňa, takze ty ho otváraš, držím palce 😊 a kam chodíš? Aký máš KET?

lia_na
13. nov 2022

@22stanka22 ahojte. Ja chodim do Brna a je to 2 kolo ivf a 4ty ket. Mam era test za sebou a embrya vysetrene geneticky. Beriem 2mg Estrofem 2 2 2 a Utrogestan 4 0 4. A uz sa tesim a verim ze tentokrat to vyjde 😊

22stanka22
13. nov 2022

@lia_na ja mám tiež 4.ty vklad akurát že už 3. IVF. Prvé 2 neúspešne jedno Helios KE a druhé gyncare KE a tretie IVF z ktorého bolo konečne 5 embryi a nie len po jednom ako v tamtých je v Iscare Martin. Tiež sme si dali geneticky vyšetriť embrya v Prahe. Z koľkých ste mali koľko zdravých po PGT? My z 5tich 2 patologické, 1 na hrane a 2 zdravé 🙂 prvé sa neujalo a verim, že toto druhé to už zvládne 😊 už je to naša posledná možnosť. Akurát ten era test nemam s tým som sa ani nestretla, čo tým vyšetrujú? Takze máš riadený KET. Ja som mala tak prvý, tento už mám nativ a cítim sa lepšie 🙂

kaciatko_o
13. nov 2022

Ahojte, tak ja idem akurát z centra. Sliznica 8,5. V piatok vklad. Avšak mám zmiešané pocity. Nemám ziaden dominantný folikul, čiže žiadna ovulácia, ktorú ja nemám bez liekov. Tak mi len vŕta hlavou, myslela som, že musí byt ovula. Samozrejme pokračujem estrof. a od zajtra progesteron.

22stanka22
13. nov 2022

@kaciatko_o neviem ako ostatným, ale mne v KET riadenom hormónmi tiež nesledovali dominantný folikul a ovulaciu, len výšku sliznice. To mi kontrolovali až teraz v nativnom cykle.

butterfly333
13. nov 2022

@22stanka22 ani u mňa nie tiež len výšku sliznice

erika283
13. nov 2022

@kaciatko_o Ahooj, tak to máme rovnako, aj ja idem v piatok ❤
Nemáš sa čoho báť, oni vedia čo robia, ja som mala minulý mesiac svoj prvý KET, mala som podobne ako ty, len od 10 dňa cyklus doplnený estroš (mám krátky cyklus) - kvôli sliznici, sledovali len tú + 5 dní pred vkladom progesteron 🙂
Teraz idem natív, takže som si včera pichla ovitrelle, lieky nemám žiadne, okrem progesteronu, ktorý začínam užívať od pondelka 😀 Držím palce!

kaciatko_o
13. nov 2022

Super, žienky. Ďakujem vam každej za odpoveď. Všetkým držím silno prsty a modlím sa, nech nám to vyjde 🤞🏻♥️

butterfly333
13. nov 2022

@lia_na budem zajtra držať palčeky 🙏🏻 ja mam hneď deň po tebe utorok. Verím že už zo šťastným koncom 🤰🤱

janie7
13. nov 2022

@22stanka22
@butterfly333
@kaciatko_o Dievčence, zachovajte pokoj☺️, pokiaľ je cyklus riadený hormónmi, na folíky sa vôbec nepozerá, naopak skôr prekážajú. Pamätné slová môjho Dr. na sone pred minulým KETom: Folíky tam nemáme, ty tam nechceme a cysty tam také nemáme a ty tam už vubec nechceme.😉 Môj muž sa rehotal, že sa so mnou rozprával jak v materskej škôlke.
Držím päste!🤞🏻😘

kaciatko_o
13. nov 2022

@janie7 tak to má potešilo! Teda ich nechceme 😁 Chceme už len pozitívne testy 😁

22stanka22
13. nov 2022

@janie7 tak teda je to tak, no ja som teraz dominantný folik chcela a aj som ho našťastie mala keďže mám nativ 😊

lia_na
13. nov 2022

@22stanka22 ja mam toto druhe ivf. Bolo ich 6 oocytov a po predlzenej kultivacii ostali 4. Z toho 2 sme dali genericky testovat. Len mi napísali ze generika je v poriadku. Zvysne dve sme dali iba zobrat vzorku a tie sa budu testovat neskor.
ERA test je zistenie kedy je maternica receptivna a podla toho potom presne na hodinu naplanuju kedy treba zacat brat progesteron pred KET a potom po kolkych hodinach od prveho progesteronu ma byt vklad. Mne zatial vkladali vzdy skoro teda mam posunute implementacne okno. Takze dufam ze tentokrat to bude velke plus a vieme ze aj embyjka su zdrave 😊 predtym sme toto neriešili len sme 3x vkladali a vyzera ze v nespravny cas.

lia_na
13. nov 2022

@butterfly333 drzim moc palce 😊 a lde mas vklad?

butterfly333
13. nov 2022

@janie7 ja viem že tam sa folikuly vôbec neriešia