KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@kaciatko_o ahoj aj ja som vkladala rano aj som zjedla vsetky lieky a aj mi to lekar povedal ze si mam vsetko dat rano pred vkladom
Baby kedze ste uz po stimulkach, nezvysil sa vam meriofert? 🙂
ahojte, dievčatá, pridám sa aj ja k vám...som 10 deň po KET, testovala som sa na 7 deň a dnes, ale duch je stále rovnaký...nesilnie. Myslíte, že ešte mám nádej?
@meriofert ahoj ja mám 6 súprav z 10tich, exp 12/22
@lulu454 posli fotku 🙂 testikov
@cubos to je super posli sem foto
@meriofert aj ja mam
@veva658 koľko rokov sa snažíte?
@butterfly333 prvy je 6DPT a druhy test je dnes 7DPT 😊 a teda zaroven 14. Deň po Ovitrelle
Ahojte,viem,ze po uschnuti sa test nema odcitavat,no moze sa stat,ze ak nie je v tele hcg,po uschnuti sa objavi na teste aj tak //?
@matulqa102 ten ružový je 7 DPT ráno a pod ním je 10 DPT ráno...nevydržala som a skúsila som si spraviť aj dnes poobede, a ten vyzerá už tmavšie, tak snáď sa pomaličky hcg zvyšuje a dobre to dopadne 🙏
@butterfly333 cca 4 roky ale naplno sme šli už skôr takže je to dlhšie
@cubos waau tak to už áno to je krásny testik gratulujem a držím palčeky verím že sa k tebe čoskoro pridáme 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
@lulu454 krásne gratulujem a držím palčeky nech všetko dobre dopadne
@veva658 tiež tak mi 5rokov za sebou už veľa toho.S prvým mužom mam dve deti s terajším manželom nemáme no mám za sebou celkovo 7xMA z toho 6x ešte s prvým mužom. Teraz 1xMA 2x IUI neúspešne 2x vklad DE neúspešne 1x ivf 1 vklad neúspešne.
@butterfly333 verim tomu aj ja 🙏❤️

@cubos ahoj ďakujem 😊 mám natív tak uvidíme ako sa mi to vyvinie