KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@dominikahr Veľmi ti držíme palce, nech čiarky silnejú ❤ Tfuj, tfuj popľúvam ťa pre šťastie 🍀
@erika283 ďakujem dievčatá ❤️
@dominikahr Dobré ranko, ale sama vieš, že rozdiel v čiarkach je dobré hľadať každé dva dni ❤️ Podľa mňa sú rovnako viditeľné (takže super prípad, nezoslabla) a zajtra bude silnejšia 🍀
@erika283 ďakujem no ja už po tom všetkom stojím nohami na zemi 🙈ale veru uvidíme časom ako sa to vyvinie 😊
@dominikahr ja som minulý mesiac tiež takto testla 😂 6 deň dúšik, 7 slabota, 8 krásne silnejší, síce šlo o biochemické ale ten 8 deň ukáže, zajtra sa tešíme na tvoju ďalšiu fotku ❤️🥰 nádej tam je 🍀
@dominikahr ahoj 😊 jetam vidiet niečo 🤗 ako hovory @erika283 viditelny rozdiel by mal byť keď urobiš o dva dni test 😊 no može to byť ovplyvnené tým že si npr večer pila viacej vody ako predvčerom 😊
Ja npr testujem poobede lebo vecer som schopná vipiť aj 1,5 litra vody 😊
Držim palce ❤️
@dominikahr su tam na oboch viditelne ciarky. Takze zajtra skus znova mala by byt ta druha uz silnejsia 😊
@dominikahr nech silnie 🙏
Ahojte, dnes 10 den cyklu kontrola pred KET sliznica 9mm. Lekar navrhol vlozit 2 embrya kvality 3AA a 2AB.su nizsej kvality, ujali sa vam niektorej embrya aj takejto kvality?
@marhulka2022 ahoj, embrya ktore nie su schopne sa ujať tak ich v CAR určite nezamrazia 🙂 tak že určite je veľka pravdepodobnosť že sa ujmu.
Niekde som raz čítala že tie známky davaju embryologovia iba na základe vonkajšieho vzhladu embrya a nema to nič spoločné s tým aka je jeho realna kvalita npr (genetika).
Embryo z horšou znamkou može byť geneticky dobre pokym embryo z lepšou známkou nemusí 😊
Práve kôli tomuto sme sa aj z manželom rozhodli že nechceme vediet kvalitu naších embrii, podla mna je to len zbytočny stres 🙂 tak že nechaj si vložiť tak ako lekar odporúča a verím tomu že vam to vyjde 😍
@cubos dakujem krasne za ozrejmenie...nas posledny pokus, su z dv.
@marhulka2022 alebo si skuste dat spravit genetiku embryi. Tam sleduju ci maju vsetky chromozomy a ten x a y chromozom a ci nie je riziko downovho syndromu. Samozrejme ale nezistia z toho ci dietatko nebude alergik. To povedali teraz nam. My sme dali 2 gen vysetrit lebo nam to po neuspesnych vkladoch odporucali a tiez 2 sme iba odobrali vzorku na neskorsie testovanie.. ci sa ujme na to vplyva kopa veci. Ale oni by isto nekvalitne nevkladali.
@lia_na
@marhulka2022 Ale biopsia na genetiku sa robí z blastocysty a pred zamrazením. Inak by tam bol risk, že sa embryjko poškodí.
Ahojte, ja som dnes mala poslednú kontrolu takže na KET ideme 24teho 🙏 a gratulujem všetkým čo mali pozitívne testy a drzim palce 🍀😊
Ahojte, ja som dnes po vklade. Počas zákroku mi lekár povedal, že krvacam z miest, ktorých sa dotýka. Žeby to nemalo. Pýtal sa, či mám problémy počas pohlavného styku, tie nemám. Mala som aj potom trošku krvavý výtok. Nezačína to najlepšie, ale verím, že dobre skončí.
@kaciatko_o ahoj aj ja som dnes po vklade, silno držím palce 🍀 nech nám to dobre klapne 😊
@emmitko ♥️🤞🏻
@kaciatko_o a vysvetlil z akého dôvodu, čo je možnou príčinou, že krvacas? Ešte som o tom nepočula
Držím ti palce, aj ja som dnes bola na vklade 🍀❤️
Tak u mna to nepokracuje najlepsie :(
@erika283 nepovedal vôbec nič, len že to tak nemá byť. Ale ja som sa ani nič nepýtala, lebo bolo to pre mna bez tak bolestivé. Tak uvidíme čo bude ďalej. 😔
Tak ti držím prsty aj ja.🤞🏻😊
@bejbs123 Ahoj, ako to? Testy nesilnejú? Na krvi si ešte nebola, nie?
@kaciatko_o To ťa aj chápem, že v tom momente si musela byť veľmi v strese z toho, čo ti vôbec vraví, ja verím, že to nič neznamená a bude to v poriadku, pozitívne treba myslieť 🍀 Ďakujem 🙏
Ahojte, mám takú otázku, je možné umelé oplodnenie podstúpiť aj ked manželove a moje výsledky sú v poriadku a nedarí sa nám aj tak prirodzene otehotnieť? Ak je umelé možné, koľko cca eur by to stálo? Velká vdaka a gratulujem buducim maminkám 🙂)
@natalia123456789 kamaratka a jej priatel maju taky problem a ano poistovňa im schvalila, taka dg sa vola idiopatská neplodnosť.
Myslim že pred tym museli absolvovať niekolko krat IUI aby im poisťovna schvalila IVF 😊
Tažko poviedať kolko to bude všetko stať 🙂

@dominikahr Vsetky mame narocne obdobie za sebou a to cakanie je najhoršie. Ale silno drzime palceky 😊