KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@marinecka95 ahoj 🙂 ja si ta pamatam z januarovej skupinky na IUI 🙂 tak vidim, ze este stale bojujes o babo rovnako ako ja. Drzim palce nech sa nam vsetkym do konca roka zadari 🍀
@no_co_uz ahoj, áno, pamätám si aj ja teba 🙂
O bábo stále bojujeme. Tento rok sa nám podarilo 2x po KET ale v istom týždni, hcg kleslo, zmizlo ❤️a koniec …
Počas “prestávky” pred tretím KET, ktorý plánujem na december sa nám zázrakom v septembri podarilo prirodzene, opäť však ten istý scenár. Hcg rástlo, až kým …
Bojujeme, nevzdávam sa ❤️
@marinecka95 ouuu, tak to ma velmi mrzi. To si mala sklamaní až až za tento rok. Nam sa od vtedy nezadarilo ani raz..., ale zase je super sprava, ze sa vam zadarilo aj prirodzene 🙂 a tiez ,ze vies bez problemu otehotniet. No tak snad na vysetreniach pridu na pricinu potratov a bude uz vsetko dobre 🙂 prajem ti to velmi, musel to byt pre teba tazky rok.
@no_co_uz ahoooj, veru vidím, že sme sa tu obe presunuli 😂 smoliarky sme už boli, tento mesiac bude víťazný, pevne v to verím 🙏🏻 Mali by sme augustové deti, ja som vtedy tiež narodená, levy sú silné 🙏🏻😂😂 takže nech si ma tie naše embrya neprajú ak by uvažovali o predčasnom odchode 😂
Ahojte, my ideme teraz 4.11. na KET v natíve po neúspešnom ET v júli. Tak dúfame že všetko dobre dopadne 🙏
@cubos 😂😂 To nejakej kočke už aj reálne ukázalo na 2DPT? 😂 Ja som ten svoj prvý vklad testla 4 deň ale nepozrela som sa, len som test schovala, na šiesty deň som už ale bola pripravená a vtedy ukázalo hneď čiarky, potom som si vytiahla ten zo štvrtého dňa a tam už bol aj mini-pidi duch 😅 som hneď mala čo porovnávať 😂 Ale toto kolo idem ja isto na 6. deň, ja by som nevydržala čakať 😂
Kvôli čomu si pichala ovitrelle?
@erika283 neviem ci niekomu ukazalo na 2DPT asi ani nie 🤣 ale ked tak odsledujem si Ovitrelle či je už preč.. Testy su už objednane 😁
Ovitrelle kôli tomu že je KET v natíve a asi je to ako poistka ovulacie, aspon som ja to tak pochopila 🤔
Mne prvy KET ukazalo na 3-4 deň maličku čiaročku, potom slabla a potom 7DPT zasa začala silniet ale nevyslo to.. Mala som vklad 2embryi a bolo to iba biochemicke 😊
@367ada @cubos
Tak to ja baby potom neviem čo mám za KET, asi nie nativ ako vy, ja som bola v tom, že je nativ “prirodzene”😂 ja ovitrel nepicham, ani nič neužívam zatiaľ 😂
V tom prvom mi len od 12 dňa dali progesteron a estros 1-1-, ovulku mávam prirodzene, tak netreba dopomáhat ☺️
@aj ja som mala biochemické, takže viem si predstaviť ako sa cítiš @cubos 🥲 tento krát to vyjde 🫶 ideš/idete baby vkladať dve ? V ktorom centre ste?
@erika283 ked neberieš nič tak to bude natív 😁 myslim si že nemusí byt vždy ten ovitrelle a ani nič podobné.. 😊
Mne predpísal Ovitrelle a od dnes rano vkladam aj amelgen 1-0-1 😊
Ale ked nemas nič tak je to natív určite 😁
Ja mam PCOS tak asi chcel poistit tu ovulku 🤷♀️
A my budeme dve vkladat, vy kolko? 😊
Vo Ferticente sme v BA 😊
Ahojte, tak sa pripojim aj ja 🙂 . Ja som mala KET 2.11. Mám uz 3 ročnú dcérku z ET, ja som este po odbere dostala pregnyl na podporu vtedy, tak som tiez zacala tak strasne skoro testovat, nech vidim kedy je test biely. Ja som silnenie videla az medzi 7/8dpt, teda len ja 😅. Dalsi den uz aj moje okolie pripustilo ze uz asi fakt silnie. Tentokrat nastastie som bez injekcii, a zatial silno odhodlana netestovat. Je to moj 3. KET (1. neuspesne, 2. biochemicke +bonus v dalsom mesiaci prirodzene biochemicke). Tak tentokrat som nadopovana liekmi az-az 😅. A tiez sme sli do toho na frajera s dvoma embryami. Tak som zvedava 🙂 .
@cubos ja by som vkladala dve, keby som mala, ale mám posledné embryo z dvoch celkových, takže hádam to bude bojovník/čka ❤️ My mame problém “len” na mužskej strane, takže dúfam, že sa to podarí konečne, minimálne pri tom biochemku, to bol pre mňa krásny pocit, vidieť po takom čase prvý krát v živote vôbec dve čiarky na teste, aj keď to dlho netrvalo 🥲
@sassa15 ku dcérke gratulujem, tie zvyšné neúspechy už budú hádam aj pre teba posledné a tento mesiac budeme všetky z koňa oslavovať 🍀💓
Ja som už ale testy naobjednávála, ja testnem opäť na šiesty deň 😂😂😂 ja by som nevydržala, dúfam, že mi tento krát ale budú tie čiary silnieť 😂
Bože baby, nech nám to výjde ❤️🫶
@sassa15 tak ahoooj 😊 teším sa že nás je tu viac a viac 😁 kedže tu baby už spomýnali že tato skupinka bude úspešná 🤗
Čiže dnes máš 2DPT a riadený KET? 😊
Kedy ideš testovať? 😁😁
Držím palce nech si tam najdeš dve čiaročkyyy 😍😍
@erika283 tak dúfam že to teraz vyjde a toto embryjko bude najsilnejšie zo všetkých ❤️
Tomu verim že si sa tešila aj tak..🤗 Ja som videla na svojich testoch iba mini čiarky a som sa strasne tešila kedže som za 5 rokou nikdy nemala pozityvny tehu test...
Poviem vam že som už testla aj Ovitrelle a tešila som sa pozityvnemu testu aj ked to bolo s neho 🤣🤣 už mi pomaly prepína 🙃
Inak baby, ako to máte.. Ste na PN či idete do práce? 😊
Ahojte, tak ja už mám dnes po KET, ležím s vyloženými nohami a oddychujem 😀 Vkladali nám 1 vzhľadom na môj vek 28 r. a máme ešte ďalších 5 v zálohe. Sme v reprofite v Brne a do práce plánujem ísť v stredu v takom kľudovom režime 😀 predtým po ET som 2 týždne preležala čo som mala dovolenku a nepomohlo. Stále som na to myslela a to bola určite chyba 🙄 Tak teraz nám držím všetkým palce 🥰
Ahojte dievčence, tiež sa k Vám pridávam, čakám na červenú kráľovnú a nasadzujem estrofem a Aspirin. Držím päste🤞🏻🙏🏻
@cubos Ja nemám fyzickú prácu, časovo si to tiež viem nastaviť flexibilne, takže budem normálne. V prípade, keby mám fyz. prácu, či stresovú, tak asi si tie prvé dva dni dám asi kľudovejší režim, ako aj radia v centre, že tie dva dni sa nenamáhať a zvyšok fungovať normálne 🙂 Pretože aj tam sami povedia, že tie začiatky ani len nevieš, že si tehotná, keby to bolo prirodzene 🙂
@367ada Sme na tom vekovo rovnako, ja som mala nedávno 29 💃 , ja som síce vkladať dve chcela (ako fakt túžim po dvojičkách 😅), ale PK nám vybojovali len tie dve a v centre, kde chodím to ani robiť nechcú, neodporúčajú a vlastne ani nerobia. ALeee budeme na teba myslieť, strašne ti všetky držíme palce a tešíme sa na fotku s dvoma koľajnicami!
@janie7 Ahooj, vitaj v klube, a tešíme sa, že sa ku nám pridávaš! 🙂 No mňa zarazil aspirin - tak teraz začínam googliť, pretože som o tom ešte ani nepočula, to ti priamo v centre naordinovali ako odporučko? Alebo ho máš užívať, kvôli nejakým vedomým zdravotným komplikáciám? Ja sa chytám asi aj slamky, keďže to moje prvé bolo biochemko, no na 9-10 deň som cítila totálne bodavé bolesti - s odstupom času to vidím, akokeby mi telo bojovalo "s votrelcom", tak ma to zaujíma 🙏🙂
@erika283 tiež sa pridávam k vám ak môžem snáď to už je posledná skupina za tých 5rokov čo sa snažíme som ich vystriedala no strašne mooc. Mam uz 43r 2x vklad DE 1x vklad s vlastnymi vajickami neúspešne. Teraz stimulujem piaty den beriem estrofem 3x2mg a 1x aspirin protekt zatiaľ toľko v utorok kontrolu utz pred vkladom a čakáme koľko bude mať darkyňu vajíčok.
@butterfly333 Ahoj, ja naozaj verím, že táto skupina bude konečne posledná pre nás všetky a už sa nebudeme posúvať nikde ďalej 🙏
Ten aspirin už čítam dnes od teba po druhý krát, mne nič také v centre "neponúkli", máš ho kvôli nejakým zdravotným problémom, alebo len ako prevenciu?
V utorok na teba budem myslieť, potom daj určite vedieť, ja mám ultrazvuk deň po tebe, v stredu, podľa ovulky sa mi naplánuje KET, takže rátam, okolo 15.11 idem na to, ja neužívam nič (aspoň zatiaľ).
V ktorom centre si? Držím palce, nech má darkyňa "požehnanú úrodu" 🍀 ❤
@erika283 ďakujem no ja mam vrodenu trombofiliu za sebou 7xMA raz v 22tt. No to už bolo dávno. Ešte budem brat prednison a fraxiparin. Chodím do Repromedicy. Tiež držím palčeky 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ahojte dievčata ja som mala vcera KET 🥰 tak verim ze sa nam tu v skupine bude darit 😍🤗
@erika283 ahoj mne tiez nasadil pred vkladom aspirin a teraz ho berem aj po vklade ....estrefem mam 2 rano 2 na obed a 2 vecer cipky rano na obed vecer plus vecer aspirin a este rano medrol

@erika283 ahoj 😁 a teda ahojte vsetci.Ja som rovnako po neuspesnom ET.
Tak erika snad tejto skupinke uz nepokazime statistiku 😁🤞