icon

KET November - december 2022

cubos
29. okt 2022

Ahojte, chystá sa niekto? 😊

dominikahr
20. nov 2022

No dievčatá u mna je to zaujímavé ale myslím si že na 9den je to slabé (posledný je 9dpt)

janie7
20. nov 2022

Dievčence, tie čo ste pred ET/KETom pili cvikľovú šťavu, cca koľko dní pred vkladom ste ju pili? Lebo ja mám nízky tlak a cvikľa ho ešte znižuje, tak nech tam u Dr. nepôjdem k zemi😉

rebecca999
20. nov 2022

@janie7 tak ju nepi. Zbytočne si uškodíš. Cvikla ti j úspechu až tak zas nepomôže. Podstatnejšie je aby si bola fit

saskia222
20. nov 2022

@janie7 ma sa pit cviklova stava??? Ja len jem ananas🤷‍♀️. KET mam zajtra ❤️.

bejbs123
20. nov 2022

@janie7 nemyslim,ze potrebne to hrotit,ked to ma skor ublizit nez pomoct

bejbs123
20. nov 2022

@dominikahr drzim palce

cubos
autor
20. nov 2022

@janie7 no myslim že nie je zmysel piť pred vkladom kedže ona iba prekrvý maternicu.. 😊 Ked ti robí zle tak ju určite nepi 🙂
Ja som snou vobec neprehanala, 2 pohare denne som si dala a prve 3 dni po transfere..
Či to pomohlo neviem ale ked by mi malo uškodit tak by som ju nepila 😊

saskia222
20. nov 2022

@cubos takze ananas, vyvar, mlieko s kakaom a cviklova stava?🤣 ideme na nakup akurat tak chcem vediet. To bude mixik teda v zaludku🤣🤣🤣.

cubos
autor
20. nov 2022

@saskia222 😁 mixik ale to ani nepocitis 😁
Aspon budeš lepšie tráviť stravu, su to vsetko zeleniny a ovocie, az na to mlieko ale tak.. To sa daa 😁😊

janie7
20. nov 2022

@rebecca999
@bejbs123
@cubos Ako ja ju môžem a veľmi mi chutí, len nie dlhodobo, preto som sa pýtala😉

janie7
20. nov 2022

@cubos A po transfere nie radšej ananás ako lepidlo? Ja, že tak 3 dni pred transferom nasadím cviklu a po transfere ananás.

cubos
autor
20. nov 2022

@janie7 ja som si vobec nedavala nejake časy alebo dni kedy čo budem piť alebo jesť.
Nemam rada take pravidla 😁
Normalne som si rozmixovala cviklu a ked sa mi pila tak som ju pila, hlavne to bolo rano na prazdny zaludok a potom som i dala mlieko..
Cvikla ma po troch dnoch uz vobec nechutila tak som to uz nepila a ananas som jedla hlavne na veceru 🙂 vyvar az do teraz jedavam lebo mi chutí a mlieko taktiez do teraz pijem 🙂
Nedavala som si casy kedy co budem jest a kolko, proste to co mi chutilo to som jedla/pila.. 😊
Stalo sa ze som ananas npr niekedy ani nejedla lebo som nemala chut na to.
Ja by som vam baby poradila ze papajte to čo vam chutí a hlavne nech ste vy stastne, nie sa nejak obmedzovat 🙂
Nič nezarucuje uspech a tak hlavne si to užite a robte to čo vas baví 😊 a verim tomu ze to vyjde 😇

janie7
20. nov 2022

@cubos Jasne, ďakujem za rady, tak si ju dám ako ja uznám za vhodné aby som z nej mala osoh a nie škodu. Tentokrát budem mať maternicu prekrvenú ako ešte nikdy, najprv cvikľa, potom akupunktúra u lekára z ktorého som celá paf a verím, že ten vklad už bude len najsladšia čerešnička na torte.🙏🏻

rebecca999
20. nov 2022

@janie7 na to aby ti ten ananás niečo urobil by si musela jesť cely deň len ananás. Kúp si radšej vitamín bromelain.

cubos
autor
20. nov 2022

@janie7 drzim palce nech to vyjde 🙏😇

lia_na
20. nov 2022

@dominikahr stale tam nieco je! a to hcg moze ist hore velmi pomaly. Hlavne tie testy sa maju robit az na 14ty den tak ja by som hlavu nevesala. hlavne ked tam ta druha ciarocka je 😊

janie7
20. nov 2022

@cubos Ďakujem krásne, tebe krásne tehuľkovanie želám😘🤰🏻

cubos
autor
20. nov 2022

@janie7 dakujem 😊 zajtra uvidime po krvy ake su hodnoti, dufam že je všetko v poriadku 🙏😇

janie7
20. nov 2022

@saskia222 Fuuu, tak takýto mix by som ja nedala😉 Hlavne, ja mlieko moc nemôžem. Držím päste na vklade😘🤞🏻 Ja si ešte trošku musím počkať, no už sa teším ako malé dieťa aj na sono budúcu stredu.

janie7
20. nov 2022

@cubos Verím, že hcg bude krásne stúpať☺️

saskia222
20. nov 2022

@janie7 dakujem🥰. Prvy ket, som nervozna. A ty mas sono ohladne sliznice v stredu? 🙂

bm_
21. nov 2022

@marhulka2022 ahoj, tebe povedali v car ze su nizsej kvality? Lebo my mame 3AA a vsetci ze ake uzasne embrya, ze to ze nie su 5 znamena len to ze su trosicku pozadu, par hodin ale ich kvalitu to nemeni 💁🏻‍♀️

janie7
21. nov 2022

@saskia222 Verím, že ti KET dopadne najsamfasne🤞🏻☺️ A pred tým si mala ET, či toto je tvoj úplne prvý vklad?
Áno, v stredu, už sa na nich všetkých veľmi tešíme, je tam úžasná rodinná atmosféra☺️

janie7
21. nov 2022

@bm_ Ahoj, 3 znamená, že je to 3 dňové, niekoľko bunkové embryo, prvé A myslím morfológia a druhé rýchlosť, čiže na 3 dňové embryo máš najvyššiu kvalitu😉

bm_
21. nov 2022

@janie7 okej nam to asi hodnotia inak🙂 mame vsetko 5 dnove blastocysty. 5AA je hatchujuca a 1AA je skora.

bm_
21. nov 2022

@janie7 a este nam povedali ze prve je placenta a druhe embryo alebo opacne

janie7
21. nov 2022

@bm_ No vyššie si písala 3AA nie 5AA 😉

marhulka2022
21. nov 2022

@bm_ ano tak to lekar povedal, preto vkladaju 2

saskia222
21. nov 2022

@janie7 a kam chodis??? 🙂
Ano uplne prve IVF a prvy vklad. Mala som ist na ET ale mala som nizku sliznicu a plus sa u mna nevedelo ci nebude treba odstranit zvysny vajcovod. Takze sa to odlozil transfer ked budem mat po 3D usg a musela som mat hormonalnu pripravu 🙂 . Ty uz si mala niekedy vklad?

cubos
autor
21. nov 2022

Babulky dnes to mam už definitývne potvrdené aj z krvy 😊 tešíme sa strašne a hvala Bohu na tomto krásnom Vianočnom darčeku po ktorom túžime už tak dlho 😇❤️ dnes 14.dpt hcg 1157 😊😍