KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@22stanka22 blahozelaaaaam❤️🤞
@367ada ahoj na 18ty den 🙂
@22stanka22 jeeej drzim palčeky. Ja az zajtra 😊 este stale trpnem
@22stanka22 krásny testik gratulujem 🤩
@butterfly333 ďakujem pekne 😊 nechcem sa tešiť predčasne po predošlých neúspechoch, ale skratka verim, že sa tentokrát bábätko udrží ☺️
Dievčence, akurát sa vraciame z Brna zo sona, všetci traja sme jasali, sliznica na 12dc 8,3 mm, takú som nemala ani v deň KETu minulý rok, môj Dr. zlatíčko, mohli sme ho na chlieb natierať☺️ a vklad stanovil na 1.12. Trošku sa mi to zdá neskoro, ale v plnej miere mu dôverujem🙏🏻
A všetkým Vám držím palčáky😘
@janie7 super nevyznám sa moc vtom aká má byť ja som mala 10mm no zas to nevyšlo 8dpt test biely
@saskia222 ja inak tiež mám niečo podobne aj teraz take bolesti podbruška tak snáď je to len dobre znamenie 🙏🙂
@butterfly333 Nevešaj hlavu, ešte nič nie je stratené🙏🏻🤞🏻🍀 Môže to byť ešte skoro.
No babám v našom veku sa už moc sliznici nechce, minulý KET som mala tuším 7,5 mm a to sme boli s Tominom radi, že je 7mm, to je vraj optimum, a viac. Ty ju máš úžasnú a verím, že ešte si koľajničky nájdeš😘
@janie7 ďakujem no to žiaľ teraz teraz nehrozí keďže žiadne príznaky nemám a test biely.
@butterfly333 Príznaky môžeš a nemusíš mať, ja som ich mala a skončilo to na houby😕 Skús testnúť o 2 dni.
A vieš už koľko máte od darkyne embryjok?
@lulu1188 Tak to klobúk dole 👍🏻 Ja mám za sebou 1 IUI a 2 IVF, mám už po 40ke a trápime sa od mojej 33ky a keby som nemala otrasný zážitok po neúspešnom IUI z jednej kliniky na SR, nezanevrela na IVF a išla rovno do Brna, už by tu možno behali naši deťúrence. Ale to vieš, keby bolo keby…😕
@janie7 no vidíš a ja zase som bola pred troma rokmi v Brne a teda nemôžem povedať že tam bolo zle ale rozhodla som sa zmeniť centrum hlavne kôli cestovaniu tak sme to začali riešiť tu zase a neľutujem lebo také vyšetrenia čo porobili tu a načo sa všetko prišlo neurobili ani v Brne . Takže uvidíme ako to dopadne
@lulu1188 Samozrejme, každému niečo iné vyhovuje. Lebo u mňa presne naopak, nič nevedeli zistiť v BA a veľa vecí zistili v Brne a veľa záleží aj od lekára a tento môj je fakt úžas, neskutočný detailista, presne ako starší bráško.
Hlavne nech máme tento rok najkrajší vianočný darček😉🙏🏻🍀
@butterfly333 a nie je to este moc skoro? Niekedy sa objavi az na 10ty den
@lia_na neviem no poznám svoje telo takže asi nič z toho no kiežby som sa mýlila
@butterfly333 nádej prosím maj nádej 🙂..uvidíš možno to este vypáli! Ja som dnes 7DPT a tiež mám snehobiely test. Tento krát v rámci KET užívam aj medrol a bola som dva krát už na intralipidy + zmenený protokol cize som zvedavá na krv tento piatok 25.11.
Každopádne sem tam cítim spodok no čo najviac strašne mám citlivý čuch a mám kovovú chuť aj ďaleko po jedle. Môže to byť jeden z príznakov?
@butterfly333 este pockaj chvíľku a nevzdávaj to. Mozno sa ukaze. Niekedy fakt byvaju slabucke a potom zrazu bum! 😊
@linamihi to su priznaky tehu ta kovová chuť no ty už ideš v piatok na krv? 9dpt? Chodíš do gyncare? Ja beriem prednison
@lia_na ďakujem uvidíme čo povie krv
@butterfly333 no čítala som si o tom že to môže byť príznak ale na teste zatim nič, chcem testovať este pred odberom, nech mám akú takú nádej. A áno Gyncare,iné centra majú 14ty deň odber čo si tak na fórach všímam. Ty kde chodíš?🙂 S Prednisonom nemám skúsenosť..
@linamihi ja do Repromedicy. Par rokov do zadu som brala medrol aj intralipidy aj imunoglobulíny a vklad ani jeden nevyšiel

@22stanka22 krásne 😊😊 to uz nebude ovitrelle ale bábätko ❤️