KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@martina4003 presne tak
@verkverk za máličko, ved ona pride raz neboj 🙂 trpezlivost ruze prináša, fakt to plati
@maminka1986 niekedy aj male velke zazraky🙂❤
V pondelok mam ket a mam pocit v bruchu ze doatanem menstruaciu a neviem ci by nebolo lepisie to prelozit....
Nechcem aby to vyslo navnivoc cele.ze pijdem na ket a za par dni budem mat menstruaciu...ach jaj cele zle
@kilauea urcite nie. daj doritricin,sláviou kloktaj
@janaz2007 a kolky den si?
veď máš mať ovulku alebo si po tak vtedy to tak citit
@maminka1986 dnes 22 den cyklu
@kilauea no verím, ja som cca mesiac pred ked bola chorá aj atb brala.
teraz ide vela chorôb je taký čas, drž sa
@janaz2007 a mavas kolko dňové?
tak 24dc mas ket ako som ja mala,
@maminka1986 30 az 35 dnovy
Ahojte, ja idem na KET v piatok.
Kolko embryi si davate vlozit? Ja sa stale neviem rozhodnut ci jedno alebo dve... rozmyslam, ze by sme este aj doma skusili prirodzene popracovat 😬
Pytala som sa dr, povedal, ze ked sa vkladaju 2, je o 20% vyssia uspesnost, ale ja som citala, ze to nema vplyv... ake info mate vy?
A este ste pisali, ze po vklade oddych, ale mne po ET embryolog povedal, ze neoddychovat
@malatamara ahoj dala som si 1x jedno vyšlo ma 3 a pol roka
3.10. som bola na ket, dnes pozitívny test....
1 deň po KET som tak polihovala no už potom pri dieťati sa mi to neda ani pri donacnosti...takže to nie je o tom...ja som doslova behala tie dni do škôlky,zo škôlky atd
@malatamara mne povedali ze 24 hodin po transfere treba lezat a potom chodit na ktatsie prechadzky ale nedvybat nic tazke.dodrzala som a nevysiel.v pondelok idem na ket tak som zvedava co s toho bude no mam uz 9 dni pred mensrruaciou tak mam trochu obavi
@malatamara lekar mi povedal ze len jedno aby som aj donosila .mam vela drobnych myomov na maternici.tak mi davaju len po jednom vraj je vecsia uspesnost no neviem pri 3tom pokuse mi dal ten isty lekar 3embrya a uchytilo sa jedno ale to bolo uz pred viac ako 12timi rokmi
@janaz2007 no ja som behala hned na 2den,včera dokonca drevo hadzala 🙈🙈🙈 a aha dala som hore výsledok z dnešného rana
@maminka1986 gratulujem,nech to vydrzi 9 mesiacov
@maminka1986 jej gratulujem uz len nech brusko rastie ❤