KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Dievcataaaaaa... Dnes 10den po KET a žiadne príznaky a je to taaaaam,... Na teste II paliceeee

@lapaloma1987 A nie je 15mm uz vela na KET? Ja mam nizku sliznicu, len 7,1mm. Snazim sa hladat vsetky mozne rady ako ju aspon trochu zvysit.😀
@mili78 No vidis a ako si pochybovala!😊 Gratulujem!😀
@majoranka24 no vidíš, lebo nemám žiadne príznaky... Samozrejme, ešte nič nie je vyhraté, ale ja tomu nemôžem uveriť... Jupiiii 🙂
@majoranka24 vies co dr povedal ze nie... praveze na pochvalil.... a ze mi ta fyzicka namaha fakt pomohla a sliznica je taka ako ma byt 🤷🏼♀️❤
@majoranka24 ty si uz bola na ket?
@lapaloma1987 Ja som este nebola. Az na konci oktobra. Este cakame, aby trochu narastla sliznica.
@mili78 Ani prsia ti vobec nenarastli? Vobec?
@verkverk Kupila som si med s materskou kasickou, davam si kapsule pupalky. Tu na modrom koniku niekto pisal, ze z piva podrastla sliznica. Tak som si aj pivo skusila pit, hoci som ho nikdy nepila a vobec mi nechuti.😖 Ale par dni vydrzim.😄 Uz to asi prehanam...
Narástli, ale pripisovala som to hormónom. A vôbec ma nebolia
@majoranka24
ahojte baby, ja krv zo vcera pozitívna hcg 1700 , 14den po ket, držím vám palce, potichu budem sledovať ako pokracujete
@mili78 Ved to je na tom blbe. Ked su aj nejake priznaky, mozu byt z hormonov. Takze na ziadne priznaky sa spoliehat neda.
@majoranka24 tak som toho zivym prikladom, ze fakt sa neda spoliehat na priznaky 😉 tak ale este uvidime, co povie krv v utorok
@majoranka24 tak si skus tu fyzicku namahu... zabehat si napriklad.... aj ked nexhapem preco cakaju... ved to nebude sediet s ovulkou ci?? Vybehnite s muzikom niekam na kopec...vycistis hlavu,a sliznica bude rast ❤
@verkverk 1 flasu mam rozdelenu na 3 dni.😀 Alchemilku by som pila rada, ale beriem hormony a bojim sa, ze sa velmi nemaju kombinovat so vselijakymi bylinkami. Vzdy sa na to zabudnem spytat lekara.
@lapaloma1987 Predtym som behala a mala dost pohybu. Po ET som sa zacala setri, a aj ked KET nevysiel, zostala som sa setrit. Mas pravdu, je to dobry napad! Prihodim este fyzicku aktivitu.😀 Dakujem za radu.

ahojte. ja vam dam jednu radu ku ketu. robili sa studie a vychadza z nich ze smiech zvysuje uspesnost ketu. odporucam vymysliet si na ten den a dva dalsie pozeranie komedii stand upov hranie hier citanie vtipov stretko s pudmi co vas rozosmeju a podobne. drzme si palce