KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Pridavam sa - presne tuto temu som hladala.. 🙂 Aj ja idem na KET teraz v oktobri, po prvom neuspesnom ET.. U nas inak vsetko zdrave, manzel trosicku slabsi spg, ale ziadna katastrofa... odporucili nam KET v nasledovnom prirodzenom cykle.. Ten Estrimax som brala iba par dni, ale mne to nic nerobilo... a letaky k liekom uz zasadne necitam.. 😀
@liwmia jasne ideme dalej, co ine nam ostava.. 🙂 Ja si dam vlozit zase len jedno, mne tak vysvetlili, ze sance su praveze takto vyssie.. Nezavisi to od poctu vlozenych embryi vraj, ale takto je to asi prirodzenejsie pre maternicu atd.. Asi preto aj ten nativny cyklus.. No uvidime. Ja mam inak vysledky vzdy dobre, nic mi nenasli, kvoli comu by sa to nemalo podarit a predsa to nejde.. My sa snazime uz 4 roky, v 2016 som raz spontanne otehotnela, ale skoncilo sa to v 8tt.. Odvtedy nic..
@kilauea ja som bola na hysteroskopii a 2x na laparoskopii pred prvym ivf. Tam mi zistili, ze prepazka nemoze ist von, lebo by mi mohli poskodit celu maternicu. Prepazka je takmer cez celu maternicu, ale podla doktorov nevidia problem otehotniet i napriek tej stene. Ja mam lavu stranu vacsiu a tam aj zaviedli embryjko. Takze nerozumiem, preco uz 4 roky nic a teraz aj 1 ET negatívne.
@kilauea haha je to dost mozne 😆 ano su zlati vsetci, ja som zatial mala stastie hlavne na doktora Gala, je perfektny!!! Akurat mam pocit, ze je nas tam strasne vela, ide to ako na pase /chapem ze inak sa to ani neda/ a preto nie je dost priestoru na prip. otazky na tych kontrolach..a po telefone ich zas nechcem otravovat.. 😏
asi nie, asi su na to zvyknuti, to len ja mam taky blby pocit, ked vidim kolko ludi tam maju a keby kazdy im vyvolaval 😀 mne sa asi 2x stalo ze bola na sone ina doktorka, inak vsetko mi stale robil on.. vzdy mi vysvetli veci, ale potom volaju poobede kvoli vysledkom a niekedy mi az vtedy napadnu veci... a vacsinou take, ktore by som potrebovala riesit s lekarom :D
ahojte, mozem sa k vma pripojit aj ked ma caka este len stimulka v oktobri? ako ste ju zvladali? mam mat dlhy protokol.. celkom sa toho bojim... :D po odbere vam prisla mrcha normalne ci ste to mali rozhadzane?
@horse7 ahoj.. Ja som sa toho bala tiez, ale nakoniec som to zvladala dobre.. Co ti predpisali? Ja som mala tiez dlhy protokol, vzdy ked som zacinala novu injekciu, tak som sa 1-2dni citila zle, strasne ma bolela hlava, celkovo som bola slaba.. Potom si na to uz asi organizmus zvykol, lebo som bola ok.. Aj som na hormony reagovala dobre. Akurat som po transfere zacala krvacat, takze potom uz to bolo vselijake..