icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

lucyjka6
29. sep 2019

@kilauea aj mne meskali 4dni,rozhodne iba jedno,som dtrasne xvedava na sono v piatok co mi dr.povie

christi14
30. sep 2019

@kilauea tak ti drzim palce nech to vyjde!!! 😊

kilauea
Autor odpoveď zmazal
juliet86
30. sep 2019

ahojte. mam 32 rokov. manzel 35. mame za sebou prve ivf v reprofite brno. na odbere vajicok som bola 4.jula. vzniklo nam jedno jedine embryjkom ja som dostala ohss a cakalo sme 3mesiace kym sa mi vrati prirodzeny cyklus. dnes sme boli na nasom prvon kete. kazdy vecer mam vkladat 2 utorgestany. embryjko bolo kvality 1. som zvedava. trochu ma pobolieva podbrusko a mam dojem ze mi to ale ze vobec nedochadza. prajem vsetkym vam snazilkam vela stastia!

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
juliet86
30. sep 2019

@verkverk ake silne ohss si mala a kolko vajicok? no ja som mala odber 4.jula a nornalny cyklus sa mi vratil az teraz. po troch mesiacochm mala som 13folikulov. v nich 6 dozretych vajicok. a zostalo len 1 embryo. ako si to mala ty?

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
juliet86
30. sep 2019

@verkverk a kolko vam ostalo embryi? ano aj doktorka najprv mi neverila kedze som nemala vela vajicok a nesplnam ziadny z rizikovych faktorov. ale ako ma vysetrila povedala ze vajecniky mam niekolkonasobne vacsie a mam tekutinu v brusnej dutine a embryotransfer planovany v ten den zrusila... brucho som mala hodne zvacsene. u teba to bolo ako? estrimax nepoznam vobec

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
juliet86
30. sep 2019

@verkverk a kolko mate embryi?? davaju utrogestan vaginalne. 2ks vecer... to je na rast sliznice..

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
monika12323
30. sep 2019

@kilauea ahoj aj ja idem na druhý ket 🙂 🍀

callisia
30. sep 2019

@juliet86 ahoj, na rast sliznice je estrofem/estrimax. A nie je pravda,ze v reprofite ho nepredpisuju. Zalezi ako komu. Ale zaujalo ma,ze vkladas tak malo utrogestanu,len raz denne 2 kusy? Bo ja mam potom predpisane konske davky 4-0-4 😀

monika12323
30. sep 2019

Chcela by som sa opýtať aké lepidlo ste spomínali pri ket et som o tom ešte nepočula? My sme po prvom uspesnom ket no žiaľ to skončilo, tak ideme na druhý posledný ket, len by som chcela vedieť co to je za lepidlo? Ci to sa dava pri oplodnovani pri PK? Ďakujem za odpoveď.

monika12323
30. sep 2019

@callisia ahoj, ja som mala predpísaný progesteron 2x denne a potratila som bud rada, že máš takú vysoku dávku lepšie viac ako menej

callisia
30. sep 2019

@monika12323 ahoj,ved ja nenamietam nic proti tej davke,praveze tie 2 sa mi zdaju malo 😉

monika12323
30. sep 2019

@callisia snáď aj mne pri druhom ket zvýšia dávku

callisia
30. sep 2019

@monika12323 a kam chodis a aku davku si mala? Ja som mala aj pri ET 4-0-4. Akorat to bolo len biochemicke.

monika12323
30. sep 2019

@callisia chodím do crm v banskej bystrici, čo znamená biochemické? Ja som mala veľmi pekne hodnotný hcg 2900, 3900, 6900 a potom riadne krvácanie až také zrazeniny a mala som hematony 6x6, a progesteron som na konci užívala cez ústa 2x denne po jednej tablete

juliet86
30. sep 2019

@callisia no to ze ho zevraj nepredpisuju v brne pisala kocka nadomnou. ja som len pisala ze ho nepoznam. no taketo stvorte davky si pamatam ze som mala pri ivf stimulacii... teraz mi dali tuto davkum neviem mozno to zalezo od vysledkov z krvi co som mala a on hrubky sliznice mozno... neviem pocitujem take drobne krce.. tak neviem keby som ho brala viac ci by som mala krce mensie ci vacsie, netusim. ale predpisal mi to aj vkladal veduci lekar tak snad vie co robi. ono postupy sa lisia. napr. v amerike ti davaju antikoncepciu nevkladaju embrya v prirodzenom cykle a pri ohss ta odstavia od vody a mozes pit iba trochu alkalockych roztokov tu to je opacne ze vody vela..

bobo2433
30. sep 2019

Ahojte,pridávam sa ,bola som na ket 26.9. ,takže čakám na testovanie 🤗tiež vkladám progesteron 1-0-1

lucyjka6
30. sep 2019

@bobo2433 drzim palce

lucyjka6
30. sep 2019

@bobo2433 ja idem v piatok na sono a uvidime kedy bude vklad,zatial len estrimax

kilauea
Autor odpoveď zmazal
callisia
30. sep 2019

@monika12323 biochemicke znamena,ze hcg bolo,ale slabe az nakoniec uplne kleslo 😉

@juliet86 no vsak jasne,kazda sme ina, mame ine potreby co sa mnozstva liekov tyka 😉 To uz musia vediet lekari.

monika12323
1. okt 2019

@kilauea ja sa mam už len ozvať kedy chcem ísť po ket mam prísť na kontrolu na 14den cyklu, nie som ešte rozhodnutá že kedy presne pôjdem a ty

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
monika12323
1. okt 2019

@verkverk ja sa bojím aj teším hľadám niekde ešte odvahu

verkverk
autor
1. okt 2019

@monika12323 jasne aj ja,hlavne aby ta sliznica bola hore,inak zas vsetko o mesiac...

monika12323
1. okt 2019

@verkverk ved toto, ja čakám ma výsledky z hematologii uvidím ze aké budú