KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
ja mám ešte fúru času 🙂 dnes je to len 3.deň. Mne majú robiť sono v deň keď pôjdem na krv 😨 neviem prečo takto.
@misiatkooo jasne,je to tam 🙂
@verkverk nechcem sa este vytesovat uvidim za par dni 😊
@misiatkooo ja som to mala take iste,a len silnela a na 13.den mi skoro oci vybila 🙂 takze super moja 🙂
@misiatkooo 😍 držím palce
@verkverk dufam ze to tak bude tak tebe gratulujem sebe este len tak potichucku 😁
@kilauea ďakujem krásne 😊 synček mi bozkáva bruško tak snád to pomoze 😊
Ahojte baby, koncom novembra by som mala ist na ket.. ako to prebieha. Diky
@semisa ahoj
V mojom pripade to bolo takto:bola som na konzultacii zobrali mi krv a podla vysledkov krvy mi nasadili lieky a urcili mi den kedy mam ist znova na kontrolu to mi robil ultrazvuk a meral sliznicu maternice a v tedy mi povedal kedy bude transfer. Na transfer prides plnym mocovym mechurom .transfer prebieha presne tak isto ako pri cerstvom embryu.
A potom o 14 dni pojdes na krv
Den transferu je nulty den.
@semisa mňa objednali na 10 deň cyklu na kontrolu, vtedy zobrali krv - potom ďalšia kontrola o dva dni, išla som bez liekov - sliznica bola pekne pripravená - povedali, kedy si mám pichnút ovitrelle a že kedy bude vklad - vklad trval asi 3 minútky + 20 min. oddych . už pred vkladom som užívala progesteron 2x2 a samozrejme aj po vklade až do krvi....
V odkaze dole je pekne vysvetlene preco ma byt mechur plny alebo aspon poloplny. Je to jednoducho preto,lebo plny mechur napriami maternicu a embryo lahsie zavedu.
https://www.lifehealinglife.com/lhl-blog-articl...
Baby som 6.deň po ket cítim také pichanie v podbrušku. Mali ste aj vy také pocity? Neviem či je to normálne alebo nie.
Ahojte dievčatá, dnes som 7. deň po KET, ak sa teda 1.deň neráta , asi od 3. dňa po KET ma boli žalúdok, trochu mi vadia určité vône a tlaky vo vaječníkoch,citlivejšie prsia, všetko ako pred MS... Neskutočný strach mam že príde mrcha, takže už môžem prehlásiť že mám aj tzv. papierkovú chorobu 🙈 ako som sa dočítala tu na MK😊Zatiaľ som vydržala netestovať, nakoľko sa bojím bieleho testu 🤨Na krv by som mala ísť 25.11,zatiaľ si tu čítam diskusie a v tichosti sa sledujem 🙉
@lussinka2277 ahoj - pevné nervy a veľa síl ...ešte prvý týždeň prejde v pohode, ale ten druhýýýý- neskutočne pomaly...držím palce
@zuzanag09vdaka, to áno, ide to veru čoraz pomalšie a myšlienky napredujú oveľa rýchlejšie 😊