icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
kilauea
Autor odpoveď zmazal
kilauea
15. nov 2019

ja mám ešte fúru času 🙂 dnes je to len 3.deň. Mne majú robiť sono v deň keď pôjdem na krv 😨 neviem prečo takto.

liwmia
15. nov 2019

@verkverk tak to mas naozaj ukazkove hcg, parada 😉. Posli nam vsetkym trochu z toho tehotenskeho hormonu, hhhh.

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
misiatkooo
16. nov 2019

Dobre ranko baby vidite ducha ako ja? Vcera som mala hrozne bolesti cely den tak som skusila testnut ale este som len 6 den po KET. Pri malom som mala ducha na 7den.

verkverk
autor
16. nov 2019

@misiatkooo jasne,je to tam 🙂

misiatkooo
16. nov 2019

@verkverk nechcem sa este vytesovat uvidim za par dni 😊

verkverk
autor
16. nov 2019

@misiatkooo ja som to mala take iste,a len silnela a na 13.den mi skoro oci vybila 🙂 takze super moja 🙂

kilauea
16. nov 2019

@misiatkooo 😍 držím palce

misiatkooo
16. nov 2019

@verkverk dufam ze to tak bude tak tebe gratulujem sebe este len tak potichucku 😁

misiatkooo
16. nov 2019

@kilauea ďakujem krásne 😊 synček mi bozkáva bruško tak snád to pomoze 😊

sawa
16. nov 2019

@kilauea to sono je vtedy ešte skoro robiť, lebo nič tam neuvidí, len to zmeria výstelku maternice, nič viac a výsledok až poobede z krvi. Držím ti palce ;)

kilauea
16. nov 2019

@sawa ďakujem za vysvetlenie☺

semisa
16. nov 2019

Ahojte baby, koncom novembra by som mala ist na ket.. ako to prebieha. Diky

janaz2007
16. nov 2019

@semisa ahoj
V mojom pripade to bolo takto:bola som na konzultacii zobrali mi krv a podla vysledkov krvy mi nasadili lieky a urcili mi den kedy mam ist znova na kontrolu to mi robil ultrazvuk a meral sliznicu maternice a v tedy mi povedal kedy bude transfer. Na transfer prides plnym mocovym mechurom .transfer prebieha presne tak isto ako pri cerstvom embryu.
A potom o 14 dni pojdes na krv
Den transferu je nulty den.

zuzanag09
16. nov 2019

@semisa mňa objednali na 10 deň cyklu na kontrolu, vtedy zobrali krv - potom ďalšia kontrola o dva dni, išla som bez liekov - sliznica bola pekne pripravená - povedali, kedy si mám pichnút ovitrelle a že kedy bude vklad - vklad trval asi 3 minútky + 20 min. oddych . už pred vkladom som užívala progesteron 2x2 a samozrejme aj po vklade až do krvi....

semisa
16. nov 2019

@janaz2007 dakujem .. a preco s plnym mechurom?

semisa
16. nov 2019

@zuzanag09 no ja mam na 13. Den prist a mam estrimax ... inac dobre svinstvo to je a od kontroly je za kolko dni vklad ? Dakujem

callisia
16. nov 2019

V odkaze dole je pekne vysvetlene preco ma byt mechur plny alebo aspon poloplny. Je to jednoducho preto,lebo plny mechur napriami maternicu a embryo lahsie zavedu.
https://www.lifehealinglife.com/lhl-blog-articl...

zuzanag09
17. nov 2019

@semisa ja som mala pri ET na 22 deň cyklu vklad a teraz pri KET 18 deň cyklu... ale nemala som žiadne lieky len progesterton -

semisa
17. nov 2019

@zuzanag09 ni som zvedava kedy to mne vyjde

kilauea
18. nov 2019

Baby som 6.deň po ket cítim také pichanie v podbrušku. Mali ste aj vy také pocity? Neviem či je to normálne alebo nie.

christi14
18. nov 2019

@kilauea je to normalne.. 🙂 😉 Kazdy druh pichania, vlavo, vpravo, uprostred, aj pocity ako ked sa uz-uz ma spustit M, vsetko je to ok..

lussinka2277
18. nov 2019

Ahojte dievčatá, dnes som 7. deň po KET, ak sa teda 1.deň neráta , asi od 3. dňa po KET ma boli žalúdok, trochu mi vadia určité vône a tlaky vo vaječníkoch,citlivejšie prsia, všetko ako pred MS... Neskutočný strach mam že príde mrcha, takže už môžem prehlásiť že mám aj tzv. papierkovú chorobu 🙈 ako som sa dočítala tu na MK😊Zatiaľ som vydržala netestovať, nakoľko sa bojím bieleho testu 🤨Na krv by som mala ísť 25.11,zatiaľ si tu čítam diskusie a v tichosti sa sledujem 🙉

zuzanag09
18. nov 2019

@lussinka2277 ahoj - pevné nervy a veľa síl ...ešte prvý týždeň prejde v pohode, ale ten druhýýýý- neskutočne pomaly...držím palce

janaz2007
18. nov 2019

@kilauea ano je

lussinka2277
18. nov 2019

@zuzanag09vdaka, to áno, ide to veru čoraz pomalšie a myšlienky napredujú oveľa rýchlejšie 😊

verkverk
autor
18. nov 2019

@kilauea aj ja som mala take malicke pichnutia,raz tam,raz hentam, aj tlaky kadejake,ale ako som mala mat termin ms,tak ako riadne krce,uplne jak ked mam dostat a je to uplne normalne 🙂

kilauea
18. nov 2019

@verkverk @christi14 ďakujem vám za upokojenie 😁😁