KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@janaz2007 Držím ti palce. 🤞🍀
@klarka0002 nie, nepodarilo - idem do toho znova, pondelok mám už ultrazvuk v car. teraz pridáme aj clexane na zrážanlivosť tak uvidíme.
@zuzanag09 držím palce 🤞🍀
@klarka0002 ďakujem, aj ja tebe aby ti to vyšlo
Ahojte dievčatá .
Som siedmy deň po ket a už štvrtý deň mám pocity presne ako pred menzesom. Mam pocit že MS už visí len na vlásku a bojím sa že mi ket znova nevyšiel . 😔 Stalo sa to niektorej z vás ?
@misickaj19 áno mne, ja som sa tak cítila od 6 dňa po KET, nehovoriac o žalúdku, ten ma boli už od 3.dna po KET,momentálne som 11.deň po KET a v pondelok idem na krv, mrcha zatiaľ neprišla... Verím že to bude tehu, nie mrcha, neskúšala si robiť test?
Dievcata, som cerstvo po trasfery a doktorka mi okrem progynovi a utrogenu predpisala aj 3x denne salku caju, ktory namiesali priamo v lekarni. Nazov caju je cyklusovy caj. Sklada sa z alchemilky, rebricek a zihlavy. No ale ja sa to bojim pit, ved vsade pisu, ze bylinky by sa nemali uzivat. Alebo?
Muz bol v 2 lekarnach sa opytat na ten caj a vsade ho len odporucali. Ze sa moze pit LEN do potvrdenia tehotenstva, potom uz nie. Takze idem na to.
@lussinka2277 žalúdok bolel aj mňa .....test skúsim v pondelok ak do vtedy nepríde mrcha..a tebe držím na pondelok palce 🙂
Tak nam odfot zlozenie cajiku.... mozno pomoze aj inym 😘
@liwmia ❤
@lapaloma1987 no ako som pisala 40g alchemilka, 40g rebricek a 40g zihlava, nic ine 😉
@misickaj19 ďakujem krásne, ty zas odfot v pondelok pozitívny testik 😍
@klarka0002 dakujem 🥰❤
@liwmia dnes som kupila alxhemilku.... 🤦♀️ snad budu mat aj rebricek a zihlavu ❤
@lapaloma1987 tak ides tiez na cajiky? 🤭😂. A rebricek - dufam, ze som to napisala spravne, neviem, ci je to slovensky nazov, hhhh, ci som to dobre prelozila 🤭, snad ano.
@lapaloma1987 tento misung sa ma pit po transfere. Pred transferom je ina cajova zmes, aj tu mam doma
@liwmia A comu ten caj pomaha? Lepsiemu uhniezdeniu?
@liwmia A z coho sa sklada ten caj pred transferom?😊
@majoranka24 cyklus caj 2-poovulacny, je zevraj na zlepsenie rovnovahy hormonov. Tak povedali v lekarni a ten predovulacny, co som pila pred transferom sa sklada z 40g malinovych listov, 40g listy rozmarinu, 40g salvie, 40g bazovych kvetov a 40g palina obycajna. A pise sa v prilozenom papieri, ze je dobry na upravenie ovulacie, pri bolestivej ovulacii, PCO, nepravidelny cyklus.
Poviem pravdu, ja tomu nerozumiem, pre mna to je len caj. Niekto mozno veri v sily byliniek, ale ja asi nie 😋🤔 ale ked kazali v centre pit, tak pijem
Ja som si vcera kupila alchemilku.... zacnem najskor tou.... aj mojmu muzovi namiesal bylinkar nejake bylinky.... tak skusame od neho najskor... maju zlepsit pohyblivost a mnozstvo tak uvidime 🤷🏼♀️✊❤
@lapaloma1987 ahoj skus pre manzela zinok so selenom.

@klarka0002 ket 19 den .
Nic z stoho nebolo.v january ideme znova