KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@kilauea jej super, tak už máš aj foto, ja mam zatiaľ foto len z KET, tak dúfam ze tam aj zostalo 😊teším sa, budeme spolu bojovať ❤️🌷
@lussinka2277 počuj moja, tebe doktor aj povedal v ktorom si tt? Že ako sa to počíta nech vieme 😁
@misickaj19 v 5 tt, ale všetko upresni sono, povedal mi ze podla toho všetko zosumarizujeme❤️
@lussinka2277 to bude dlhé čakanie čo 😁
Ja sa nemozem dočkať zajtrajšej kontroly u dr. 😍
@misickaj19 vaaau, aká krásna koľajnica😍uvidíš hcg bude vysoké ❤️ja sa zas nemôžem dočkať sona do decembra to je hrúza, dúfam ze drobček je tam kde ma byť ❤️
@lussinka2277 neboj sa dobre to dopadne 😘 som rada že sa podporujeme ❤️
@verkverk Ahojte. Dnes ráno som bola na mojom 1. KET. Pripájam fotku nášho embryjka 🤗 už teraz ho milujem.
@klarka0002 ahoj. Držím palce aby to dobre dopadlo 🙏
@misickaj19 Ďakujem 🤗
@klarka0002 super 🙂 drzim palce
@klarka0002 to je foto po vklade? Kam chodis do car? ❤
@misickaj19 ja som stále taka opatrná, vždy som čakala na to kedy budem tehu ako sa budem tešiť a keď to je tu, tak dáko len čakám co bude... hneď daj vedieť ako si dopadla, budem na teba myslieť 😍❤️🌷
@klarka0002 držím palce ❤️🌷
@lussinka2277 ahoj. Doktorka ešte síce nič nevidela ale povzbudila má tým že keď su testy pozitívne , musí byť aj krv 🙂 som zvedavá , a aj sa bojím 🙏 ...uvidíme ..o 13,00hod mám volať
@misickaj19 ahoj, neboj, pri takých koľajniciach bude určite hcg vysoké 😍ale presne viem, čo prežívaš ❤️🌷
@lussinka2277 tak je to potvrdené 🤰 😋
Som šťastná , prešťastná. aké bolo hcg vysoké mi nepovedala , ani ma nenapadlo sa spýtať 😋
@misickaj19 nevadí, hlavne že máš potvrdene tehu a ideme sa spolu tešiť na našich drobčekov❤️😍
@mys9922 myslím ze sa môžeš tesit😍
@lussinka2277 veru tak a hlavne pozitívne myslieť 😋 o chvíľu aj vianočne ❤️
@misickaj19 ja už by som najradšej stromček postavila od toľkej radosti 😂😂😂

@kilauea pridaj foto 😍