icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

kilauea
28. nov 2019

@liwmia ja musím ešte nakúpiť a vyrobiť ozdoby do stromček 😀😀

lussinka2277
28. nov 2019

@misickaj19 mne celkom ustúpili žalúdočné problémy, tak som pozitivnejsia 😃teším sa na tieto Vianoce a tie ďalšie ani nehovorím ❤️3 dní po sone mam meniny, tak dúfam ze to bude ten najkrajši meninovy darček v mojom živote 😍

lussinka2277
28. nov 2019

@kilauea u nás dnes dostala moja mama vianočné chute, už sa nám to pomaly začína hviezdickovat a snehuliakovat, tak rozmýšľam ze zajtra zmajstrujem adventný veniec 😊

misickaj19
28. nov 2019

@lussinka2277 bude neboj sa ....veľmi drzim palce. Človek sa po takej dlhej dobe bojí aj tešiť 🙄 ale veru ako hovoríš ...Vianoce budú pekne ❤️ ja idem na sono budúci týžden štvrtok ..tak sa teším aj ja 😘

lussinka2277
28. nov 2019

@misickaj19 fuha, to už budúci štvrtok, tak to ma trosku predbehnes 😍

kilauea
28. nov 2019

Baby chcem sa opýtať, máte aj vy zvýšenú teplotu 37,1-37,2? Nič mi nie je, už to tak mám niekoľko dní, neviem či je to z toho progestanelle a je to teda normálne alebo mám ísť radšej k lekárovi?

lussinka2277
29. nov 2019

@kilauea ahoj, tak ja som večer mala taktiež teplotu, dostala som také pálenie v lícach, zmerala som teplotu a 37.Kedze moja gynekologicka je moja kamarátka, hneď som jej volala a hovorila ze v začiatku tehu to je bežné, že sa nemusím báť, kázala mi prísť ráno na sono ak chcem, ale nešla som, teplota mi po hodine klesla....čítala som ze až 38 ohrozuje plod, ale keď to máš dlhšie, ja by som sa zastavila u lekárky pre istotu...

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
lussinka2277
30. nov 2019

@verkverk uhniezdovanie to môže byť podľa mňa...

kilauea
30. nov 2019

@verkverk Možno to nič nie je, ale ja by som radšej zavolala do centra.

mys9922
2. dec 2019

Ahojte, dnes ráno som bola v car na krv. Toto je test z rána. Myslíte že je ok, že ťa druhá čiarka je stále taka slabá? Všimla som si ze ste tu dávali testy, kde ste mali obe čiarky totálne silné.. Dnes som vlastne 15ty deň po Ket

zuzanag09
2. dec 2019

@mys9922 držím palce, daj potom vedieť ako si dopadla... ja už testom neverím, neviem ti to okomentovať podľa testov...

mys9922
2. dec 2019

@zuzanag09 prečo testom už neveríš?

zuzanag09
2. dec 2019

@mys9922 v auguste som mala ET, testovala som na 9 deň a potom na 11 a 13 deň po transfere. Testy boli pozitívne a silneli - boli to testy z lekárne... potom som išla na krv a volali mi, že je to pozitívne, ale nízka hodnota hCG -40-takže nič z toho...ostala som v šoku...ALE to bol môj prípad - držím ti palce aby všetko dobre dopadlo 🙂

mys9922
2. dec 2019

@zuzanag09 uffff... A aká je optimálna hodnota hcg pri 15tom dní po Ket?

lapaloma1987
2. dec 2019

@mys9922 mne povedali,ze ked je nad 500 je to super 😘

mys9922
2. dec 2019

@lapaloma1987 no tak to som zvedavá co mi o druhej povedia

zuzanag09
2. dec 2019
lapaloma1987
2. dec 2019

@mys9922
Drzim palce zlatik 😘😘😘 daj vediet

mys9922
2. dec 2019

@lapaloma1987 tak už mi volali, tehotenstvo potvrdili, a hcg ze mam 110. Spytala som sa, či to nieje malo, Dr mi povedala, že nie, že je to v poriadku... Tak neviem 🙂

mys9922
2. dec 2019

@verkverk ja som práve teraz volala opäť do car, lebo teraz som to mala prvý krát, tak som sa trosku zlakla, Dr ma poslala hneď na PN že ak to je môžne, že aspon do sona (21.12)

lapaloma1987
2. dec 2019

@mys9922 pfuuu... no tak ja neviem.... ja som mala pri prvom 275 a nevyslo a pak dalsi krat mi ani nepovedali cislo len ze pozitivne🤦🏻‍♀️ a treti raz ziadne hcg... lebo som normalne menzes dostala... tak ty oddychuj a nohy hore a mysli na bublinku v brusku

majoranka24
2. dec 2019

7
@mys9922 A nenavrhli ti, aby si prisla o 2 dni znovu na krv? To sa tak robi, ze testuju kazde 2 dni, aby zistili, ci HCG stupa.

mys9922
2. dec 2019

@majoranka24 nie, rovno sono 21.12.. Ja som tiež myslela keď som citala tu ako baby chodia, že pôjdem ešte o dva.. Tri dni

christi14
2. dec 2019

@mys9922 to podla mna neries, ja som toto iste hladala vsade na nete, ja som mala 14 dni po ket potvrdene tehotenstvo z krvi a hcg som mala 142..tiez som si myslela ze je to malo a ani ma odvtedy neposlali na krv.. Lekara som sa pytala preco to nesleduju, tak povedal, ze dolezity je ultrazvuk, a nie hcg.. Vraj je to veeelmi individualne a to rozmedzie kedy je to ok, je strasne siroke... Takze tak.. Zbytocne stresy, ci to nie je primalo, privela, a aj tak niekto moze mat aj super vysoke hcg a nakoniec to nedopadne dobre - viem z vlastnej skusenosti.. Takze doverujme lekarom, oddychujme a uzivajme si 😊 prajem vsetkym zdrave tehotenstvo

mys9922
2. dec 2019

@christi14 ďakujem ❤.. Inac sa cítim v pohode, snažím sa ležať co najviac sa dá, vraj mam viac oddychovať

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
mys9922
2. dec 2019

@verkverk iba raz som mala, máličko, žiadne silné špinenie, odporučila mi kludovy režim, ležať a v prípade ze sa mi večer spustí nejaké silnejšie krvacanie, tak mam ist na pohotovosť, a ak počas dňa, tak do car. A ze ak by sa mi toto špinenie do konca týždňa zopakovalo, mam prísť na preverenie na ďalšie kontrolné hcg. A ze ak by bolo všetko v poriadku, bez komplikácií, tak az na sono pred Vianocami. Ale asi pre vlastné upokojenie pôjdem koncom týždňa na kontrolnú krv

zuzanag09
2. dec 2019

@mys9922 len pekne oddychuj, ako ti hovorili 🙂 čudné je že ťa nevolali naspäť o dva -tri dni na krv, ale asi vedia čo robia. Na tvojom mieste by som určite išla aspoň svojmu gyn,na krv - držím palce

mys9922
2. dec 2019

@zuzanag09 no idem skúsiť napísať mail svojej gynek. Som zvedavá na kedy mi dá termín :/