KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Ahojte,ja som mala vklad 26.9. som 10dni po a test stále negatívny 🙁😕
@semisa asi nie neda ...je to estrogen
@bobo2433 este nezufaj, ake embryo si mala vlozene?
máš dake príznaky? mala si et ci ket
@maminka1986 skoda..
Dakujem za odpoved
@maminka1986 mala som oeknu sliznicu a dr.mi dala aj tak ten estrimax,pijem sem tam gynastan ten xensky caj,ket mam 11.10,chodim do repromediky,od zajtra mam brat progesnanelle len som zabudla ze ci sa to ma vkladat ci pit
@lucyjka6 vkladat....su to kapsule
@maminka1986 mala som vložené 5dnove embryo ,príznaky len nafúknuté brucho pocity ako pri menzese.a mala som ket.vo štvrtok idem na krv
Takze dnes po kontrole mi lekar oznamil ze vo stvrtok pridavam k esprimaxu aj progesteron a v pondelok 14.10.mam transfer blastocysty
@verkverk mne meškal mesiac 😂😂🙈🙈
prišiel po 57 dňoch....
tak 2dni su ok ;) a možno si tehu co ty vies
baby mali ste po kete take ze v den ked by vam prisli kramy (dnes) ste mali presne take krce ako ked mate dostat kramy? je to ok? je to normalne?
@kilauea z akých liekov?? 😃😃 ziasne som nebrala...mam PCO takze zato... vseliake cykly
@verkverk noo u mňa tak veru vseliako...
po tehu bolo tých 35dni ...ale teraz dako mi zahaproval...mam pco 🙂
ale nevadí dôležité bolo ze pred ket bola ovu a všetko ok 🙂 takže v prirodzenom cykle ket
aký máte problém ked ideš na ket
@tinka308 chod na krv , porovnaj si testy ,nech rastie kazdy 2den...
@verkverk jasne, ket su úspešnejšie ako et o niečo tak držím palce
@maminka1986 velmi drzim palce aby to vyslo.mna caka ket jednej blastocysty v pondelok
@maminka1986 v tom domneni som bola aj ja,a dr. ma presvedcila ze nie
@janaz2007 ved nic nie je 100% Ale netreba prehanat zas, mne ukázal 2 čiarky po 9dpo kete a potom uz silne

Baby neda sa ten estrimax vymenit za nieco ine.. lebo ten pribalovy letak ked som citala .. hroza.. dakujem