KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
baby ja som zajtra 7den po KET ,aj by som testla no bojim sa co ked bude biely test :/
príznaky no, zima mi je, kríže, a bývam únavena
človek aj chce veriť ze je to tehu,aj sa bojí
o tom ze som bola nevie nik! Ani mama,sestra,svokra ...nikto len sem píšem takze nemam ani podporu, ma manžel jediný co ma podrží.
dúfam to vynde no...
ahojte
@maminka1986 drzim silno palce,ja som tiez nikomu nevravela len muz o tom vie,a nema mi byt kto oporou,😩 bojim sa no v zapeti dufam ze sa to vydari a vsetko bude O.K.
@lucyjka6 dakujem pekne Aj ja tebe drzim palce všetky
tvoja rodina je proti tomu? alebo?
moja sestra ano,mamina ma odhovarala od druhého, lebo maly je náročný no.
ale kedy potom už...
@maminka1986 ja som mala dost velke zdravotne problemy pri druhom,tak adi preto len s muzom sme si povedali ze bud teraz alebo nikdy,kedze uz mam 34,mala da zabrat aj za 3deti ale verim ze by sa aspon ukludnila a bola velka sestra pre babo,nikto nam do toho nehovoril ani predtym
@lucyjka6 tak toto by si mala tretie uz??🙂
No sestra o off nevie...mamina ano ko o vklade teraz vobec
@maminka1986 nie 3 mam iba jedno ale da zabrat aj za tri deti tak to bolo myslene
Baby ako??Ako sa mate??? Ja by som svokrovcom urcite nepovedala o ivf.... svokra je dementna koza a nemusi vediet...ona by to strasne riesila🤣🙏🤦🏻♀️🤦🏻♀️ u mna vedia nasi lebo byvame spolu a tie caste navstevy centra boli podozrive a este sestra lebo ona je moja spriaznena dusa a vieme o sebe vsetko ❤ a naberam odvahu na 3ket....snad uz vyjde 🤷🏼♀️
Ja neberam odvahu na 3ket.... o mojom ivf vedia len moji rodicia kedze spolu byvame a caste navstevy centra boli podozrive... a segra,moja spriaznena dusa....😍
Neda sa mi tu napisat reakcia,ked je dlhsia..precoo?
Dievcatak ktora mate v pondelok ket ?
Strasne sa tesim aj bojim .
@lapaloma1987 tiez drzim palce❤
Baby, včera som bola druhý deň po vklade a večer som dostala strašné tlaky na hrudníku, nevedela som sa dodýchať a strašná pichavá bolesť v strede hrude...asi pol hodinu nato som zvracala, ale dosť veľa...myslíte, že to mohlo embryjko "zabiť"? Uz je asi všetko v ...... 😢😢
Baby vietemi poradit ako a kde pichat prolutex?mam si pichat po Ket,a mam si dokupit striekacky ihly no neviem ake...Poradte mi!