KET - október 2020
Ahojte, je tu niekto, kto sa chysta na ket v oktobri? Nech sa podporime 🤗
@lara909 super ☘️ dávate robiť aj PGT? Asi ideš rovno na fresh ET,však?
@milakrasna neviem co je pgt, nedavali sme. A riesime len ket, et neodporucaju
@lara909 vysetrenie genetiky embria
@milakrasna nie, nikto nam to neponukal ani som nad tym neuvazovala, mame dobre výsledky len u mna je problém s vajcovodmi
@lara909 aj my sme mali dobre výsledky z genetiky co sa robi z krvi. Pri pgt sa daju eliminovať neúspešne KET a pripadne skore potraty tým že ti vkladajú len kvalitné embrya. Ja som v prvom cykle mala 9 mrazacikov a nič z nich. Jedna z vecí je genetika a ďalšia potom vysledky z hemato a repro imuno ktoré som žiaľ nemala vysetrene. Držím palce nech sa tam nájde to prave ☘️
@milakrasna uz sme presiahli aj tak svoj financny limit, su to hrozne palky
@lara909 hej sú viem,posledné kolo nás stálo okolo 6000€ a poisťovňa nám ešte nič nepreplatila. Čakáme ze koľko to bude. Ale na margo toho vklad ta stoji 300-350€ a vysetrenie PGT 300€. Keď vložia nedobre embryjko zaplatíš tie peniaze tak ci tak,plus do seba dávaš dlhšie lieky a ešte sa k tomu viac frustrujes. Za na jednoznačne pri toľkých neúspechov už som nebola ochotná toto trpieť. Urobili sme maximum efektivity co sa dalo a pomohlo 🙏
@luci19317 určite si daj vysetrit aj hematologiu keď už to riešiš 😊 genetiku sme my boli na železničnej nemocnici v BA - mudr Ondrejcak. Termín sme mali rýchlo a s vymenym lístkom sa nic neplatilo.
Imuno v Inunovitale BA alebo Dzurilla Nitra. Platí sa okolo 90€. A hemato mudr Drakulova na kramaroch, akurát je problem sa k nej dovolať lebo nemala sestricku. Tak skus pisat mail alebo ísť inde. Neplatila som tam nič.
@milakrasna ďakujem krasne, akurat mi poslal vymenny listok a prosim ťa na tych vyšetreniach bol aj muž?
@luci19317 u nas bol muž len na genetike 😊 ostatne nebolo treba lebo my sme mali už pár rokov spermie zamrazene.
@milakrasna aha super ďakujem lebo mi poslali vymenny aj pre muža na oba vyšetrenía. Len som zvedava na kedy nás objednaju keď sú tie vsetky opatrenia, zajtra tam volám. 🙏🙏🤔
Ahojte aj mňa čaká druhy ket v stredu tak dúfam že nič nevymyslia aby som nemohla ísť
@katrena1312 drzim palce ✊😉 kam chodis?
@milakrasna ahojcek ešte sa chcem opýtať na čo sa pripraviť na tu genetiku? Brali ste aj zdravotnu krtu alebo iba zaznamy z centra?
@luci19317 dobra otázka 😊 záznamy iba ak máš z hematologie lebo tam vyšetrujú aj niečo podobné. Len sa priprav resp obvolaj si rodinu tvoju a manželovu až po jeho súrodencov a súrodencov rodičov, babky. Budu sa zaujimat o choroby v rodine, poruchy, potraty. Ja som obvolala všetkých a zapísala som si všetky diagnózy adt.
Na základe týchto Info budú vyšetrovať vašu genetiku z krvi. Bez toho je to ako hľadať ihlu v kope sena.
@luci19317 co sa týka záznamov z centra tak to som mala všetko v hlave ale kľudne si zober aj nejake záznamy 😊
@mikasz sanatorium helios banská bystrica

@milakrasna mame 6