KET - október 2020
Ahojte, je tu niekto, kto sa chysta na ket v oktobri? Nech sa podporime 🤗
@katrena1312 takze zajtra ides? Drzim palce ✊🤗
@farbarka ja uz ani neviem kto ma vacai problem 🙈 manzel ma zly spg, ja mam jeden vajcovod nepriechodny a este aj endometriozu, ta by ale nemala robit az taky problem... A ci pojdeme este na nejaky pokus, uvidime.. dost ma to cele frustruje, navyse v tejto situacii. Uz by sme boli samoplatci, kedze platene pokusy sme si vycerpali, takze uvidime co bude...
Ahojte. U nas šiesty pokus nevyšiel. Ako tak čítam vaše komentáre, tak v októbri asi nebola šťastena na našej strane.. Možno nabudúce. Ja mám este jedno embryo, po ktoré by som chcela ísť do konca roka.
@milakrasna a môžem si to dať dovysetrovat pred ďalším KET? Asi budem ďalšia v poradí s negatívnym testom v októbri,len ešte počkám do piatku 🙄
@milakrasna ja ano a vsetko ok. Aj z krvi, aj NK bunky z maternice
@mikasz ešte môžeš ísť na ERA test. V Brne to robia. Určité percento žien má problém aj v tom ze embrya vkladaju v nespravnom čase.
@milakrasna asi to tak spravím tie vyšetrenia pred ďalším KET. I keď fraxik a prednison som preventívne dostala... neviem kde bude chyba 🤔
@adara777 prednison ti dali len tak preventívne? Nemala si protilatky na embryo? Ja som mala a brala som medrol. Resp ešte stále beriem 😊
@milakrasna dakujem popytam sa na to dr.
Takze nakoniec pokracujes k stastnemu koncu? 🤗
@mikasz 12tt 🙏😇
@milakrasna to je krasne 🤗 moc moc drzim palce ✊🙏
Ak sa mozem opytat, ako dlho vam to trvalo? Kolko et/ket si mala?
@mikasz ďakujem 😊 2 roky to trvalo. Toto bol 6.ket. 5 ich bolo v prvom cykle IVF na sk a v Brne sa podarilo na prvý krát ☘️
@milakrasna parada 🤗 tak nech to dotiahnete do uspesneho konca, drzim.palce
Ahojte dievčatá,pripájam sa k Vám,ja mám v sobotu prvý KET
@milakrasna áno preventívne, zatiaľ nemám vyšetrenie v reproimune. Teba tam poslali z CAR alebo sama si absolvovala to vyšetrenie?
@adara777 keďže si to platíš v plnej vyske tak sa môžeš sama objednať 😉
@milakrasna a nie je potrebný výmenný lístok?
@adara777 na repro imuno nie. Nejde to cez poisťovňu
@adara777
@milakrasna ja som volala dnes do Prešova na repro imuno a povedala že aj s výmenným listkom máme prísť, tak neviem 🤔

@mikasz Ahojjj ja som tiež po KET dnes som robila digi test a negatívny vo štvrtok idem na krv ale obávam že bude tiež negatívna ty sa ako cítiš?