KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@sasenka6 ja si spravim az den pred odberom skor nie
@emuska888 taaaaaak uz som domka a vklad mam vo svrtok 👍😉 sliznica je 7,7 ale ze este dorastie za ten jeden den ,zajtra vecer zacnem vkladat progesteron 🙂 dufam,ze ta sliznica bude ok 🙄 tak to budeme mat pekne po sebe 😅
@jarkamomkacka super tesim
sa, budeme spolu testovat 😀😀
@emuska888
@jarkamomkacka
Ja vklad zajtra. Ked vy si pojdete pre mimco ja uz budem testovat jak besnaaa😂
Drzim palcee✊🙏🤰
A @sasenka6 ty sa ako citis?
@emuska888 eeejha 😂 ja sa celkom toho testovania bojim ale mozno sa dam ukecat od teba 👍😅 kedy zacinas vkladat progesteron ty ? inak ,co som pisala ,ze mam od vcera asi mocove chytene ,tak uz sa mi ovela polepsilo 👍 vcera vecer som si vlozila aj cipok ,tak to pomohlo,hned som kludnejsia ...na klinike vraveli ,ze do vkladu sa to urcite da uplne do poriadku ,len treba vela pit a byt v teple 🙂 inak ,treba aj pri vkladani progesteronu davat velky pozor (poriadne radsej umyt ruky ) lebo vraj sa babam casto stava ,ze si takto zanesu nieco dnu a hned je mykoza na svete 🙈kolko mas inak rokov ak sa smiem opytat ? ja mam 32 😀 taaaaaak ideme spolu smelo do toho ,budeme si navzajom drzat palce a pisat pocity po vklade 😂😍 uz teraz viem ,ze to bude supeeeeeeer tehulkovanie ❤️
@januska1905 jeeeeej supeeeer👍❤️ tak ti budeme drzat palce ,potom nas pekne pred nasim vkladom podporis a posles super pozitivny test a ciarky minimalne dve na nom 😂😍
Ahojte baby, tak ja som bola včera na vklad. Mali sme dve včasné bkastocysty tak som si dala vložiť obe 🙂. Začína 14 dni nekonečného čakania na naše buduce bábätko. Dokonca už mame aj našu prvú sono-fotku 😍
@januska1905 ja stále rovnako 😌 sem tam ma zabolí spodok brucha inak nič 🙏🏻 Dúfam že to nieje zle znamenie. Zajtra držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 O koľkej to máš ?
@sasenka6 9.10 rano mam byt tam. Kedy zacnes testuuuvat🤰?
@januska1905 testujem aj teraz lebo mám stále pozitívne z ovitrelle 😄😄😄 tak čakám kedy bude negatívny a potom asi v štrvtok budúci týždeň ak vydržím 🤣
@sasenka6 mas vlozene dve, tak ani nemusi byt negativny🤰 ja ako sa poznam od stredy zacne maraton testov🤦😂
@januska1905 akože myslíš že by sa chytili dve ? 😃 to neeee, môj syn je tiež z dvoch a chytil sa len jeden 😃 ale tak nenahnevala by som sa 😃 a ty si mala tiež ovitrelle ?
@sasenka6 ja si myslim ze budu dvojky🤰noo uvidiime🥰
ee, ja som bez ovitrelle, len estofem a amelgen. Plus tie infuzky intralipidov
@januska1905 tak sa aspoň nemusíš trápiť kedy sa z tela vyplaví, budeš hneď vedieť že je to tehu 🥰
@sasenka6 ja si to ani neviem predstavit ake by to bolo. Prvykrat v zivote... 🥰
@januska1905 budeme cakat na pozitivnw spravy 🍀
@jarkamomkacka ja mam tiez 32 a zacinam vkladat rovnako zajtra 😀 toto nemoze byt nahoda 🤣🤣💪🏼
@emuska888 ja asi odpadnem 😂😍 no supeeeeer 👍😀 ty zacinas od zajtra vkladat uz rano _? lebo ja od vecera 👍
@januska1905 určite sa podarí ✊🏻✊🏻✊🏻
@jarkamomkacka od rana zacinam. Mas nejake rady co robit pred vkladom ?
@patricia7167 ahoj, čo nové ? Kedy bude vklad? 😊
Pozeram,ze kazda to mame nastavene rozne, ja mam estrofem a progestanelle 3x1
@emuska888 takze ja som od vcera vecera uplne odpisana 😖 v noci ma chytila bolest hlavy,kasel,nadcha,proste nejaka choroba ocividne ....celu noc som takmer nespala ,poobede sa idem dat otestovat radsej ☹️ ....ak by to nebol covid, tak aj tak neviem ci do stvrtka by som to nejak vylezala a isla predsa len na ten vklad,....som uplne na vazkach ,ze co spravit,...citim sa dost na prd,...baby ,co by ste robili vy ? inak,vraj mam celkom silnu imunitu mi v imunovitale klinike povedali z vysledkov a ze moze sa stat ze moje telo vypudi vsetko cudzie ,cize aj dieta ,...raz som uz potratila,...premyslam ,ze ak by to nebol covid ale nejake prechladnutie,ci predsa len to nerisknut , kedze telo bude oslabene a nemuselo by s embriom bojovat,...ale to uz je len nejaka moja uvaha,aj tak neviem co spravit,...od vecera si mam zacat vkladat progesteron ,cize do vecera sa musim rozhodnut 🙏
@jarkamomkacka ja by som na tvojom mieste počkala do stredy ako sa budeš cítiť 🙂 môže byť, že keď máš silnú imunitu, že telo si s tým do vtedy poradí 🙂 takže by som aj začala vkladať a v stredu by si uvidela ☺️ držím palce aby to bolo len také ,,suchnutie,, a dá sa to čo najrýchlejšie dokopy ☺️✊🙏
dievcata, tak moja cesta pre babetko sa tento mesiac konci ,....som pozitvna,....Vam ale zelam z celeho srdca aby sa to podarilo a boli stastne ❤️ ja si pre to svoje pojdem dalsi mesiac a tomu verte ,ze budeme mat vsetky tento rok najkrajsie Vianoce❤️
je mi kusok do placu ,ale vsetko sa deje pre nieco ,musim to prijat a ist dalej 👍
drzte sa ,dakujem za kazdy vas jeden Kommentar v tejto skupine❤️
@jarkamomkacka neboj, vsetko sa pre nieco deje. Lepsie takto ako keby sa to malo stat po transfere. Vyliecis sa a pojdes pre krpceka. Drzime palce💕💕💕💕💕 To ubehne rychlo neboj✊

@11michelle11 jeeej držím palce, aj budeš robiť doma test predtým ?