icon

KET - október 2022

lusya95
9. okt 2022

Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂

Strana
z15
gina6
Autor odpoveď zmazal
ivanazib
Odpoveď bola odstránená
no_co_uz
29. dec 2022

Caute baby...Len sa idem pochváliť :D
Tak to teraz v decembri vyslo aj mne vyzera 🙂 Dnes som bola na krv 13 DPT - 910 HCG
Ideeeem k vam do klubuuuuuuuuuu 😍

BTW, vy sa ako mate? vsetky uspesne tehulkujete?

gina6
Autor odpoveď zmazal
no_co_uz
29. dec 2022

@gina6 ach to ma velmi mrzi, toto citat :(
prajem ti aby ti dalsi pokus vysiel uz uspesne, kruto sa to na sebe ucime, ze dve ciarky nie vzdy znamenaju zdarny koniec :( sama som si tym presla. Tesim sa tentoraz len tak potichucky zatial.
Drzim ti silno palce, 2023 bude ten rok "R" 🙏

nikolka711
29. dec 2022

@no_co_uz gratulujem ! 🙂 kraasne HCG 🙂….ja zatial tehulkujem uspesne a verim, ze to tak bude az kym v Juni, prvykrat uvidime nase vysnivane mimi 😍 Babo je zatiaľ v poriadku, uplne zdrave, mame za sebou prvotrimestralny screening, ktory vylucil vyvojove vady 🙏🏻 Dnes som zacala 16tt, druhý screening nás čaká 7.2, kde by nam mali povedať už aj pohlavie 😊

patus331
20. jan 2023

mňa čaka pondelok posledny vklad :/ drzim palce a tesim sa ze vam to vyslo

erika283
20. jan 2023

@patus331 Veľmi ti držím palce, čakáme potom pozitívne správy 🍀❤

patus331
20. jan 2023

@erika283 dakujem <3

lusya95
autor
2. feb 2023

@patus331 mna caka pravdepodobne teraz vo februari vklad tak tiez uvidime a tiez posledne embryjko🙂 drzim palce

no_co_uz
2. feb 2023

@lusya95 mne ako som pisala vyssie to vyslo...ale tesila som sa necele 2 tyzdne a potrat :/ akurat cakam na MS a dalsi pokus bude asi v prirodzenom cykle ...mame uz len 2 emryjka

no_co_uz
2. feb 2023

@patus331 teba som videla v inej skupine, ze ti novy pokus vysiel 🙂 gratulujem a drzim palce nech sa bejby drzi 🙂

patus331
2. feb 2023

@no_co_uz ďakujem, no dnes som začala krvácať. Absolútne nechápem čo je zle stále 😭

no_co_uz
2. feb 2023

@patus331 to nemyslis vazne :( 3 tyzdne dozadu som si tym presla aj ja. Nesla si na pohotovost,ci sa nepodari zachranit? Alebo mozno len hematom? Ja som isla na pohotovost, ale plod uz bol vyplaveny - no ja som aj cely tyzden pred potratom spinila. Boze dievcata, co je s nami zle? 😔 pre vacsinu ludi tak bezna a normalna vec a pre nas nedosiahnutelna?!

lusya95
autor
3. feb 2023

@no_co_uz to ma moc mrzi. 😔 Ja som mala vklady posledne dva len v prirodzenom cykle ... A aj tak nic 😔

no_co_uz
3. feb 2023

@lusya95 no my teraz najblizsi vklad mame vyskusat tiez v prirodzenom bez pripravy liekmi..tak som zvedava ...a ani sa ti neuchytilo?

patus331
4. feb 2023

@no_co_uz ja neviem nebola som nikde :( , nikto mi nepovedal co mam robit ked zacnem krvacat, ale koncim so slovenskom. ani som nevolala, pojdem na krv a nahlasim ze uz nepridem. tolko penazi, testov, liekov a nic. mam hrozne krce asi vysadim dnes lieky nech nieje brzdeny menzes lebo krvacam len slabucko ale krce riadne tak nech mam uz potom. uz sa mi to stalo druhy krat, som tehotna a zrazu bum a krv...ziadne rady co robit, ziadna prevencia proste nic. cely ginfiv je na hlavu uz mam toho dost

patus331
4. feb 2023

@no_co_uz prvy krat som volala na hot linku co mam v papieroch ked som zacala krvacat bola to sobota a velmi neochotna pani mi to dvihla, ziadna pohotovost nebola spomenuta, iba ze rano na krv. proste keby to zachrania by prisli o peniaze... naposledy ma pripravovali na vklad tam, kde si muzi chodia s prepacenim honit. neposlala by som tam ani psa uz. akoze za take peniaze cakam uplne ine sluzby a nie toto

tanusenka
6. feb 2023

@patus331 ja som chodila na Iscaru a tiez tam nikdo nepovedal co robit ked krvacam a tiez som krvacala ako ty … volala som tam ze mam prist na Sono ale kedze som bola pozitivna na coronu tak mi povedala ze nech urcite nechodim to iste aj moj gynekológ vsetci ze mam cakat co bude… jedine mi dali lieky s vysokým obsahom c-čka a ze nic sa neda robit ine…aj tak sa drobciatko zdržalo ..cely 1.trimester som brutalne krvacala ale mala som hematóm ../ziadnej zene to neprajem…bola som doslova nasrata na tento system ze mas maly zivot v sebe a vsetkym som bola ukradnutá nikto v podstate nepomohol mala som len cakat

lusya95
autor
6. feb 2023

@no_co_uz nie ani sa neuchytilo. Ani naznak tehu😔

@patus331 ano aj ja som raz prezliekala v tej miestnosti... Dokonca to bol moj prvy vklad .. a nebolo to prijemne kedze som tam musela brat aj infuzku a stravit dalsie hodiny kedze sa nepodaril zaviest kateter ci co to je. Mozem sa spytat kam chodis?

lusya95
autor
6. feb 2023

Ja si poslesnu dobu resp od vianoc prezivam dpst blbe obdobie... Od vkladu mam pauzu uz asi od novembra. Ani neviem nejak som to neuponahlala ale tyzden pred vianocami mi jedina sestra oznamila ze je tehotna a od vtedy mi je na chuja. 😭 Sestra otehotnela hned na prvy krat. Este to nezabudla aj povedat ze sa im to tak podarilo. A to cela moja rodina vie o tom cim si prechadzame 😭 cele tie 4 roky a oni toto😭 dokonca mi kazdu chvilu dava do pozornosti ze je tehotna. Ale ako sa citim ja sa neopytala. Mozno by sa mi aspon trochu ulavilo. Dokonca robime kazdy den spolu v praci 😔 boze co mam robit na babetko sa tesim ale psychicky to neni dobre

alexaka
18. mar 2023

Ahojte , pridavam sa s otazkou …podstupila som ket tentokrat naozaj bez ziadnych ocakavni uz sme sa zmierili ze sa nam nedari a podstupila som ho s 2 r prestavkou kedze doteraz som sa davala dokopy po nezdaroch aj po fyzickej aj psychickej stranke a s ohladom na dalsiu chorobu som uz nechcela byt bez liekov ktore potrebujem …rada by som sa opytala ci utrogestan a lenzetto moze ovolyvnit vysledok testu. Dnes som 8 den po vklde a test vysiel pozitivny …nechcem sa tesit dopredu( nikto neviem ze sme isli na dalsi vklad a muz ani nevie ze som si robila test a ani vysledok aby sa netesil zbyticne po tom vsetkom…) ale od rana nad tym rozmyslam …dakujem za odpoved

nikolka711
20. mar 2023

@alexaka Ahoj, nie neovplyvnuje to vysledok testu. Skus este jeden test s odstupom 2 dni od posledného testu , ak ciarka bude silniet, tak krv len potvrdi, že sa to tentokrát podarilo. Držím silno palce ❤️

adelleli
Autor odpoveď zmazal
Strana
z15