KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@evinku tak daj vedieť ako si na tom 🙂
@00snazilka00 určite napíšem... Som netrpezliva na pondelok
@evinku neboj všetko bude v poriadku 🙂
@00snazilka00 ďakujem za podporu... Verím tomu... Podarí sa každej z nás si splniť sen a túžbu... Držím. Nám všetkým 🤞
@nina0303 tak na poslednej kontrole som bola v stredu.myslim, ze som mala 5x18, 3x14 a 6x16. V ten den vecer som si este pichala gonal na stimulaciu. Dnes mi uz nevraveli, ci este nejake foliky pribudli, ale tipujem ,ze uz iba tamtie podrastli. Ja som dnes mala odber na 12ty den od zaciatku stimulacie (treti den MS som zacala), cize keby nebol vikend tak mozno by som mala odber o 1 den neskor, len vraveli ,ze pondelok uz neskoro. No a uz co sa tyka dnesnych info mi iba povedali pri odchode, ze mame 7 peknych vajicok, ktore sa budu dnes oplodnovat. V pondelok budu volat ako sa im dari.Icsi myslim, ze mam urcite.Spominal aj macs , ale v podstate vravel ,ze oni davaju automaticky uz aby bol vysledok co najlepsi. No aaa brusko boli, boli, tak lezim teraz.
@no_co_uz sme na tom rovnako potom, pár dni rozdiel…. mne zase na nedeľu vychádza odber, ale na včerajšej kontrole povedali že ešte počkáme nech dorastu mala som 8 väčších a 2 menšie, ja to budem mať na 13 deň stimulacie s tým že tiež picham od 3 dňa MS… mi sme sa napokon rozhodli že asi pôjdeme bez icsi… len kebyže nám povedia ze máme 2 vajíčka v tom prípade by sme dali… tak ale dúfame ze bude všetko v poriadku…. máš pnku? lebo ja ešte v utorok do práce plánujem ísť… 😅 noneviem ako budem… ale po vklade už by som ostala doma radšej
@nina0303 no muzovi vyslo v spg 0% rychlo progresivnych - teda Ackovych spermii :D co je dost bieda. Bckovych snad mal s lepsim percentom. No a pracovat, ale ja mam od zaciatku korony home office, cize u mna by pn nemala zmysel. Takze ked ma bude boliet brucho tak sa len prestahujem s noťasom do postele :D Uvidis podla seba, ako ti bude.
Ahoj/te! Ja som bola po prvý krát na KET včera, 14.10.22 🙂 Takže kočky, držme si palce 🍀❤
Pridám sa do diskusie aj ja , ja čakám na svoje dni a hádam KET by mal vychádzať niekedy začiatkom novembra tak dúfam že mi to zase neodložia .
@no_co_uz ahoj, už som po odbere, máme 13 vajicok 😊 ideme bez icsi 🤞cítim sa byť veľmi odvážna pre tento krok, ale doma sme sa dohodli ak bude veľa vajicok tak skúsime, a manžela dnes tiež pochválili za dobrý spermiogram 😅 ani dr nas nešla presviedčať o icsi… povedala rizika… ale aj s icsi sú rizika… zajtra mi budú volať čo a ako, vklad mi vychádza na sobotu, tak dúfam v tom najlepšom 🍀🤞 aj tebe držím palce 😊🍀🤞 daj vedieť o sebe potom 😘
@lusya95 ja dnes týždeň po transfere ✊🏻✊🏻✊🏻 Držím vám palce baby nech to vyjde všetkým ✊🏻🙏🏼
Bodajby nam vsetkym vyslo 🙂
00snazilka00 uz si skusala aj testovat, ci nemas v plane?
@no_co_uz áno dnes som testovala ale slabá čiarka tak uvidíme plánujem testovať v piatok alebo sobotu a v stredu mám ísť na krv tak snáď 🙏🏼
@nina0303 to fakt? 😮 z takeho pekneho poctu? Ach tak to musela byt strasna sprava. Ale super, ze dve bojuju, urcite ti preziju. Mne povedali v pondelok, ze mame 4, dnes 5ty den som tam isla s malou dusickou, ci z nich este neubudlo za tie dva dni a neubudlo, a vies co? Dokonca mi povedali, ze nie 4 ale 5 mame. Vraj na treti den vyzeralo to embryjko, ze nic z neho, ale ze ich prekvapilo potom 4-5 den, ze zacalo dobiehat ostatne. Sice je vraj trosku slabsie,nez ostatne ale ,ze je vhodne. A svagrinej sa min. rok stalo to iste - mala mat iba 1 a nakoniec mala 2. Takze neboj, rozbehnu sa aj tvoje urcite dobre 🙂
@no_co_uz
Ďakujem moc 🙂 prvý nevyšiel vôbec, druhý krat sa chytilo ale potratila som par dni po krvnom teste. Zistili mi následne zvýšené nk bunky a hustejšiu krv. Čiže si picham fraxiparin a chodím na intralipidy. Som toho názoru, že tieto vyšetrenia maju robiť hneď a nie az keď to toľko krát nevyjde. Bojím sa ale ostáva mi len dúfať. Mam aj psoc.

@lusya95 som z kosic. Chodim na reprodukcnu imunologiu do presova.