KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@luciarasto aj pauza prospeje niekedy. Zatiaľ si môžeš urobiť tie vysetrenia lebo aj tak ich budú od teba pýtať a uvidíš podarí sa ☘️
@milakrasna ahoj,no ako? Bola si uz na Utz? Ja som bola vcera, gynekologicka mi poriadne nevedela najst kde sa embryo uhniezdilo. Napokon nasla gestacny vak, no nejak nevidela plod, dost mala problem nieco najst,lebo som mala embryo zavedene velmi vzadu hlboko. Som z toho sklamana, objednala ma za dva tyzdne,aj krv mi vzala znova na hcg. Strasne verim ze sa tam objavi uz aj so srdieckom. Dnes som 21 den po ket.zavadzali mi 1HB 😔.To cakanie je strasne.
@lemoni86 ahoj. Neboj to ešte nič neznamená 🙏 určite bude pekne rast ☘️
Ja som bola dnes na sono som 28 dpt a už bije srdiečko ❤️🥰 som v 6tt. Ďalšie sono o 2t.
Daj vedieť čo krv. To čakanie je hrozne ja viem 🙈
@milakrasna drzim silno palceky, krasa. Tak uzivaj si tehulka,gratulujem 😍
@milakrasna ked som si to Tak preratala, 28 den po ket je to (dpt)? To nie si uz 7 tt? Lebo ja som dnes 21 den po kete. A som 6 tt
@lemoni86 vieš čo podľa appky mi ukazuje 7+4 ale lekár to počíta ako 6tt tak si vyber 🤷♀️ pocita sa ti od prveho dňa poslednej ms. Mala som 9.8. Ty si mala kedy?
@milakrasna aha Tak to si potom dokonca 8 tt. Ja som mala 16.8. poslednu ms. Nechapem tiez, preco som bola uz Tak skoro na Utz, mohli ma dat neskor. dr sa vo mne Len zbytocne sparala 🙄...
A v ktorom centre si bola?
@lemoni86 ja neviem ako to pocitaju ale hlavne ze je to tak ako ma byt 🙏😊 bola som v Reprofite v Brne☘️
Tiež si myslím že ešte skoro na sono v tvojom pripade. Väčšinou robia 4t po KET
@milakrasna hej to je hlavne. Ja som bola inac tiez v Reprofite. Komunikovala som cez mail s dr Strakovou a bublinku mi vkladal Otevrel 🙂.
@lemoni86 super 😊 ja som riesila všetko s Frankom ☘️ drzim teda palce nech všetko dobre dopadne. Ozvi sa potom 😉
@milakrasna ahoj takze hcg teraz z utorka bolo 19 600, pred tyzdnom v stredu bolo 1990. Uistila ma dr, ze by to malo byt urcite v poriadku. Budem tomu verit ...
@iana_123 ahoj
Mna asi bude tiež čakať kyretaz môžem sa opýtať kedy si mohla ísť najbližšie na další vklad.
Dakujem
@milakrasna ahoj ja som tiež mala poslednú menstruaciu 4.8 a boli sme na Ket 20.8.
Môj telefon mi ukazuje 7tt 2 dni čo by mali byt 8tt ale veľkosť je pozadu o 1,5 týždňa ani nám nebilo sediecko takze už nedúfam že bude niečo v poriadku. Môžem sa opýtať v akom centre ste boli ?
@smejulinko ahoj, po kyretazi môžeš ísť na vklad po 2 menzesoch (prvý čo ti príde po kyrete po 4-6 tyzdnoch, potom ešte jeden a môžeš ísť). Čítam príspevok nižšie od teba, ale podľa menzesu si v 7+3 tyzdni, aký veľký máš plod? Ideš ešte na nejakú kontrolu? Čo ti povedal lekár, máš počkať na krvácanie alebo ťa poslali na kyretaz?
@iana_123 no plod mám napísané že má 5mm a na tu veľkosť to mám veľmi maličké a ešte ninaediecko nebilo.
Povedal mi že mám prísť o 3-5 dni to je teraz pondelok. A nedalo mi to tak som sla ku mojej gynekologicke a ona mi hovorila sm že je to pozadu 1,5 týždňa a to mi doktor nepovedal asi má nechcel strašiť ale myslím si že z toho nič nebude.
@smejulinko aha jasne, no to ma mrzí, zažila som úplne to iste pri predošlom vklade. A budeš čakať na krvácanie či ťa posielajú na kyret? Mne hovorili, že lepšie je počkať, no ale nedočkala som sa a aj tak musela byt operácia. To bol prvý vklad?
@smejulinko ahoj. To ma mrzí ☹️ ale ešte to nemusi byt stratené... Mne Dr povedal ze môže aj nemusí byť srdiečko už a bolo. Uvidíš co bude o par dni,ešte môže narásť 🙏
Ja som bola v Reprofite v Brne a bol to prvý KET. Pred tým som mala 5 KETov na Slovensku a jeden z nich bola mola v 5tt,na sone nebolo nič vidno. Kyret som nemusela vtedy podstúpiť. Odišlo to po vysadeni liekov.
Daj vediet ako si dopadla,budem držať palce ☘️
@lemoni86 super sprava 👏 a sono teda až o 2t?
@iana_123 tiež sa to prestalo vyvíjať ? Mne ani srdiečko nebolo počuť ale podľa veľkosti už som vedela že to neni v poriadku. Aj keď mi to nepovedal, lebo viem akej veľkosti má byt v určitých týždňoch

@milakrasna No aj mne to bolo cudne lebo co som čítala tu na koniku tak ženy brali už od začiatku stimulácie, ale tak myslela som si ze vedia čo robia. No najbližšie asi budeme aj tak môcť tak za 3 mesiace ci ako tak asi sa pozrieme aj do toho Brna. Ďakujem ti