icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

orchidea1986
4. okt 2020

@jessica8 jasne uvidim co povie, po neuspesnom et som musela dat pauzu mesiac pred ket, vravel ze po stimulke treba dat pauzu.

jessica8
autor
4. okt 2020

@orchidea1986 tak urocite tam je pred Et toho viac aj na organizmus záťaž na ket to není az takže strašne

orchidea1986
4. okt 2020

@jessica8 jasne, uvidim ako rozhodnu, tak budem pocuvat.

lemoni86
6. okt 2020

@milakrasna ahoj,Tak som po ultrazvuku, srdiecko nam krasne bilo, fazulka je dokonca o jeden den dopredu podla sona ☺️, aach taky balvan mi spadol zo srdca. Som 7+3 dnes ☺️. Fuu ale zle mi je celkom dost, nevraciam nastastie. A ty ako?

milakrasna
6. okt 2020

@lemoni86 no to je super správa 😊 ja idem zajtra na sono. Bola som aj minulý týždeň lebo som krvacala ale všetko OK. Vraj je to to normálne. Ja som už 8+3. Zle mi býva stále 🙈

lemoni86
6. okt 2020

@milakrasna Tak drzim silno palce, nech je vsetko v poriadku. Setri sa hlavne 🙂

milakrasna
7. okt 2020

@lemoni86 šetrím. Už mi z toho až sisi 😁 kedy máš ďalšiu kontrolu?

lemoni86
7. okt 2020

@milakrasna az o mesiac, bude to cakacka riadna, no mam doma angel sound,co sa da pocut tlkot srdca babatka,Tak budem sa tym ukludnovat. Daj potom vediet ako si dopadla dnes 🙂

milakrasna
7. okt 2020

@lemoni86 už som vybavená. Drobček ma už 2,1cm ❤️ rastie ako z vody 🐣 o 2t ma už čaká screening a vyšetrenia.

lemoni86
7. okt 2020

@milakrasna super,paradna sprava, ja sa na screening zatial idem este len objednat 🙂

tanusenka
11. okt 2020

Caute baby, tak po ET ma caka v piatok Ket ... som plna očakávaní a verim ze vyjde...

ivkaluc
11. okt 2020

@tanusenka ja mam v piatok kontrolu a ideme na ket tiež ❤️ držím palčeky. ☘️☘️☘️

strojarka25
12. okt 2020

@tanusenka Ahoj tiež idem v piatok 🙂 bude to druhý KET prvý nevyšiel tak dúfam, že teraz už sa podarí.

janina770
12. okt 2020

ahojte baby , všetky Vás z celého srdca podporujem !! Viem čím všetkým prechádzame, a len ten to vie pochopiť , kto prešiel, iní nie, tak to je. Ja som mala ísť na KET 18/10, ale dnes na meraní sliznice som mala stale len 6mm, brala som Estrofem, KET na tento mesiac zrušený a preložený z dovodu nizkej sliznice na november... ach jaaaj, s manzelom sme uz na pokraji síl. Prosim Vas , mne sa to stalo 1x, ze mi nezabrali lieky na sliznicu, mate niektora s tymto skusenost? pijem aj alchem.caj, kys.listovu, vzdy krasne rastla, toto som fakt dnes necakala. Mate s tymto niektora skusenosti? dakujem 🙂

milakrasna
12. okt 2020

@janina770 to môže byť rezistencia na hormóny. Asi ti budu zvysovat dávku. Viem ze niektoré baby to mali a dávali im aj nejaký krém na rast sliznice.

Drzim vám palce dievčatá,nevzdávajte sa. Nám sa to podarilo na 6 KET 🙏☘️

tanusenka
12. okt 2020

@strojarka25 tak hadam nam to vyjde ...😉

strojarka25
14. okt 2020

@tanusenka tento krát určite áno. Aj niečo berieš?

tanusenka
14. okt 2020

@strojarka25 jasne estrofen tri krat do dna, progesteron vkladám a fraxač vecer ... ale uz sa to blíži ... patecek za dverami okolo jednej mam byt na klinike...

strojarka25
14. okt 2020

@tanusenka ja mam tentokrát len progesteron sliznica a vsetko su vraj uplne ok tak som zvedava ale ja sa dopujem ananasovou šťavou 🙂 aj keby to malo byt placebo budem mat lepsi pocit. Ja to mam v piatok o 10tej

tanusenka
15. okt 2020

@strojarka25 ja som mala vaječníky uplne utlmené zevraj ale sliznica ze dobre ... no tak hadam bude ok ...vidis ananás a to som velice ze aj ja budem pit 🤣 tak dnes si dam aspon 🤣🤣🤣

strojarka25
15. okt 2020

@tanusenka tak ananas by mal byť na uhniezdovanie cize ak aj zacnes dnes a budes pokracovať 🙂 ja už sa zajtrajška neviem dočkať mam úplne iné pocity ako prvý krat

tanusenka
15. okt 2020

@strojarka25 joj aj sa tesim na zajtra...idem s tym ze to vyjde 😉...

ivkaluc
15. okt 2020

@tanusenka držím silno palce ❤️☘️
Ja mam zajtra kontrolu a povedia mi kedy si mam prísť po 🐣.. Druhý ket ☘️😇

tanusenka
16. okt 2020

@ivkaluc Ivka dakujem, tak aj tebe sa to blíži 😉

ivkaluc
16. okt 2020

@tanusenka kontrola dopadla v poriadku. Vo stvrtok si ideme po bublinku ☘️

tanusenka
16. okt 2020

@ivkaluc to je zachvilku 😉 drzim prsty

tanusenka
16. okt 2020

No zienky vklad dopadol dobre doktorkovia navarili ,,hecovanu” blastocystu triedy 1 ... ze uz lepsia sa vkladať ani neda...tak ma bolela hlava ked sme sli domov ze som do minuty doma zaspala .. tak hadam to babatko vo mne pochopilo ze sa budeme najblizsie dni len váľať v posteli 🤣🤣 a ze mu bude dobre so mnou tak hadam si to nerozmyslí 🤣

strojarka25
17. okt 2020

@tanusenka ja som aj pri prvom vklade mala migrenu a vcera zas a dokonca aj dnes ranonked som sa zobudila mi bolo zle a to som v klude nechapem preco

tanusenka
17. okt 2020

@strojarka25 ja to pripisujem počasiu

tanusenka
19. okt 2020

Baby cvičíte trocha po transferoch? Dlhe prechádzky a aspon par jednoduchých cvikov? Ci ozaj len oddychujete?