KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
ja som tiez mala KET, kludovy rezim vsetka mozna liecba aj od hematologa a 14 den negativny krvny test:(, hoci uz vyse 14 dni nemam menzes, tak neviem preco sa to nespustilo...uz 3 pokus a stale neuspesne,,
@strojarka25 budes sa testovať skor?ci pockas na krv? Ja uvazujem sa testnem na 6-7 den
@tanusenka ja chcem skusit v nedeľu skor nie tento raz vydrzim. Ale ne itim nic ziadne zmeny ani len pichanie som nemala vobec tak neviem predtym som spinila kusok vzdy kazdy den
☹️ Tak dnes 9DPT a test biely ako sneh. Strasne som sklamana uz prestavam verit tomu ze tam niekedy tie 2 ciarky budú.
@tanusenka tak dnes som robila test a je snehobiely ☹️
@strojarka25 nie je tam ani duch si si ista? Ja som testovala vcera a mala som slabú čiarku ale netesim sa este lebo to som mala aj minule a nic z toho nebolo ... a od vcera je mi totalne na prd lezim s bolesťou hlavy a stavmi na vracanie clovek sa boji ci ozaj nema tu koronu...
@tanusenka ved to ze ani naznak ☹️ cumela som na to dlho hladala a nic
@strojarka25 tie mocove testy nie vzdy spolahlive,najlepsie je naozaj pockat na krv,velax sa stava ze test z mocu ti da negativny vysledok a krv pozitivny,alebo dokonca aj naopak; a kolko x si uz mala vklad?
@evka343 ja vsade citam ze to co ukze 9-10 den moc tak uz je pravda preto uz ani nedufam zas budem sklamana
@strojarka25 och myslim ze zo pravda nie je dnes som citala ze biochemické tehotenstvo moze test ukazovať aj 13 den aj pozitívna krv moze vyjst a je to len biochemické ...hmmm... asi by som bola radsej keby ani internet nebol lebo sa docitas take veci...
@tanusenka presne ako píše @ivkaluc psychika je riadná koza. Nemysli negatívne a všetko bude ok.🙂 ja ťa chápem, tiež mám strach, že čo ak...ale zas na druhej strane si hovorím, že to malé bojuje a ja mu to nebudem kaziť mojou depkou, psychikou ani strachom... proste kľud, užívaj.🙂 a hladkaj bruško.🙂 uvidíš dobre bude😉❤
Ahojte žienky. Srdečne gratulujem //🍀 Ja som 3 deň po KET. Ako sa cítite a či máte už nejaké príznaky?
Prave mi volali z kliniky ze krvicka je pozitívna ...baby vy ostatne ste ako dopadli?

@tanusenka ja som necvicila vôbec... Pred tým som cvicievala a možno sa mi práve to nevyplatilo. Momentálne som už 2 mesiace bez cvičenia a plánujem začať čoskoro.