KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
Ahojte. Pridávam sa k vám. 31.augusta ma čaká KET. Je to už moje 5 Ket, tak hádam sa to konečne podarí. Chodím do Splnu v KE. Zatiaľ nemám žiadne deti.
@jessica8 ahoj my so snúbencom už absolvujeme už picham injekcia 10 deň a v septembri by mal byť vklad. Je to naše prvé IVF a verím ze sa podarí hneď na prvý krát. Chodíme do gin fiv Žilina
Ako dlho ste si pichal injekcie kým ste mali odber folikulov? Ja už 10 dní a stále mam male falikuly tak pokračujem ešte tri dni v pichani a potom zas kontrola.
@luciarasto ja som pichala 10 dní gonal a od 9dc aj orgalutran k tomu. Mala som 24 vajíčok. Aký protokol ti dali a aké lieky?
@luciarasto ahoj 👋
Super drzim palce ✊ bude nás ti teraz asi veľa verím ze tehuliek a stretneme sa v ďalšej skupine 🥰🥰🥰
Ja som s Košíc tak chodíme tu niekde v polke septembra nas čaká vklad.
@milakrasna mam diphereline a pergoveris pen a zatiaľ slabé na ľavej strane 4 a na pravej 3 malé
@jessica8 dikicko ja som tiež pôvodne z Košíc a teraz žijem s partnerom v Trenčíne. No ja verím ze sa to podarí na prvý krát
@luciarasto a koľko máš rokov? 🤗 hej treba veriť a myslieť pozitivne 🙏 ja som si žiaľ prvé kolečko IVF odbila na sk a som rada ze už som v Brne. Žiaľ škoda že som tam nešla hneď 🤷♀️
Baby tak mňa dnes čaká prvá injekcie stimulky.🙂 juchúúú 😍 to čakanie na dnešný deň bolo za začiatku riadne peklo😂 a nakoniec to ubehlo, ani neviem ako....😂❤
@vinea86 a ako si dopadla? 😊🐣
@milakrasna 38 mam a snažili sme sa dllllhoooo najskôr som myslela ze je to len mojou túžbou a ze to je v hlave ze sa to podarí keď na to prestanem myslieť no keď sa to po 5tich rokoch snaženia nepodarilo tak som pochopila ze je jedno ci na to myslím alebo nemyslím. Nedizrieval a neuvolnoval sa mi folikul. A jeden vajcovod mi bol odoperovany kvôli zápalu. Ty máš koľko rokov?
@milakrasna no mala som 11 vajíčok odobratých, nakoniec len 7 embryí, 11.8. som bola na vklad dvoch a dnes na krvné testy, hodnota BHCG 15 IU, sestrička mi oznámila že je to pozitívne, ale nízka hladina HCG, tak idem v piatok znovu. Snáď to bude stúpať.
@vinea86 mozem sa opytat ake embryjka vam mrazili, teda akej kvality? Aj ja chodim do Splnu, minuly mesiac som mala et 2 embryi, negativne a dalsi mesiac ideme na KET. Embryjka ale mame slabej kvality, jedno je celkom ok. Drzim palce🍀
@orchidea1986 ahoj, ja som mala BLC a EXP BLC D4 bližšie neviem, doktor spomínal ze veľmi dobrej kvality, ďakujem pekne, dúfam, že to bude len rast. Ešte máme 5 zamrazených. A tebe držím palce ;) veľmi
@vinea86 dakujem😘🍀
@luciarasto no hlavne ze ste sa nakopli a išli do centra 😊 určite vám pomôžu a podari sa🙏. Ja mam 31, jeden cyklus 5 KETov už mám za sebou...
@vinea86 7 z 11 je super výsledok 👍 už len vložiť to spravne co sa zabyva 😊😁
@milakrasna No to je dosť tak držím ti prsty nech sa ti uz najbližšie zadari 🍀 a aké staré embryjka si si dávala? Lebo my sa nevieme rozhodnúť ci mame dat predĺženú kultiváciu alebo nie
@luciarasto jednoznačne dajte. Ved to sa už robí teraz všade. Práve v ten piaty deň odidu tie co nie sú kvalitné. Usetrite si sklamanie z vkladov ktoré by sa nepodarili. My mame 5 a 6 dňové všetky 😊
Ahojte dievčatá.
Pridávam sa do vašej skupinky.
Som po 2 neúspešných IUI a 1 neúspesne Ivf.
20.8.2020 sme boli na Ket 5 dňového embryjka. A dnes je to 7 deň po Ket a robila som test a sú tam //.
Užívam Estrofem a prolutex.
Dúfam ze to bude všetko v poriadku ❤️
@ivkaluc to je super 🥰 drzim palce. Kedy ideš na krv? Ja som bola včera, test si urobim štvrtok alebo piatok o týždeň 😇☘️
@milakrasna idem o týždeň vo štvrtok na krv. ☘️
Držím všetkým palce. Pre mňa je to sen vidieť po 4 rokoch //.
V pondelok idem na odber... konečne... ja verím ze budu kvalitné embryjka. Držte mi palce..