KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@martinaju ja mávam migrény často tak asi to bude z krčnej chrbtice možno by mi to pomohlo čo myslíš?🤔
@butterfly333 ano pretože som sa pýtala na maminu ona máva silné migrény ale ešte sa tam nedostala pretože sa nevie nejako skorigovať so zamestnaním ale keď bude mať najbližšie dovolenku tak sa ju chystám objednať prípadne ak bude v sobotu doma tak ju chcem objednať síce za sobotu je príplatok ale to už je jedno keby jej to pomôže. Ona niekedy aj 3 dni leží max čo ide na injkecie. Za vyskúšanie nič nedáte, mne osobne pomohol. A priatelovi tiež s krížami cez vianoce ho začali strašne boleť kríže a nič nezaberalo už ho aj noha bolela zobral nas na silvestra okolo 12 a potom už v pohode mal pricviknutý nerv citio ešte kríže ale noha prešla a už mohol v pohode chodiť, teraz ho ešte kríže bolievajú ale tiež ide k nemu sem tam a nie je to tak často a ani v takej intenzite ako v zime.
@martinaju môžeš mi napísať do správy?
@tanusenka objednala som sa na konzultáciu,hneď mi spravili vaginálne stery,či je všetko v poriadku. Keď je ok,od prvého dňa cyklu som začala brať( ja) estrofem. Na 10-14 deň cyklu ultrazvuková kontrola výšky sliznice,od 14.dňa som začala vkladať utrogestan(niekto progesteron) a 18.deň cyklu vklad. Deň pred transferom volajú presný čas,kedy treba prísť. A čisto ten transfér stojí 250,ale my sme dali aj lepidlo,takže dokopy 400€.
@jessica8 tak nakoniec 4 mrazakov blastocysty tak uz len dúfať
@strojarka25 super 🙂 to je pekné číslo 🙂 a budete vkladať po jednom či dvoch?
Držím palce 🍀🍀
@martinaju urcite po jednom 🙂 ja mam z dvojiciek respekt
@strojarka25 waau tak to je úžasné ✊✊✊Držím silno palce
Nech sme čoskoro všetky tehulky a potom spravíme hromadnú party 😂😂
Je tu niekto s Košíc?
@strojarka25 veď aj z jednoho môžu byť dve 🙈. Ja som si povedala ci jedno alebo dve hlavne nech sa podarí ☺️
Tak baby mam dnes potvrdené ze ET dopadlo negativne... mam pockat cyklus a pred druhym cyklom sa mam objednat na konzultáciu ... tak hadam KET uz vyjde
Pridávam sa ✋ idem na KET v stredu. Mame 7 mraziacikov 🥶 ideme vkladať XB embryjko geneticky vysetrene, beriem estrofem, utrogestan, medrol, a budem mat aj fraxi. A mam za sebou aj ERA test, teraz sa už musí podarit ☘️😊
@milakrasna drzim prsty nech to vyjde 🙂
@milakrasna držíme silno prsty 🤞🏻 🤞🏻 🤞🏻 nech to vinde
@milakrasna ahooj
Tak uz sa ti to kráti ✊✊✊✊myslíme na teba nech su za par dni //čiarky na testiku🥰🥰🥰🥰ja čakám za par dni ms a iďeme nato tiež 🙏🙏
@jessica8 ďakujem. Ja som už mala ísť v júni len som mala veľa vajíčok tak mi nechceli robiť ET kvôli oohs a potom mi robili v ďalšom cykle ERA test tak až teraz idem na to 🙏 mam sa sebou už 5 KETov,vtedy som nevedela ze mam protilatky na embryjko tak sa nepodarilo.
@milakrasna jasne uz teraz rozumiem kde je problém
Ale máte ešte veľa mraziacikov tak teraz sa to isto podarí 🙏🙏🙏Držím palce
Mas uz deti?
@jessica8 nie nemáme deti ešte. Vy máte? Ty chodíš do akého centra?
@jessica8 aj tebe drzim palce ❤️
@milakrasna my mame dve ale jedno je naše spoločné po ivf mala ma 2roky

@butterfly333 žiadny nemala problém ona tam ani neišla kvôli tomu ale povedaljej že mala zablokovaný nejaky stavec a že ten ovplyvňuje maternicu 🤷🏽♀️ Oni sa snažili len par mesiacov nejako to neriešila a k nemu išla len kvôli bolesti ramena alebo krku nepamätám si to hovorila mi to pred rokom. A napravil ju celú vtedy jej všetko vysvetľoval. Ja som k nemu začala chodiť hlavne kvôli bolesti krčnej chrbtice keďže ma z nej bolí hlava keď ma napraví mám pár mesiacov pokoj s bolesťou a tiež mi vysvetľoval že každý stavec ovplyvňuje iné orgány inú časť tela, tak sa chystám po ms ísť k nemu akurát ma bolí aj krk takže to spojím nech po KET neberem zbytočne tabletky od bolesti. Aj nad masážou som rozmýšlala to chodím do šulekova jednej fyzio a tá je veľmi dobrá.