icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

ivkaluc
1. sep 2020

@butterfly333 uvidíš co ti povie lekar.. Neviem ci to pomohlo. Naše prvé ivf bolo napríklad bez lepidla a prvý ket bol už s lepidlom. A pri druhom pokuse /ket/ mi nasadili Estrofem. Pri et som ho neuzivala.
Zajtra idem na krv tak som plná očakávania ci je všetko v poriadku ☘️
Držím palce samozrejme. Každej jednej. ❤️

butterfly333
1. sep 2020

@ivkaluc my sme mali teraz v júli úplne prvý vklad bolo to DE brala som estrofem utrogestan pichala fraxik brala medrol aj intralipidy no žiaľ ani to nepomohlo. Lepidlo sme nemali ani nám ho nikto neponúkol.

tanusenka
1. sep 2020

@adara777 ja som mala v auguste neúspešný ET... a cyklus som mala dat pauzu a teraz na dalsi pojdem na ket

ivkaluc
1. sep 2020

@butterfly333 záleží od centra ci ho ponúkajú alebo nie to lepidlo. Ja som mala v júni prvý ET. Tiež som mala veľké sklamanie.. Ale veľmi som sa tešila na ket a snáď je všetko v poriadku teraz.
Samotná Dr. Mi povedala ze ďalšie pokusy sú úspešnejšie. ☘️

ivkaluc
1. sep 2020

@tanusenka ved naše telo si aj musi trosku oddýchnuť. Škoda ze naša myslel sa nedá niekedy vypnúť.. Držím obrovský palce všetky ☘️

adara777
1. sep 2020

@tanusenka vďaka, väčšinou tak hovoria,že jeden cyklus pauzu

luciarasto
1. sep 2020

@miskamalka do gin fiv Žilina a štádium nedávame nakoniec predĺženú kultiváciu necháme to na prírodu ale ze sú vitalne tak verím že sa chytia. Ďakujem ti 😊

luciarasto
1. sep 2020

@miskamalka myslíš ze je v poriadku keď si vkladám ten progesterone tam dole a už po tretej tablete ma to začalo dole stipať, a po prvej tablete ktorú som mala orálne tak mi bolo zle a točila sa mi dosť hlava

adara777
1. sep 2020

@luciarasto aj mňa to stipalo dole ale až tak na siedmy deň, a keď som ich jedla tak sa mi točila tiež hlava ale len tak hodinku po užití a potom preslo,

luciarasto
1. sep 2020

@adara777 a ako si to riešila? Brala si si aj naďalej alebo si informovala svoju doktorku a zmenila ti liek?

adara777
1. sep 2020

@luciarasto zmenili sme na injekcie, Prolutex tuším.Pichala som do brucha a sú dosť drahé. Ale už to vysadzujem lebo et žiaľ nevyšiel...

luciarasto
1. sep 2020

@adara777 to mi je velmi ľúto 😔 ja ešte budem brat do štvrtka a potom poviem doktorke aký je problém

milakrasna
2. sep 2020

@luciarasto nemôže to byť alergia? Utrogestan ma v zložení sóju a arašidy.

milakrasna
2. sep 2020

@luciarasto resp. Má to napisane v letáku ze neužívajte ak máte alergiu na sóju alebo arašidy.

martinaju
2. sep 2020

@luciarasto ahoj mne pomohlo zaviesť hlbšie. Rano som zaviedla a pol hodinu az hodinu som myslela .... no hrôza štípalo potom to prešlo volala som s doktorom ze ked to prešlo nie je problem teraz som zaviedla vyššie. Dala som do aplikatora od canesten tak aby netrčala vôbec tabletka zavidla som to vyššie a štípanie žiadne. (Ráno som davala tiež s aplikatorom ale tabletka z neho trčala a celkovo som ju zaviedla nižšie ako teraz).

luciarasto
2. sep 2020

@milakrasna nemám alergiu ani na arašidy ani na sóju tak nechápem ze prečo mám takú reakciu
A ja beriem progesterone nie utrogestan

luciarasto
2. sep 2020

@martinaju ja tam nemám žiadny aplikátor to sú oválne gelove tablety. Progesterone 200mg. Skúšala som zaviesť aj hlbšie ale ta tableta sa rozpustí a všade kde sa to rozpustené dostalo tak páli. Vo vnútri to až tak necítim skôr naokolo vonku

martinaju
2. sep 2020

@luciarasto tiež tam nebol aplikator ale v canesten kreme je a ja som kupila to a mam aplikator 😃. Aj ja som to mala ale s aplikarotom to vies zaviesť hlbšie a ta tabletka sa dokaže do aplikatora schovať tak že sa nedotkne naokolo ale až keď ju dostatočne hlboko z aplikatora vytlačíš. Nemyslim si že je nejaky extra rozdiel medzi utrogestanom a progresteronom možno tak v názve.
Ráno ma to štípalo poobede som zaviedla hlbšie a tak, že som tu tabletku viac zatlacila do aplikatora z kremu canesten a absolutne nic som necitila žiadne štípanie nič.

luciarasto
2. sep 2020

@martinaju no tak ja to teda kúpim a vyskúšam vďaka za radu 😊

martinaju
2. sep 2020

@luciarasto ospravedlnujem sa nie krem ale normalne canesten vaginalne tabletky.

luciarasto
2. sep 2020

@martinaju aha ok popýtam sa na to v lekárni 🙂

milakrasna
Autor odpoveď zmazal
milakrasna
6. sep 2020

Test 11dpt 😊 už 6 deň som mala slabu čiarku 😇
V utorok idem na krv ☘️

martinaju
6. sep 2020

@milakrasna gatulujeeem 🍀🍀🍀

milakrasna
6. sep 2020

@martinaju ďakujem potichucky sa teším 😊 spokojnejsia budem keď uvidím sono o 2 týždne 😇

jessica8
autor
6. sep 2020

@milakrasna kraaaaasa🥰🥰🥰gratulujem 🙏🙏🙏🙏

ivkaluc
6. sep 2020

@milakrasna gratulujem☘️❤️ držím obrovsky palčeky ❤️

milakrasna
6. sep 2020

@jessica8 @ivkaluc ďakujem ☺️🥰

csudri87
6. sep 2020

Ahoj 🤗
Ja som bola včera na KET. 1x 120 bunkový blastocyt.... Hádam sa to podarí ako prvé 🙏

tanusenka
7. sep 2020

Ahojte, ja som si dohodla konzultáciu na tento tyzden ..tak som zvedava ako a na kedy sa naplánuje KET... neviem sa dockat a verim ze to aj mne vyjde uz konecne 🙂