KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@milakrasna bolo 915, ale v piatok som o 🐣 prišla. Začala som krvácať a už sa nič nedalo robiť. Mesiac dávam pauzu a potom to skúsime znova. Snáď do tretice to vyjde ☘️😊
Ahojte. Ja som dnes 7 den po KET. O týždeň idem na krv. Neviem sa dočkať. Test som zatiaľ neskúšala, nechcem sa zbytočne stresovať. Vkladali mi 2 embrya, je to už moh 5ket tak dúfam že to konečne vyšlo. Všetkým držím palce
❤️
@milakrasna držím ti tuho tuho palčeky ☘️❤️ nech je všetko v poriadku 🥰🤗 daj vedieť ako ste dopadli.
@ivkaluc to ma mrzí 🥺 tak snáď bude to ďalšie v poriadku ☘️✊✊ budem silno držať palce a ďakujem ❤️
@193169 drzim palce ✊ ja som mala 6dpt už ducha 👻😊
Tak ja dnes kontrola v centre sliznica 9mm KET naplanovane na tento piatok. Bude to náš prvý vklad tak som strašne nedočkavá 🥰
Ahojte 🙂 tak ja som dneska bola na kontrole hlásim hcg 2200 a na sone 2,5mm vačok 🥰
@petruska21 super ☘️ 14 dní po vklade si? Ja idem zajtra na krv 😊
@milakrasna dneska to bol 15den lebo mi vychádzalo na nedeľu 🙂 tak držím palce ✊ daj potom vedieť 😊
@petruska21 HCG 1300 😊☘️ 13dpt 🙏 sono o 2 týždne
@milakrasna supeeeer 🥰 držím palčeky ✊
Tak nasa kontrola dnes sliznica vraj ukážková cez 8mm
Lieky uz su doma a 18.9 si ideme pre bábätko 🥰🥰🥰🙏
@jessica8 drzim palce ✊❤️
@milakrasna ďakujem pekne 😁😁😁😁🥰
Ahojte,Tak ja som bola 3.9. na kete. Som neskutocne netrpezliva a strasne ma svrbeli prsty. Mozno niekomu budem pripadat az choro... Testujem ako diva. Tento pokus bol pre nas velmi dolezity, je to celkom draha zalezitost,pretoze sme boli v reprofite v Brne. Situacia okolo korony sa v cechach dost zhorsuje. Ked Toto nevyjde,Tak asi pojdeme najskor Tak za polrok. Mame este 5 mrazacikov.
Ach,ale testujem uz asi az v piatok 🙄
@lemoni86 už toľko testov za 3 dni 😁 ale vyzerá že tam niečo je 😊✊✊☘️ ja som mala už 6dpt slabu čiarku.
@milakrasna hej testy su pozitivne zatial, ale je to fakt skoro, este nie je nic vyhrate. Dnes tri testy ako priblbla som spravila 🙄... V piatok spravim dalsi najskor, bude Jak bude 😐
@lemoni86 hej. Vydrž 😊✊✊ bude silnejšia určite. Krv máš kedy?
@milakrasna ideme o tyzden v stredu. mas krasne //, kedy Ides ty na krv?
@lemoni86 bola som včera. Hcg 1300 😊☘️
@milakrasna uz som si vsimla tvoj skorsi prispevok, Tak krasne HCG. Drzim silno palce nech bude coskoro ♥️
@lemoni86 ďakujem..snáď bude všetko OK 😊🐣 stále je to len začiatok.
Tak zajtra ma čaká KET neviete ako to prebieha? budú mi ráno z centra volať či je všetko Ok a či prežilo embrio rozmrazovanie alebo sa to dozviem až keď prídem na vklad? plus užívam Progestanelle dať si ho aj ráno v deň vkladu? Ďakujem
Ahojte žienky, chcem sa pridať ku Vám a sa spýtať ak ste niektorá mala neúspešne ET aká potom bola menštruácia? Po vysadení liekov už mám tri dni ale stále ne mám ani bolesti ako pred menštruáciou. Ďakujem za odpoveď. A držím vám silno palce
@strojarka25 embryjka rozmrazuju až keď prídeš na kliniku. Lieky ber normalne tak ako iné dni.
Drzim palce ☘️
@miuiu po vysadeni to trvalo niekedy aj 3-4 dni. Môže byť silnejšia lebo si mala stimuláciu,ale inak to bolo u mňa vždy v pohode. Držím palce pri ďalším pokuse ✊✊
@milakrasna ďakujem veľmi pekne)
@strojarka25
Nie, osobne musíte tam byť. Najprv je konzultácia s embryológom, ktorý vám oznámi či sa podarilo rozmrazenie. Po úspešnom rozmrazení na izbe čakáte kým vás nezavolajú na vklad. Progesterón vaginálne ale v deň transferu prehĺtnúť.
@csudri87
@strojarka25
Progestanelle si daj zospodu aj v deň vkladu, nie zapijat. Doktor ti umyje krčok pred zavedením embrya, takze určite zospodu. Držím palce 🍀

@ivkaluc aké si mala hcg z krvi? 🤗 ja idem zajtra na krv. Som zvedava 🙏☘️