KET - september 2020
Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁
@strojarka25 mne volala embryologicka ten pred tym koľko chcem embryi a ake doplnkove služby chcem ak vôbec a kedy mam byť v centre. (Prišla som cca o 15-20 min skôr) Potom prišla za mnou už keď som bola na izbe oznámila ako sa majú embryjká koľko ostalo. A lieky všetky ako doteraz, normálne zo spodu nic zapijať tak ako kázal doktor normálne pokračuješ mne aj embryologička povedala keď mi volala. Takže každé centro má asi iné postupy.
@iana_123 aj utrogestan sa tak dáva... Zospodu. Bola som na 6 KETov
@milakrasna
Áno...do pošvy ale pred samotným transferom ranný progesterón u mňa kázali perorálne, už potom na obedňajší a večerný normálne do pošvy.
@csudri87 asi to v niekych centrach robia tak. Ja som bola v 2 a vkladala som ho 😊 do akého centra chodíš?
Ahojte. Dnes som 11 deň po KET. Ráno som si robila test a bol negativny😢 v pondelok idem na krv. Zdá sa ze mi to zasa nevyšlo.
@193169 ahoj to ma mrzí. Ty si už bola 5.x ze? Máš urobene všetky vyšetrenia? Hemato a repro imuno?
Mne sa tiež nedarilo,mala som 5 KETov a potom mi prišli na protilatky na embryo. Teraz beriem kortikoidy.
@milakrasna áno už to bol môj 5 Ket. Repro imuno som si urobila vyšetrenie vo februári a všetko bolo v poriadku. Na hematologia som zatiaľ nebola. Nechápem ako je to možné že sa ani jedno embrio neuchytilo. Už som z toho znechutena
@193169 tak šup šup na hemato. Možno máš len hustú krv a embryjko sa nevie uchytiť. 😊
Ja si pichám fraxiparine preventívne,dala mi to Hematologicka
@milakrasna Fraxiparine beriem tiež preventívne ale zjavne to nepomohlo. Počkám do pondelka na krv a keď sa potvrdí, že to nevyšlo tak hneď zájdem do centra dohodnúť sa na ďalšom postupe. Keď sa bude dat tak pôjdem hneď ďalší cyklus na ďalšie KET.
@193169 a genetiku embryi ste vyšetrovali? Aj v tom môže byť pes zakopaný...
@milakrasna
Do BA do Gyn-FIV
Ahojte aj ja sa chystam na ket koncom septembra 🙂 na tretí krát to už dufam výjde mam tam 8 mrazačikov 2 dňovych a 2 5 dňovych neviete my poradiť babenky ktore si mam dať stale nad tým rozmýšľam a neviem ani u ktorých tam je väčšie percento 🤷♀️
@petra26111 a budú ti vkladať jedno alebo dve naraz? To sa nedá povedať, že ktoré sú “lepšie”, lebo ani tie čo prešli predĺženou kultiváciou nemusia byt OK a zrovna tie “mladšie” môžu byt OK. To je vo hviezdach. A prečo máš vlastne 2-dňové a 5-dňové?
@petra26111 2dnove mrazia? To som ani nepocula zatiaľ. Do akého centra chodíš?
Ako je to loteria vždy... Najväčšia istotavje PGT ale ani to ti nezaručí 100% úspech.
@milakrasna gin fiv do BA
Tak dnes o 10 som mala KET a neviete kedy sa asi zacina uhniezdovanie? Vkladali mi blastocystu vysokej kvality. Necitim na sebe ale nic iba to ze ma boli hlava a nechcem si dat tabletku aby to nejak neuskodilo. Plus som sa okolo obeda dost vynervacila tak som teraz v stese 😥
@strojarka25 paralen si kludne daj. Uhniezdenie treba cca 2 dni... Cítiť nemusis nič,každý to má inak 😊 ja som cítila taky tlak od 6 dňa po transfer ako pred menzesom.
@miskamalka mne sa zdá ze niečo tam vidím
@miskamalka tiež som mala takého ducha na 9.den, ale ďalšie dni už nebolo nič vidno. Ja som dnes 13.den, zajtra idem na krv, ale predpokladám, že to bude negatívne😢

@iana_123
Mne bolo kázané i pri ET i pri KET zapiť v deň transferu. Práve o to sa jedná....vydezinfikujú,tak logicky...načo si to potom tam dá keď to vytrú 🤷 ? Nebude to mať účinok. A tiež keď je tam zbytok náhodou.... Tak preto kážu v deň transferu len ráno zapiť a potom ostatné zas vkladať do pošvy