icon

KET - september 2020

jessica8
26. júl 2020

Ahojte 😁
Chystáte sa niekto na ket v septembri? Poprípade blízko?
Spoznala som tu úžasných ľudí a dodnes dobre kamošky s ktorými sme sa podporovali.
Mame 2r dcérku po prvom úspešnom IVF a tak by sme chceli aj súrodenca. Mame ešte 9 mraziacikov tak sa chystáme v septembri na ket.
Ak ma chuť niekto pokecat tak budem len rada 😁😁

csudri87
10. sep 2020

@iana_123
Mne bolo kázané i pri ET i pri KET zapiť v deň transferu. Práve o to sa jedná....vydezinfikujú,tak logicky...načo si to potom tam dá keď to vytrú 🤷 ? Nebude to mať účinok. A tiež keď je tam zbytok náhodou.... Tak preto kážu v deň transferu len ráno zapiť a potom ostatné zas vkladať do pošvy

martinaju
10. sep 2020

@strojarka25 mne volala embryologicka ten pred tym koľko chcem embryi a ake doplnkove služby chcem ak vôbec a kedy mam byť v centre. (Prišla som cca o 15-20 min skôr) Potom prišla za mnou už keď som bola na izbe oznámila ako sa majú embryjká koľko ostalo. A lieky všetky ako doteraz, normálne zo spodu nic zapijať tak ako kázal doktor normálne pokračuješ mne aj embryologička povedala keď mi volala. Takže každé centro má asi iné postupy.

martinaju
10. sep 2020

@csudri87 asi si nevkladá tu tabletku pol hodinu pred transferom. 🙈 kym pôjde na transfer všetko potrebné sa vstrebe 🙂

csudri87
10. sep 2020

@martinaju
Mne takto bolo kázané i pred samotným transferom ma upozornili a sa spýtali či som isto užila tabletky a progesterón tiež perorálne. 😌
Takže ja len z vlastných skúseností jej viem tiež poradiť... 🤷

csudri87
10. sep 2020

@martinaju
Asi hej.... každá reprodukčná klinika má svoje postupy... 🤷

milakrasna
10. sep 2020

@iana_123 aj utrogestan sa tak dáva... Zospodu. Bola som na 6 KETov

csudri87
10. sep 2020

@milakrasna
Áno...do pošvy ale pred samotným transferom ranný progesterón u mňa kázali perorálne, už potom na obedňajší a večerný normálne do pošvy.

milakrasna
11. sep 2020

@csudri87 asi to v niekych centrach robia tak. Ja som bola v 2 a vkladala som ho 😊 do akého centra chodíš?

193169
11. sep 2020

Ahojte. Dnes som 11 deň po KET. Ráno som si robila test a bol negativny😢 v pondelok idem na krv. Zdá sa ze mi to zasa nevyšlo.

milakrasna
11. sep 2020

@193169 ahoj to ma mrzí. Ty si už bola 5.x ze? Máš urobene všetky vyšetrenia? Hemato a repro imuno?
Mne sa tiež nedarilo,mala som 5 KETov a potom mi prišli na protilatky na embryo. Teraz beriem kortikoidy.

193169
11. sep 2020

@milakrasna áno už to bol môj 5 Ket. Repro imuno som si urobila vyšetrenie vo februári a všetko bolo v poriadku. Na hematologia som zatiaľ nebola. Nechápem ako je to možné že sa ani jedno embrio neuchytilo. Už som z toho znechutena

milakrasna
11. sep 2020

@193169 tak šup šup na hemato. Možno máš len hustú krv a embryjko sa nevie uchytiť. 😊
Ja si pichám fraxiparine preventívne,dala mi to Hematologicka

193169
11. sep 2020

@milakrasna Fraxiparine beriem tiež preventívne ale zjavne to nepomohlo. Počkám do pondelka na krv a keď sa potvrdí, že to nevyšlo tak hneď zájdem do centra dohodnúť sa na ďalšom postupe. Keď sa bude dat tak pôjdem hneď ďalší cyklus na ďalšie KET.

milakrasna
11. sep 2020

@193169 a genetiku embryi ste vyšetrovali? Aj v tom môže byť pes zakopaný...

csudri87
11. sep 2020

@milakrasna
Do BA do Gyn-FIV

petra26111
11. sep 2020

Ahojte aj ja sa chystam na ket koncom septembra 🙂 na tretí krát to už dufam výjde mam tam 8 mrazačikov 2 dňovych a 2 5 dňovych neviete my poradiť babenky ktore si mam dať stale nad tým rozmýšľam a neviem ani u ktorých tam je väčšie percento 🤷‍♀️

iana_123
11. sep 2020

@petra26111 a budú ti vkladať jedno alebo dve naraz? To sa nedá povedať, že ktoré sú “lepšie”, lebo ani tie čo prešli predĺženou kultiváciou nemusia byt OK a zrovna tie “mladšie” môžu byt OK. To je vo hviezdach. A prečo máš vlastne 2-dňové a 5-dňové?

milakrasna
11. sep 2020

@petra26111 2dnove mrazia? To som ani nepocula zatiaľ. Do akého centra chodíš?
Ako je to loteria vždy... Najväčšia istotavje PGT ale ani to ti nezaručí 100% úspech.

petra26111
11. sep 2020

@milakrasna gin fiv do BA

strojarka25
11. sep 2020

Tak dnes o 10 som mala KET a neviete kedy sa asi zacina uhniezdovanie? Vkladali mi blastocystu vysokej kvality. Necitim na sebe ale nic iba to ze ma boli hlava a nechcem si dat tabletku aby to nejak neuskodilo. Plus som sa okolo obeda dost vynervacila tak som teraz v stese 😥

milakrasna
11. sep 2020

@strojarka25 paralen si kludne daj. Uhniezdenie treba cca 2 dni... Cítiť nemusis nič,každý to má inak 😊 ja som cítila taky tlak od 6 dňa po transfer ako pred menzesom.

nikushqa
11. sep 2020

@jessica8 aj ja idem 18.9. o ktorej máš naplánované?

jessica8
autor
12. sep 2020

@nikushqa super 😁😁a kde ideš?
9:30 mam byt v splne Košice

nikushqa
12. sep 2020

@jessica8 ja 12,30 sa práve minieme

jessica8
autor
12. sep 2020

@nikushqa tiež spln??

nikushqa
12. sep 2020

@jessica8 áno tiež spln

jessica8
autor
12. sep 2020

@nikushqa pisala som ti spravu

miskamalka
13. sep 2020

Tak ja dnes takoto vidíte aj vy na 9 ty deň tu čiarku? Alebo si ju namýšľam? 😕 Dnes som 10.deň a nevidím tam nič

jessica8
autor
13. sep 2020

@miskamalka mne sa zdá ze niečo tam vidím

193169
13. sep 2020

@miskamalka tiež som mala takého ducha na 9.den, ale ďalšie dni už nebolo nič vidno. Ja som dnes 13.den, zajtra idem na krv, ale predpokladám, že to bude negatívne😢