KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
@anicka329 jeeeeej, to môže byť super :D a neboj, všetko dobre dopadne, už musí. Aj ja sa bojím, na kontrolu idem zajtra ku svojej gynekologicke, stala sa mi taka vec, že pri kontrole v 6. Týždni mi našli ešte jednu dutinku rovnako veľkú, ale nenašli tam akciu srdca, doktor to zatiaľ vyhodnotil ako syndróm miznuceho dvojčaťa, a to mi vkladali 1 embryo :D tak som zvedavá ako to dopadne. A príznaky ustúpili alebo sa zhoršili?
@vinea86 ahoj, daj vedieť ako dopadla kontrola, moc držím palce 🙏❤️
@kristiinaz ahojky, no ako? Už máme po? Aké sú prvé pocity? ❤️
@sedmickasedem Ahoj 🙂 ano uz som po , zatial vsetko v poriadku 😊 a ty ako si na tom ? 😊
@kristiinaz super, tak uvidíme, čo budúce dni prinesú 😊 aj plánujes testovať? Aj berieš nejaké vitamíny alebo niečo podobne, aby sa to podarilo? Mne dnes volali a mňa to čaká v pondelok 🙏😊 veeeelmi sa teším konečne dobrým správam
@sedmickasedem Budem testovat tak 7-8dpt 😁 dlhsie to nevydrzim 😁 neberiem nic specialne , zakladne vitaminy ale prvy krat som skusila bromelain 😊 Super tak budeme cakat spolu na vysledok 👍😊
@sedmickasedem Ahoj, kontrola OK, mame 2cm, sme 8+3tt, čakajú ma odbery a ďalšie kontroly. Držím Ti veľmi palce aj všetkým babám, co podstúpili KET ;) ❤️ píšte priebežne, aké máte pocity, ako to prežívate 😊
@kristiinaz vidím, že sme v tomto rovnaké 😃 ja tiež musím tak nejak vydržať, lebo mne ukazovali testy ešte na 10 deň po Ovitrelle alebo Gonasi pozitívne dva krát, dokonca aj digitálny, takže už si radšej počkám ako sa tešiť predčasne 😊 potom posielaj foto testov, predpokladám, že zásoby sú nakúpené 😃 ja už pojem anansovy džús, to som tu čítala a dávam si vceliu materskú kasicku, mala som doma, tak skúšam užívať tento cyklus, snáď niečo pomôže 😊
@vinea86 veľmi sa teším s tebou, nech je len zdravucke a pekne rastie ❤️ budeme písať potom ako sme dopadli 😊
@sedmickasedem ďakujem, píšte, píšte, teším sa 😊 a už vidím tie fotky pozitívnych testov 😉
@sedmickasedem mne tiez 10 dni po ovitrelle este ukazovalo 🙂 Nemam este ziadne testy kupene radsej nech ma to nelaka 😁
@anicka329 určite bude a silno držíme palce ❤️
@kristiinaz presne, aj ja som bud nekupila test, lebo už ked som kúpila, tak som testovala ako diva vždy 😃Je to veľké pokušenie, potom následne aj velke sklamanie, ked som po nájdení ducha nebola aj tak tehotná. 😊 verim, že toto obdobie už bude za nami a už sa na tom len zasmejeme. Aj si si brala dovolenku v práci a chystáš sa oddychovať? 😊
@sedmickasedem tiez dufam, ze sa konecne dockam dvoch ciarok na teste 😊 som na pn , pracujem vo fabrike a dost sa narobim fyzicky tak chcem byt tie dva tyzdne v klude 🙂

@vinea86 ahoj, ja idem vo štvrtok prvý krát na kontrolu k svojmu gynekológovi, to už by som mala byť v 10. týždni. Trochu mám aj strach, aby bolo všetko v poriadku. Včera mi prišiel aj angelsound a podarilo sa mi nájsť a počuť srdiečko.