icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

anicka329
7. nov 2023

@vinea86 ahoj, ja idem vo štvrtok prvý krát na kontrolu k svojmu gynekológovi, to už by som mala byť v 10. týždni. Trochu mám aj strach, aby bolo všetko v poriadku. Včera mi prišiel aj angelsound a podarilo sa mi nájsť a počuť srdiečko.

vinea86
7. nov 2023

@anicka329 jeeeeej, to môže byť super :D a neboj, všetko dobre dopadne, už musí. Aj ja sa bojím, na kontrolu idem zajtra ku svojej gynekologicke, stala sa mi taka vec, že pri kontrole v 6. Týždni mi našli ešte jednu dutinku rovnako veľkú, ale nenašli tam akciu srdca, doktor to zatiaľ vyhodnotil ako syndróm miznuceho dvojčaťa, a to mi vkladali 1 embryo :D tak som zvedavá ako to dopadne. A príznaky ustúpili alebo sa zhoršili?

anicka329
7. nov 2023

@vinea86 niekedy sa stáva, že sa rozdvojí, ale už to nepokračuje ďalej, ale hlavne že to jedno je v poriadku ❤
Nevoľnosti mám stále, ale nevraciam, len ma nadrapuje. Ráno mi je dobre, cítim sa super a okolo obeda mi začne byť zle až do večera.

anicka329
7. nov 2023

@vinea86 a ty sa ako cítiš?

vinea86
7. nov 2023

@anicka329 tak podobne, niekedy ma napne len pri pomyslení, zle mi je ráno keď sa prebudím, takmer do večera, ale nezvraciam. Zajtra sa dozviem, či je všetko v poriadku. Aj sa bojím, aj sa teším ;) ešte stále som sa neodvážila pripojiť do skupín júnovky a podobne. 😬

pauli_nama
Odpoveď bola odstránená
sedmickasedem
Autor odpoveď zmazal
sedmickasedem
Autor odpoveď zmazal
sedmickasedem
8. nov 2023

@vinea86 ahoj, daj vedieť ako dopadla kontrola, moc držím palce 🙏❤️

sedmickasedem
8. nov 2023

@kristiinaz ahojky, no ako? Už máme po? Aké sú prvé pocity? ❤️

kristiinaz
8. nov 2023

@sedmickasedem Ahoj 🙂 ano uz som po , zatial vsetko v poriadku 😊 a ty ako si na tom ? 😊

sedmickasedem
8. nov 2023

@kristiinaz super, tak uvidíme, čo budúce dni prinesú 😊 aj plánujes testovať? Aj berieš nejaké vitamíny alebo niečo podobne, aby sa to podarilo? Mne dnes volali a mňa to čaká v pondelok 🙏😊 veeeelmi sa teším konečne dobrým správam

kristiinaz
8. nov 2023

@sedmickasedem Budem testovat tak 7-8dpt 😁 dlhsie to nevydrzim 😁 neberiem nic specialne , zakladne vitaminy ale prvy krat som skusila bromelain 😊 Super tak budeme cakat spolu na vysledok 👍😊

vinea86
8. nov 2023

@sedmickasedem Ahoj, kontrola OK, mame 2cm, sme 8+3tt, čakajú ma odbery a ďalšie kontroly. Držím Ti veľmi palce aj všetkým babám, co podstúpili KET ;) ❤️ píšte priebežne, aké máte pocity, ako to prežívate 😊

sedmickasedem
8. nov 2023

@kristiinaz vidím, že sme v tomto rovnaké 😃 ja tiež musím tak nejak vydržať, lebo mne ukazovali testy ešte na 10 deň po Ovitrelle alebo Gonasi pozitívne dva krát, dokonca aj digitálny, takže už si radšej počkám ako sa tešiť predčasne 😊 potom posielaj foto testov, predpokladám, že zásoby sú nakúpené 😃 ja už pojem anansovy džús, to som tu čítala a dávam si vceliu materskú kasicku, mala som doma, tak skúšam užívať tento cyklus, snáď niečo pomôže 😊

sedmickasedem
8. nov 2023

@vinea86 veľmi sa teším s tebou, nech je len zdravucke a pekne rastie ❤️ budeme písať potom ako sme dopadli 😊

vinea86
8. nov 2023

@sedmickasedem ďakujem, píšte, píšte, teším sa 😊 a už vidím tie fotky pozitívnych testov 😉

anicka329
8. nov 2023

@vinea86 super, teším sa s tebou ❤️
Baby zajtra prosím myslite aj na mňa, ja mám kontrolu po 3 týždňoch, už u svojho gynekológa, dúfam, že bude všetko v poriadku 🙏

vinea86
8. nov 2023

@anicka329 anooo, myslím na teba, všetko bude dobre, ty si 10 týždeň, to by si mohla už mať aj 3D ultrazvuk...?

kristiinaz
8. nov 2023

@sedmickasedem mne tiez 10 dni po ovitrelle este ukazovalo 🙂 Nemam este ziadne testy kupene radsej nech ma to nelaka 😁

sedmickasedem
8. nov 2023

@anicka329 určite bude a silno držíme palce ❤️

sedmickasedem
8. nov 2023

@kristiinaz presne, aj ja som bud nekupila test, lebo už ked som kúpila, tak som testovala ako diva vždy 😃Je to veľké pokušenie, potom následne aj velke sklamanie, ked som po nájdení ducha nebola aj tak tehotná. 😊 verim, že toto obdobie už bude za nami a už sa na tom len zasmejeme. Aj si si brala dovolenku v práci a chystáš sa oddychovať? 😊

kristiinaz
8. nov 2023

@sedmickasedem tiez dufam, ze sa konecne dockam dvoch ciarok na teste 😊 som na pn , pracujem vo fabrike a dost sa narobim fyzicky tak chcem byt tie dva tyzdne v klude 🙂

anicka329
8. nov 2023

@vinea86 neviem vôbec, nič mi sestrička nepovedala, keď som sa objednávala, ani neviem, či mi bude robiť sono cez brucho alebo ešte zospodu.

vinea86
9. nov 2023

@anicka329 aha, pýtam sa lebo mne dala sestrička leták, ze sa mam objednať do centra fetalnej a gynekologickej diagnostiky na prvotrimestralny skríning, kde mi teda poskytnú aj 3D fotografiu alebo aj 4D video, ale je to od 11. - 13. týždňa. A ty ako? O koľko ste podrastli? 😊🎀

anicka329
9. nov 2023

@vinea86 ahoj, takže bábo podrástlo, má 2,3 cm, veľkosť zodpovedá 9+0, sedí to aj podľa dátumu vkladu, zatiaľ všetko v poriadku. Kontrolu mám o 2 týždne, už aj odbery a ak bude všetko ok, tak už mi dá aj knižku ❤️ A mám si dovtedy rozmyslieť, či chcem nifty testy za 450 eur.

vinea86
9. nov 2023

@anicka329 nádhera ❤️ teším sa veľmi 😊 nech sa darí takto pekne aj naďalej. A čo sa týka tých testov, čítala som, že sú spoľahlivé. Ja mam s manželom robenu genetiku, tak verím a dúfam, ze bude všetko v poriadku ;)

anicka329
9. nov 2023

@vinea86 máte genetiku embryjka? To je super. Tak ty nad tými testami nemusíš ani rozmýšľať. Ja teraz banujem, že som si to vtedy nedala, ale doktor nám povedal, že to nie je potrebné, keďže sme mali naše genetické vyšetrenie v poriadku.

vinea86
9. nov 2023

@anicka329 nie, mam robenu genetiku s manželom, embryjko konkrétne nie. Preto, ako tvoj doktor povedal, dúfam, ze bude všetko v poriadku nakoľko gen. testy boli v poriadku.

anicka329
9. nov 2023

@vinea86 tak to máme aj my, tiež bolo všetko v poriadku, vlastne máme vyšetrené všetko čo sa dá, ale aj tak sa stále bojím, ale to je asi normálne.