KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
@no_co_uz ms to byt urcite nemoze si myslim aj ked bolesti a krce v podbrusku presne take mavam .. uvidim ako zajtra a od stvrtka by som chcela skusat testovat .. ked budem spinit stale tak piatok do centra, neviem ci tam budu vediet nieco zistit z odberov ale ked som volala povedali ze mam prist
Ahojte. Momentalne som si presla mensou krizou, oplakala som si, ze posledne embryo je v haji, ze nic necitim, nic sa nedeje a zase mi ostali len oci pre plač, nejak ma to prepadlo a strasne som sa rozplakala, zacala hladat vo forach temy ako zivot bez deti a ako dlho sa caka na adopciu. Povedala som si si, ze aj tak je to v riti a viacmenej z trucu si to potvrdit s placom som sla na wcko opisat test, ze aspon budem vediet a serem na to ,dam si vecer pohar vina. Opisala som test, samozrejme sa zacala ukazovat jedna ciarka, tak som ho (uz ani nie smutna, skor nasrata) hodila do policky. Pred chvilou som sa na neho pozrela a tam sa ukazuje druha ciarka..a ja som zacala strasne revat, ale nie od stastia ale uz od unavy, ze prestavam zvladat posledne 3-4 roky. Niezeby som sa tesila, ale momentalne myslim na to, ze dalsi potrat uz nedam
@no_co_uz jeee 😍 gratujem 🙂 neboj sa všetko dobre dopadne
@larinka7765 no povedz, som ja normalna? 🫣 ale som isla do mesta s kamoskou na kavu tak uz lepsie mi je
@monsterablue dakujem 🙂 ale tesim sa velmi velmi potichucky, mam uz svoju "historiu" s pozitivnymi testami a babo furt nikde ... snad to teraz dotiahneme az do konca, svoju smolu som si uz snad vycerpala celu...radsej nechcem zakríknut 🫣
@no_co_uz všetko dobre dopadne 🙂 žiadne starosti jedine keď tak aký kočík si kúpiš a plakať už len od radosti 😉
@larinka7765 juuuuj nech sa splnia tvoje slova :😊 dakujem za povzbudenie 😘
Urcite skusim este sobotu a potom aspon obden 🙂
Ahojte , pripájam sa k vam , vklad bol 22.9 , a teraz na vecer som si nasla trosku hnedé špineníe
@larinka7765 vela stastia na zajtra 🍀
@no_co_uz joooj ďakujem moja 😍 aj sa teším ale už aj začínajú obavy či to všetko dobre dopadne 😞 už by som si veľmi priala babetko 😉 stále rozmýšľam nad tým lepidlom a hatchingom či to pomôže či nie, lebo môžem dať všetko ale čo Když embryjko sa prestane vyvíjať už dneska mám všelijaké otázky v hlave 🙄
@petkocka ahoj 😉 vitaj
@larinka7765 ja som si dala embryoglue zakazdym, som si povedala , ze uz cert vezme tych 150 e navyse , ak to zvysi sancu co i len o 1% tak mi to stalo zato. A o kolkej to mas?

@larinka7765 určite môžeš šoférovať, veď aj keby si nešoférovala, tak aj tak budeš v aute sedieť, nie ležať.