icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

anicka329
29. sep 2023

@larinka7765 ja idem po 9.10. po 14 dňoch. Každé CAR to má asi inak.

larinka7765
30. sep 2023

@anicka329 takže pojdeme ten istý deň na krv 😉

larinka7765
30. sep 2023

dobré ráno dievčatá ako sa dneska máte??? mna včera po zákroku bolelo pod bruškom a dneska skôr ma bolia kríže ale že dosť 🤣 teraz neviem či to je stoho ležania.🤣

anicka329
30. sep 2023

@larinka7765 ahojte, mňa večer a potom aj v noci dosť bolelo brucho, úplne pocity ako na menzes, až som sa zľakla. Ani spať som nemohla. Chcela som si urobiť ráno test, ale akosi sa bojím, tak to odkladám asi na zajtra.

anicka329
30. sep 2023

@larinka7765 kríže to je dobré znamenie 🙂

larinka7765
30. sep 2023

@anicka329 neboj sa všetko bude dobre 😍 keď tam bola čiarka tak tam už aj zostane😉 ja nerobím nič len ležím ale idem sa aj poprechádzať po dome bo nevydržím tolko ležať a len by som spala 😞 som unavena strašne

no_co_uz
30. sep 2023

@larinka7765 ja sa mam dobre. Skusala som test este vecer a dnes rano. Dnes som 8 DPT.
Co sa tyka pocitov tak ani nič, citim sa normalne uplne...mozno sem-tam ma popichne v podbrusku a to je asi aj vsetko 😁 dokonca ma aj prsia bolia menej nez ma popolievali na zaciatku tyzdna, co som si myslela, ze sa praveze bude stupnovat..tak asi je este len skoro na tehu priznaky.

larinka7765
30. sep 2023

@no_co_uz 😍😍😍 tak to je nádhera 😍 koľajnice jak majú byť 😉

no_co_uz
30. sep 2023

@larinka7765 inak pozeram, ze si kosicanka? 😁 do ktoreho centra chodis? Mozno sa stretneme niekde v cakarni 😁

anicka329
30. sep 2023

@no_co_uz no vidíš, máš krásne testy 😀

larinka7765
30. sep 2023

@no_co_uz nie moja niesom prepáč tam to bolo rýchle zadané ale chodím do Košíc gyncare a jinak som ze Spišská Nová Ves 😉

larinka7765
30. sep 2023

dievčatá dajak ma pri močení trošku dole štipe je to normálne? aj mi je strašná zima a stále ma bolia kríže a furt len spim, vcera mi rozprávala doktorka že keď som si dala na embryo hatching že sa rychlejsie uvoľňuje s obalu a že sa rýchlejšie uhniezduje tak dufaammm a moc si prosím že anoooo 😍😍😍

petkocka
30. sep 2023

@larinka7765 aj my sme si davali hatching , a mali ste uz von z obalu pri vklade ? Nam sa len pomalicky začalo akoby tlacit von

larinka7765
30. sep 2023

dúfam že tomu mojmu dropcovi sa bude u mňa páčiť a už nikam neodíde 😍

larinka7765
30. sep 2023

@petkocka popravde som si to ani dajak nevšimla 🤣 pokazde keď som tam išla tak som sa pozerala na obrazovku na embryo ako ho berú do pipety atď ale včera som tam ležala ako hlupaňa 🤣 a pozerala do stropu a keď ma napadlo že sa chcem pozrieť na embryo tak už bolo vo mne takže ani neviem 🤣 ale povedali mi že som mala hrubší obal okolo embrya tak mi
to odporúčali

anicka329
30. sep 2023

@larinka7765 mne je zima stále od vkladu, potom v noci som nemohla spať, som bola zas strašne horúca, nebolo mi teplo, ale normálne horúcu kožu som mala.

anicka329
30. sep 2023

Baby, tak robila som si teraz večer ešte test, čiarka trošku zosilnela a zružovela 🙂 nedá sa mi to odfotiť. Bola som presvedčená, že test bude negatívny, lebo dnes ma dosť bolelo brucho. No uvidíme ako to bude pokračovať. Ale stále som v takkm napätí. Najväčší stres mám z toho, že v stredu musím volať do roboty, že ešte neprídem z pn, obávam sa ako budú reagovať.

no_co_uz
30. sep 2023

@anicka329 v case ocakavanej MS je vraj bezne citit tie predmenstruacne pocity ako by uz uz mala prist. Malo by to prejst

petkocka
30. sep 2023

@no_co_uz mozem sa spytat ? Ty si mala predtym neúspešne vklady ? Ci ?

no_co_uz
30. sep 2023

@petkocka prvy cerstvy ET neuspesny, potom dvakrat KET sice obe uspesne - ujalo sa, ale skoncili obe potratom a toto je moj 4ty vklad...plus pred IVF som absolvovala 2x IUI - jedna neuspesna, druha uspesna ale tiez to dopadlo potratom- missed abort

petkocka
1. okt 2023

@no_co_uz no tak si si prežila svoje , tentokrát verim ze bude všetko ako ma byt a dotiahnete to do šťastného konca ♥️

larinka7765
1. okt 2023

dobré rano dievčatá tak ako sa dnes máte? 🙂 ja som včera pociťovala bolesť krížov a bolesť pod bruškom a dneska cítim len trochu kríže dúfam že je všetko v poriadku 😞

ibex6
1. okt 2023

Ahojte tak ja sa hlasim, ze pravdepodobne to u nas zase nevyslo.. vcera dva testy negativne a od stvrtka mam spinenie nie moc ale take jemne .. ms mam dostat 6teho a to mam ist aj na krv ..

anicka329
1. okt 2023

Ahojte, u mňa takto. Vrchný test robený včera poobede a spodný dnes ráno. Nedalo sa mi to dobre odfotiť, ale v skutočnosti je čiarka ružová. Myslela som, že dnes už bude silnejšia ako včera, ale zdá sa mi ešte slabšia 😏 tak neviem. Viac testov už doma nemám...Včera ma riadne bolelo brucho a dnes aj kríže.

larinka7765
1. okt 2023

@anicka329 krásne testy len tak ďalej aby čiarka bola silnejšia 😉

larinka7765
1. okt 2023

@ibex6 ešte nič nieje stratené 🙂 niekomu sa na testoch ukazuje až 14 deň záleží od testa🙂

larinka7765
1. okt 2023

ja testovať ani asi nebudem bo nemám žiadne testy doma a manžel ide do práce a nechcem nikam chodiť daleko do lekárne na pešo, ešte možná že by som objednala cez internet a kuriér mi donese 🤣

larinka7765
1. okt 2023

už som si objednala testy 5 kusov 🤣 majú prísť v utorok tak môžem testovať do soboty a v pondelok na krv tak dúfam že to vyjde 😍

anicka329
1. okt 2023

@larinka7765 určite, oddychuj, nestresuj tak ako ja 🙂

larinka7765
1. okt 2023

@anicka329 tak ja stále ležím a som v kľude mám dobrú náladu 😉 ale nechcem ani na to myslieť ale tak nedá sa 🤣 stále to mám v hlave 😍 ale ja som presvedčená že áno že to vyšlo 🥰 a iný záver nechcem ani počuť 🤣