KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@stelush jasne rozumiem. Podla mna to zena citi. Ja ked som mala mmt , tak mi skakalo to hcg a kazdy (manzel, gynekologovia, rodina) mi hovorili ze mozno z toho este bude normalne tehotenstvo a ze mozno sa ukaze v maternici, ze je to skoro stale, ze nevadi ze spinim atd. Ale ja som vedela, ze to nie je ok. V kazdom pripade daj vediet po kontrole, na druhej strane , v medicine je mozne vsetko a stavaju sa aj zazraky! A mate este nejakych mrazacikov? 🙂
@verkverk 14 DPT
@bayamacova tak ja dnes začala krvácať bola som na pohotovosti takže malé odchádza 😢😢😢😢
@misulkamirkova22 to má veľmi mrzí,nie je žiadna nádej ,že ostane?
@dorothy13 uvidíme najskôr v utorok podľa toho či hcg klesá alebo stúpa ale na ultrazvuku ešte bola bublinka ale už len 2mm a to je na 19dpt malo asi 😢😢😢
@dorothy13 už nie je nádej hcg bolo v stredu 4800 a dnes už len 10,9 😢😢😢 odišiel anjelik
@misulkamirkova22 cozeee,....aach
@misulkamirkova22 To mi je velmi luto😢
@bayamacova aj mne 😢😢😢
@misulkamirkova22 velmi ma to mrzi😢😢😢
@misulkamirkova22 je mi to ľúto
@misulkamirkova22 ach tak toto mi je naozaj velmi luto 😔
@misulkamirkova22 veru, ideme dalej 💪 na druhy pokus to uz vyjde. Ja som prave volala do centra ci nemozem uz lieky vysadit, lebo test mam uz negativny. Ale nedovolili mi, ze mam cakat do stvrtka na krv. Myslim ze keby dostanem ms konecne tak sa mi aj psychicky ulavi. Uz som zmierena s tym, ze to nevyslo ale ten pocit ze este stale je tam ma nici.
@stelush verím ti 😢 ja som si ešte v piatok test robila krásne silne dve čiarky a včera som ráno vstala a už som krvacala neviem čo sa stalo 😢 a najhorší pocit keď vidíš ako to z teba vyšlo 😢😢😢😢 no nedávam to a ešte aj môj šiel do prace takže som sama 😢😢😢
@misulkamirkova22 je to tazke, hlavne ked uz sa zacnes tesit a potom pride kruta realita. Hlavne hlavu hore, skus sa sustredit na nieco ine a verim ze coskoro budeme mat dovod na radost ❤️ stat sa mohlo hocico, to nijako neovplyvnime. Musime iba verit
@misulkamirkova22 je mi to ľúto :( drž sa, veľa síl ti prajem 🙏🙏
@misulkamirkova22 ach, tak toto sa zle cita. Ty si tu vyzerala najslubnejsie z celej skupiny 😔 velmi ma to mrzi a drzim palce nech sa z toho rychlo oklepes a mas silu ist dalej. Raz sa to podari! 🍀
Baby nezufajte, raz nam to urcite vyjde,niekomu mozno na 2,3x a niekomu mozno na 15ty... ja mam tiez uz 2 neuspesne vklady za sebou, zajtra idem na sono a naplanuju mi dalsi vklad, takze netreba sa vzdavat 👍.. psychika spravi svoje..
Ahojte kočky... Prepáčte že sa sem tak votrem... Ale ste tu všetky zlaté a mate skúsenosti a určite mi poradíte..
Zajtra ideme s partnerom na prvú konzultáciu do centra... Môžete mi prosím napísať ze kedy potom absolvujeme ďalšiu návštevu? Viem, že mi budu robiť kontrolu (sono a stery a krv) partnerovi spermiogram... Koľko sa čaká na výsledky? Kedy respektíve za aký čas nás pozvú na aby sme prišli a nasadia liečbu? Ďakujem veľmi pekne za odpoveď
@evinku ahoj mi sme mali konzultáciu online. Potom sme im poslali všetky výsledky, čo sme mali z predchádzajúcich vyšetreniach. Ale myslím si že od najbližšej ms ti nasadia liečbu, ak budeš stimulovať tak to trvá cca 2 týždne. Potom nasleduje odber vajíčok a spermií. Po 5 dňoch ti môžu vložiť embryjko. Samozrejme ak nebudeš mať hyperstimulačny syndróm. Kľudne sa pýtaj.😊
@ivonka121 ďakujem veľmi pekne za odpoveď... Si milá... Keďže s priateľom obaja robíme a ja mam fyzicky ťažkú prácu, tak preto chcem vedieť približne tie časy návštev... Ci radšej pn, alebo nahlásiť voľno... Momentálne som doma do konca mesiaca, že či pokračovať v PN, či liečbu nasadia hneď ci ísť do práce a uvidíme ako to bude... Všetko je to pre mňa neznáme a mam veľa poschodových myšlienok v hlave 😇

Baby je tu vobec niektora, co jej to vyslo na prvykrat??pripadne max 2 alebo 3x??