KET - september/október 2022
Ahojte, chystá sa niekto?
@stelush ahoj... Ďakujem...lebo co som si pozerala graf na stránke centra je ze cca mesiac trvá všetko od úvodnej návštevy až po tehotenský test... Preto ma to zmiatlo ze to ide všetko tak rýchlo a nepozdávalo sa mi to vzhľadom na vyšetrenia a podobne... I keď, mne by to nevadilo, ale myslím si, že to nebude také jednoduché ako sa to všetko zdá na prvý pohľad...
@evinku ahoj🙂 tak u nás to bol trošičku dlhší proces, lebo kým sme absolvovali tie jednotlivé vyšetrenia, pár mesiacov veru ubehlo. Prvá konzultácia bola vo februári a prvý embryotransfer v júli (neúspešný) a kryoembryotransfer som mala teraz v seprembri. Ja mam tiež náročné povolanie, ale na pn som išla až pred stimuláciou. Prajem veľa šťastia 😊🤞
@ivonka121 ja som už včera bola na odbere, je to pozitívne 🙏tak zajtra má čaká kontrolný odber. Na 9tý deň som začala špiniť ale chvála bohu nebolo toho veľa, v tú noc sa mi nedalo spať lebo som mala riadné kŕče ( myslím si že to mohlo byť uhniezdenie) Včera som už bola vpohode našťastie. Tak dúfam že aj zajtra bude všetko v poriadku 👼🏼😇
@marhulka2022 ďakujeme! Aj keď ja to nemám potvrdené. Dúfam, že nám aj ty čoskoro oznámiš tu najkrajšiu správu! Budem na teba myslieť!
@marhulka2022 ďakujeme ale ešte máme pred sebou dlhú cestu .Každopádne ti držím moc palce, a hlavu hore. Si silná žena 🙏
Gratulujem všetkym ktorým tento ET/KET vyšiel 🙏❤️ no a babulky ktorým nevyšlo držim velmy palce nech sa čím skorej dostanu z toho a veria že ten nasledovný ET/KET bude úspešný ❤️😊 ked vam to nevyslo tak aj viete niektorá prečo? Zvyknu to povedať resp. vyšetriť?😌
Niektorá ktorá ste mali MMT tak ste si dali aj embrioglue? Hovory sa o nom že vraj zabráni MMT 🤔
@bambi112
@marhulka2022 tak baby krv mi zobrali ale výsledky budú až zajtra alebo v piatok.
@ivonka121 gratulujem 🤰
@bambi112
@butterfly333 ďakujem dievčence! Ešte tomu neverím! A dúfam že drobček bude len a len rásť.

@evinku ahoj. Ak je to uplne prva navsteva tak vas obidvoch este objednaju na geneticke vysetrenia. Teba este na hormonalny profil a asi aj na priechodnost vajickovodov. Najdlhsie sa ale caka na genetiku. Tam sme cakali asi mesiac, uz si to uplne nepamätam. Po tychto vysetreniach to uz potom ide rychlo. Myslim si ale ze doma ostavat netreba, mozno az pri stimulacii a dalej, kedze tam bude odber vajicok a nasledne transfer.